هیئت ملی عسل (NHB) سال 2021 را در نشویل برای عکسبرداری شیرین با مارک بوتون بسیار با استعداد و تیم بزرگش به پایان رساند. در تلاش مستمر برای ارائه بهترین دستور العمل های الهام گرفته از عسل برای مصرف کنندگان علاقه مند به پخت و پز با عسل، NHB چندین سال است که با عکاسی مارک بوتون همکاری می کند تا تصاویری زیبا از دستور تهیه کند که الهاماتی خالص را به تصویر بکشد که کاملاً طبیعی است. عسل.
عسل حتی ساده ترین ظروف را با فواید طبیعی خود واقعاً تقویت می کند. چه به دنبال کمی کمک برای حفظ رطوبت برای گوشتهای کبابی آبدار، متعادل کردن مواد ترش، ترش یا تند در یک دستور غذا باشید، یا صرفاً شیرینی و رنگ زیبا را اضافه کنید، این ماده تنها شامل کل منوی شما میشود.
در حالی که گرفتن عکس از عسل و غذاها و نوشیدنی های خوشمزه آن لذت بخش است، ایجاد و آزمایش دستور العمل های جدید لذت بخش تر است! از طریق کارمان با مارک و تیم بزرگش، با ویتنی کمپ، متخصص مواد غذایی آشنا شدیم که در تلاش ما برای ارائه تنها بهترین دستور العمل های عسل به مصرف کنندگان کمک کرده است. ما چندین سال است که از نزدیک با ویتنی کار می کنیم تا غذاهای خوشمزه عسلی جدید و واقعاً منحصر به فرد تهیه کنیم و بسیار هیجان زده هستیم که آنها را برای شما بیاوریم!
ما همیشه از بیرون آمدن از دفتر و بازگشت به چیزی که واقعاً عاشق عسل هستیم – ریشه های خالص، کاملاً طبیعی و فروتنانه آن – لذت می بریم و مارک فقط راهی برای ثبت آن در فیلم برای دیدن همه دارد. . ما می خواهیم از مارک، ویتنی و کل تیم برای یک جلسه عالی دیگر تشکر کنیم و از به اشتراک گذاشتن محصول نهایی هیجان زده هستیم.
از غذاهای راحت مانند مرغ و پیتزا گرفته تا میانوعدههای سالم مانند چیپس خیار و خوراکیهای مقرونبهصرفه مانند لیمونچلو و کیکها، این دستور العملهای جدید تطبیق پذیری عسل را در غذاهای شیرین و خوش طعم به طور یکسان با چیزی برای همه به نمایش میگذارند.
ما می خواهیم از تو بشنویم! کدام یک از این دستور العمل ها را بیشتر دوست دارید امتحان کنید؟ در قسمت نظرات پایین ما را آگاه کنید.