اگر عاشق میوه و خوردن سالم هستید، این سالاد میوه لیمو عسل یک راه خوشمزه برای رفع نیازهای شما است. این شامل انواع میوه های با طراوت است و عسل طعم شیرینی را اضافه می کند. یک جایگزین عالی برای کسانی که می خواهند مصرف شکر فرآوری شده را کاهش دهند. بنابراین، اگر به دنبال یک غذای رنگارنگ برای منوی خود و یا فقط یک میان وعده سالم هستید، این دستور تهیه سالاد میوه لیمو عسل این همه چیزی است که تو نیاز داری.
چرا سالاد میوه با عسل یک ایده عالی است

تهیه سالاد میوه با عسل به چند دلیل ایده خوبی است. شیرینی طبیعی میوه مورد استفاده در دستور غذا با ترکیب با عسل افزایش می یابد. این دستور واقعا طعم خوبی دارد.
این ترکیب همچنین بسیار مغذی است. این میوه ویتامین ها و مواد معدنی مختلف و البته فیبر را فراهم می کند! این یک راه عالی برای دریافت مواد مغذی ضروری و حمایت از هضم سالم است.
یکی از بهترین مزایای این دستور غذا، امکانات بی پایان برای ترکیب است. خود را سفارشی کنید سالاد میوه لیمو عسل مطابق با طعم هایی که خانواده شما بیشتر دوست دارند. این به شما امکان می دهد از میوه های مقرون به صرفه تری که در حال حاضر در فصل هستند استفاده کنید.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

عناصر
این لیستی از مواردی است که من در سالاد میوه خود استفاده کردم، اما مطمئناً می توانید آن را سفارشی کنید.
- توت فرنگی
- آناناس
- بلوبری
- انگور قرمز
- کیوی
- پرتقال ماندارین
- لیمو – آب میوه
- عسل
میوه ها
هنگام انتخاب میوه، میخواهید میوهای را انتخاب کنید که رسیده باشد اما بیش از حد رسیده نباشد. روی توت فرنگی، آناناس، زغال اخته، انگور قرمز یا کیوی شما نباید لکه های کپک زده یا کپک زده وجود داشته باشد.
اگر از زغال اخته یخ زده استفاده می کنید، شاید از فصل گذشته ذخیره شده باشد. مطمئن شوید که اجازه دهید آنها ذوب شوند و مایع اضافی را از صافی خارج کنید. زغال اخته تازه در صورت موجود بودن بهترین گزینه است.
من انتخاب کردم که یک آناناس تازه بخرم که قبلا پوست کنده و هسته گرفته بود. فقط 1 دلار بیشتر بود و خوب کار کرد.
برای پرتقال ماندارین، کنسرو شده به همان اندازه تازه کار می کند و به دست آوردن و کار کردن با آن راحت تر است.
لیموها در سالاد ریخته نمی شوند (البته من حدس می زنم می توانید). لیموهایی را انتخاب کنید که رسیده باشند و در هنگام فشرده شدن مقداری از آن را ببخشند. راستش من از آبلیموی بطری به جای تازه استفاده می کنم.
عسل
اکثر مردم نمی دانند چند نفر هستند انواع عسل واقعا وجود دارد خوشبختانه، فرقی نمی کند که از چه نوع عسلی برای این دستور استفاده می کنید.
و از عسل هیچوقت بد نمیشه، خوب است که مقداری را در انبار نگهداری کنید – چیزهای زیادی وجود دارد که می توانید استفاده از عسل برای و در

آماده سازی
آماده سازی خیلی راحت تر از این نمی شود.
1. میوه تازه را بشویید و خشک کنید. هر گونه لکه یا نقطه بدی که پیدا کردید را از بین ببرید. مهم است که میوه شما قبل از ادامه کار خشک باشد.
2. قبل از برش، کلاهک ها را از توت فرنگی بردارید. آناناس خود را آماده کنید – اگر یک آناناس از قبل هسته گرفته می خرید، حتما آب آن را خارج کنید. تمام میوه های تازه را به اندازه لقمه خرد کنید. تمام میوه ها را در یک کاسه متوسط بزرگ ترکیب کنید.
3. لیموها را پوست بگیرید.
4. سس لیمو عسلی تهیه کنید. روی میوه ها بریزید و بریزید.
نکات تخصصی برای بهترین سالاد میوه
*برای گرفتن بهترین طعم، درست قبل از سرو آماده کنید. اگر زمان مشکل دارد، می توانید میوه و سس را از روز قبل آماده کنید. جداگانه در یخچال نگهداری کنید و درست قبل از سرو مخلوط کنید.
*این بهترین حالت در روز اول است، اما می توانید برای یک یا دو روز دیگر (بسته به میوه مصرفی) در یخچال (در ظرف دربسته) نگهداری کنید.
*اگر می خواهید موز اضافه کنید حتماً موز سفت اما رسیده انتخاب کنید و درست قبل از سرو اضافه کنید. ایده دیگر این است که اگر یکی از میوه های دیگر در دسترس نیست، خربزه عسلک را اضافه کنید.
ایده های بیشتر
سالاد میوه آسان را می توان به عنوان پیش غذا یا حتی دسر سرو کرد. این یک تقویت کننده انرژی عالی برای هر کسی است که عاشق میوه های تازه است. استفاده از عسل در دستور العمل ها یک راه عالی برای وارد کردن این غذای مغذی در رژیم غذایی شما است.
برای ایجاد تفاوت بزرگ نیازی به استفاده از عسل زیاد ندارید. را صنعت نانوایی اغلب از عسل استفاده می کند به عنوان یک ماده تشکیل دهنده، زیرا به محصولات پخته شده در حفظ رطوبت کمک می کند.
به همین دلیل است که یک عنصر محبوب در دستور العمل هایی مانند: اسکون بلوبری پخته شده و حتی کلوچه های کره بادام زمینی. کمی شیرینی خیلی تاثیرگذار است.
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

سالاد میوه لیمو عسل آسان
ترکیبی خوشمزه از میوه های تازه در رنگین کمانی از رنگ ها با سس لیمویی عسلی سبک. می توانید انواع دیگر میوه ها را با میوه هایی که در دسترس دارید یا فقط میوه های مورد علاقه خود جایگزین کنید. یک راه عالی برای “آرایش” میوه های تازه.
- 13 اونس توت فرنگی تازه، خرد شده
- 8 اونس آناناس تازه، خرد شده
- 12 اونس بلوبری
- 12 اونس انگور قرمز – برش داده شده از وسط
- 3 کیوی
- 3 پرتقال ماندارین
سس لیمو عسلی
- 1/3 فنجان عسل
- 2 قاشق چایخوری مزه آهک
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو (تازه یا کنسانتره)
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
سس لیمو عسلی
-
در یک کاسه دیگر، عسل، پوست لیموترش و آبمیوه را با هم مخلوط کنید. می توانید آب لیموترش تازه را بگیرید یا از کنسانتره استفاده کنید.
-
سس لیمو عسل ضعیف را روی میوه ها در یک کاسه بزرگ قرار دهید و به آرامی روی آن بپوشانید. بلافاصله سرو کنید.
*همه را خوب آبکش کنید و از مایع اضافی در مخلوط خودداری کنید.
* زمانی که فورا سرو می شود طعم بهتری دارد یا میوه و سس را جداگانه در یخچال نگهداری کنید و درست قبل از سرو ترکیب کنید.
کالری: 164کیلو کالریکربوهیدرات ها: 42gپروتئین: 2gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 0.1gچربی های چند غیر اشباع: 0.3gچربی اشباع شده: 0.1gسدیم: 5میلی گرمپتاسیم: 350میلی گرمفیبر: 4gقند: 34gویتامین A: 330IUویتامین سی: 82میلی گرمکلسیم: 44میلی گرماهن: 1میلی گرم