ساده ترین دستور العمل بادام بو داده عسل


تو می توانی بادام بو داده عسلی خود را درست کنید در خانه برای کسری از هزینه مارک های تجاری. آنها سالم تر از برخی تنقلات هستند و به دلیل طعم عالی شور/شیرینشان به سرعت ناپدید می شوند. بادام یکی از محبوب ترین آجیل هایی است که مردم برای زمان میان وعده انتخاب می کنند.

آیا بادام بو داده عسل سالم است؟

بادام بو داده عسل تازه در یک تصویر کاسه قرمز.

بادام بو داده عسلی یک میان وعده سالم است که در حد اعتدال مصرف شود. در واقع، بادام حاوی چربی های تک غیراشباع سالم و اسیدهای چرب امگا 3 است.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

چربی های غیر اشباع به بدن شما کمک می کنند تا ویتامین ها و مواد معدنی را جذب کند. آنها همچنین حاوی فیبر هستند که برای سیستم گوارش شما عالی است.

بادام بومی خاورمیانه است، اما ایالات متحده در حال حاضر بزرگترین تولید کننده بادام در جهان است. همچنین گرده افشانی بادام وابسته به یک حشره خاص است که برای من عزیز است.

آره، گرده افشانی زنبور عسل در باغ های بزرگ بادام مورد نیاز است. هزاران مستعمره در سال برای گرده افشانی مزارع درختان شکوفه با کامیون حمل می شوند.

عناصر

  • بادام درسته
  • عسل
  • نمک دریا

بادام ها: بیشتر بادام های خام موجود در فروشگاه ها قبلاً بلانچ شده اند. خوبه. یک کیسه یک پوندی آجیل کامل بردارید.

عسل: در حالی که هر نوع عسل برای دستور پخت شما کارساز خواهد بود، من شما را تشویق می کنم که به دنبال عسل خام باشید زیرا تمام خواص تغذیه ای خود را حفظ می کند.

عسل خام نه تنها یک خوراکی شیرین است. سرشار از فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها و همچنین ضد باکتری است. عسل هرگز فاسد نمی شود اگر به درستی ذخیره شود

نمک دریا: نمک چطور؟ من شخصاً عاشق ترکیب یک میان وعده شیرین و شور هستم. اگرچه نمک دریا به طور کلی برای شما بهتر از نمک معمولی نیست – کریستال های بزرگتری دارد.

این ممکن است منجر به مصرف کمتر آن شود تا طعم یکسانی داشته باشید. اگر سدیم یک نگرانی بزرگ برای شما است – فقط نمک را از دستور غذا حذف کنید. در غیر این صورت، من یک دوره آسیاب را توصیه می کنم. آن را در ظرف دربسته نگهداری کنید وگرنه گلوله می شود.

مراحل تفت دادن بادام با عسل و نمک دریا.

مراحل تفت دادن بادام خام

1. تفت دادن بادام خام یکی از ساده ترین کارها در آشپزخانه است. چالش اصلی این است که مطمئن شوید که بادام ها را در یک لایه روی یک تابه بزرگ پخت یا ورقه شیرینی پخش کنید.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

نکته مهم – با فر سرد شروع کنید – بدون گرم کردن از قبل! تابه را پر کنید اما آن را زیاد شلوغ نکنید زیرا باید آجیل ها را هم بزنید. 12-15 دقیقه بپزید.

2. مواد مایع را با شکر و نمک دریا در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند و ذوب شوند – به جوش بیاورید.

3. بادام های پخته شده را به مخلوط مایع اضافه کنید و مراقب آنها باشید. قبل از اضافه کردن بادام گرم شده، مایع باید به جوش بیاید.

حالا حرارت را کم کنید. روی حرارت ملایم بپزید تا تمام مایع جذب شود. این چند دقیقه طول خواهد کشید. در کارها عجله نکنید – این اتفاق خواهد افتاد. هر از گاهی هم بزنید تا نسوزد.

4. پس از اتمام، کمی از مخلوط نمک شکر را روی آجیل بپاشید و آنها را در یک لایه پخش کنید تا خنک شوند.

اما، فکر می‌کنم این بار کمی زیاده‌روی کردم. من فکر می کنم بهتر است بادام ها را روی یک تابه یا سطح صاف پخش کنید و پوشش خود را روی آنها بپاشید.

تصویر شکر و نمک ریخته شده روی بادام با روکش عسل.

فراموش نکنید که برای جلوگیری از چسبندگی زیاد آنها را چند بار هم بزنید. وقتی خنک شد در ظرف دربسته نگهداری کنید. حتی در این صورت، آنها کمی چسبنده خواهند بود. برو جلو، انگشت هایت را اگر تمیز هستند لیس بزن – به کسی نمی گویم.

آن شیشه عسل را در انباری نگذارید. خیلی زیاد هستند دستور العمل های آسان عسل برای امتحان! شما بادام بو داده عسل یک میان وعده غیر قابل مقاومت است که خیلی سریع ناپدید می شود در واقع، ممکن است مجبور شوید آنها را از خودتان پنهان کنید!

یکی دیگر از میان وعده های عالی که دوست دارم درست کنم این است برش های آناناس کم آب با عسل. من اینها را وقتی می بینم که آناناس در بازار فروخته می شود.

وقتی پاییز فرا می رسد و سیب های محلی در دسترس هستند، زمان آن فرا رسیده است سیب کاراملی عسلی.

هر چند بادام یا غیره آجیل لعاب داده شده با عسل با داشتن چند کالری بیشتر، یک میان وعده سالم به حساب می آیند. همچنین متوجه خواهید شد که انواع مختلف عسل می تواند طعم غذاهای شما را تغییر دهد.

این دستور پخت بادام بو داده برای کمپینگ، پیاده روی یا سایر فعالیت هایی که نیاز به انرژی دارند، گزینه بسیار خوبی است. و برخی از مردم می گویند که آجیل های آبجو عالی نیز درست می کنند!

آیا به دنبال ایده های آسان برای هدیه با عسل هستید؟ همه دوست دارند کره عسل دارچینی خوشمزه – هدایای لذیذ عالی می سازند. چرا آنها را با برخی جفت نمی کنیم لاک پشت های کاراملی عسلی و یک جعبه هدیه درست کنید

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

بادام بو داده عسل تازه در یک تصویر کاسه قرمز.

دستور العمل بادام بو داده عسل

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

دفعه بعد که به یک میان وعده سریع نیاز داشتید، دستور خوشمزه بادام بو داده عسلی را امتحان کنید. مطمئناً یک لذت شلوغ و جایگزین سالم تری برای چیپس است.

زمان آماده سازی 15 دقیقه

زمان پخت 20 دقیقه

زمان اضافی 15 دقیقه

زمان کل 50 دقیقه

دوره خوراک مختصر

غذا آمریکایی

خدمات 2 1/2 فنجان

کالری 1378 کیلو کالری

  • 2 1/2 فنجان ها بادام درسته
  • 1/2 فنجان قند
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا آسیاب شده درشت
  • 4 قاشق غذاخوری عسل
  • 3 قاشق غذاخوری اب
  • 1 قاشق چایخوری روغن سبزیجات
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • بادام ها را یک لایه روی یک تابه کم عمق چرب نشده بمالید.

  • در فر سرد قرار دهید – فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید – 12-15 دقیقه بپزید. سپس بردارید و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه کوچک، شکر و نمک دریایی درشت را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید تا مطمئن شوید که خوب مخلوط شده اند.

  • در یک قابلمه متوسط، عسل، آب، روغن نباتی و عصاره وانیل را اضافه کنید. حرارت دهید تا بجوشد.

  • بادام ها را در مایع داغ بریزید و هم بزنید. پخت را روی حرارت ملایم ادامه دهید تا تمام مایع آن جذب بادام ها شود. این باید 5-8 دقیقه طول بکشد.

  • بادام ها را در یک کاسه متوسط ​​بریزید و مخلوط نمک شکر را اضافه کنید. با قاشق بزرگ مخلوط کنید تا آجیل ها بپوشند.

  • بادام بو داده عسلی را روی یک کاغذ مومی پهن کنید تا خنک شود. سپس در دمای اتاق در یک ظرف یا کیسه در بسته نگهداری کنید.

*بادام هایتان را حتماً برای پخت در یک لایه پهن کنید – آنها را زیاد شلوغ نکنید. *با فر سرد شروع کنید – از قبل گرم نکنید *اگر بادام برشته شده عسلی شما چسبناک باقی می ماند – ممکن است به دلیل هوای مرطوب باشد – سعی کنید زمانی که رطوبت هوا کم است آنها را تهیه کنید.

خدمت: 11/3 فنجانکالری: 1378کیلو کالریکربوهیدرات ها: 123gپروتئین: 38gچربی: 92gچربی های اشباع شده: 7gچربی های چند غیر اشباع: 23gچربی اشباع شده: 57gچربی ترانس: 1gسدیم: 1168میلی گرمپتاسیم: 1335میلی گرمفیبر: 22gقند: 92gویتامین A: 2IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 485میلی گرماهن: 7میلی گرم

کلمه کلیدی بادام، آجیل بو داده عسل، تنقلات



سفارش فوری عسل ♥