
سال نو مبارک! اگر شما هم شبیه ما هستید، این هفته پس از بازگشت از تعطیلات، زیر انبوهی از ایمیلها و یادداشتها مدفون شدهاید، اما در نهایت با اولین پست وبلاگ در سال 2021 هستیم!
شاید کمی دست کم نگیریم اگر بگوییم که چند سال به اندازه سال 2021 مشتاقانه در انتظار بوده است. همانطور که وارد این سال جدید می شویم، به مزایای آزمایش شده و قابل اعتماد اصلی آشپزخانه مورد علاقه خود – عزیزم – تکیه خواهیم کرد! چه به دنبال راه های طبیعی تری برای شیرین کردن و متعادل کردن دستور العمل های مورد علاقه خود، افزایش انرژی یا آرام کردن سرفه مزاحم باشید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که به دنبال عسل باشید. امروز ما در حال بررسی بسیاری از فواید عسل هستیم که آن را به عنصری تبدیل می کند که هم برای شما و هم برای سیاره زمین مفید است!
شیرین کننده طبیعت
عسل شیرین است – این یک امر مسلم است. اما آیا میدانستید که عسل نیز تقریباً به هر دستور غذایی خاصیت خاصی میدهد؟ در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری، عسل به عنوان یک ماده همه کاره و جزء اصلی انبارداری در آشپزخانه شناخته شده است. عسل کاملا طبیعی به دستور العمل های شما طعم بی نظیر و مزایای کاربردی بی بدیل می دهد. از متعادل کردن طعمها گرفته تا تامین رطوبت برای محصولات پخته شده، عسل تک مادهای کارهای زیادی را انجام میدهد، همه از یک بطری کوچک:
- شیرین کننده: عسل کمی شیرین تر از شکر است، بنابراین برای رسیدن به همان شدت شیرینی می توان از مقدار کمتری استفاده کرد.
- طعم: عسل نه تنها طعم منحصربفردی را به هر غذایی می بخشد، بلکه باعث متعادل شدن و افزایش طعم سایر مواد به کار رفته در یک دستور غذا می شود.
- امولسیفایر: عسل به عنوان چسبنده و غلیظ کننده سس، سس، ماریناد و دیپ عمل می کند.
- مرطوب کننده: عسل رطوبت انواع ظروف را تامین و حفظ می کند و حتی می تواند ماندگاری محصولات پخته شده را افزایش دهد.
غذای انرژیزای طبیعت
عسل 17 گرم کربوهیدرات (سوخت اولیه ای که بدن استفاده می کند) و فقط 64 کالری در هر قاشق غذاخوری دارد و آن را به یک منبع طبیعی انرژی تبدیل می کند که به راحتی وارد برنامه روزانه شما می شود. ترکیب عسل با میوه ها، سبزیجات، گوشت بدون چربی، غلات کامل و سایر غذاهای سالم می تواند به کل تغذیه شما بیفزاید و انرژی طبیعی بسیار خوبی به شما بدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مواد غذایی انرژی زا و دریافت نکات ساده شیرینی و نکات استفاده، این پست وبلاگ را بررسی کنید.
سرکوب کننده سرفه طبیعت
عسل قرن هاست که برای کمک به کاهش برخی از علائم مرتبط با سرماخوردگی استفاده می شود. در حالی که زمان مهم ترین درمان کننده گلودرد ناشی از ویروس ها است، ممکن است علائم تحریک کننده را با یک قاشق عسل برای تسکین و پوشاندن گلو تسکین دهید. برای تسکین سوزش، هر چند وقت یکبار که نیاز دارید یک قاشق غذاخوری میل کنید. در این بین، مایعات خود را با یک فنجان چای بخار پز شیرین شده با عسل حفظ کنید. برای افزودن ویتامین C، سعی کنید با آب پرتقال، گریپ فروت یا لیمو مخلوط کنید.
یک مطالعه در سال 2007 توسط تیم تحقیقاتی کالج پزشکی پن ایالتی نشان داد که عسل حتی ممکن است به والدین جایگزین موثری برای داروهای سرفه بدون نسخه ارائه دهد. این مطالعه نشان داد که دوز کمی از عسل گندم سیاه که قبل از خواب داده میشود، نسبت به عدم درمان یا دکسترومتورفان (DM)، یک سرکوبکننده سرفه که در بسیاری از داروهای سرماخوردگی بدون نسخه یافت میشود، تسکین بهتری از سرفههای شبانه و مشکلات خواب در کودکان داشت. آن را در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا با این دستور العمل های ساده (و خوشمزه) سرکوب کننده سرفه برای بزرگسالان و کودکان امتحان کنید*:
طعم دنیوی
بیش از 300 نوع عسل منحصر به فرد در ایالات متحده موجود است که هر کدام از منابع گل متفاوتی منشا می گیرند. رنگ، طعم و حتی عطر انواع خاصی از عسل ممکن است بسته به منبع شهد گلهایی که زنبور عسل از آن بازدید می کند، متفاوت باشد. رنگها ممکن است از تقریباً بیرنگ تا قهوهای تیره، طعم آن از ملایم تا کاملاً پررنگ متفاوت باشد، و حتی بوی عسل ممکن است کمی یادآور گل باشد. به عنوان یک قاعده کلی، طعم عسلهای رنگ روشنتر ملایمتر و طعم عسلهای تیرهتر قویتر است.
حقیقت خنده دار: عسل های گونه ای ممکن است از نظر تغییرات آب و هوایی سالانه در مقایسه با شراب گونه ای بهتر باشند. حتی همان گلی که در یک مکان شکوفا می شود ممکن است بسته به دما و بارندگی سال به سال شهد کمی متفاوت تولید کند.
خوب برای سیاره
نه تنها عسل به ارتقای دستور العمل های شما کمک می کند، بلکه خرید عسل شما به حمایت از صنعت عسل و زنبورهای عسل کمک می کند که همه اینها را ممکن می کنند. همه میدانند که زنبورهای عسل عسل درست میکنند، اما سهم آنها به سختی به همین جا ختم میشود – زنبورها برای سلامت سیاره و زنجیره غذایی ما حیاتی هستند. بدون آنها، غذایی که ما به آن وابسته هستیم کاهش می یابد زیرا غذاهای گرده افشان، از جمله آنهایی که توسط زنبورها گرده افشانی می شوند، از هر سه لقمه غذایی که می خوریم، یک لقمه را نشان می دهند.
اغلب از ما می پرسند که چگونه مردم می توانند به زنبورها کمک کنند، و ادامه خرید و لذت بردن از عسل در واقع ساده ترین راه برای کمک است. این اقدام ساده به تأمین مالی تحقیقات نجات دهنده زنبور عسل کمک می کند و تضمین می کند که دوستان کوچک ما به وزوز کردن ادامه می دهند!
اینجا در NHB، ما میخواهیم سال نوی پر از صلح و سلامتی را به همه تبریک بگوییم، و مطمئن باشید که بهترین نکات عسل خود را به اشتراک میگذاریم تا بتوانید از تمام خواص طبیعی این ماده (و) استفاده کنید. خوشمزه) فواید.
ما می خواهیم از تو بشنویم! روش مورد علاقه شما برای استفاده از عسل چیست؟ در سال جدید چگونه قصد استفاده از آن را دارید؟ در قسمت نظرات پایین ما را آگاه کنید!
*البته توجه داشته باشید که نباید به نوزادان زیر یک سال عسل داد. عسل یک غذای سالم و بی خطر برای کودکان بزرگتر و بزرگسالان است.