برای بسیاری از خانواده ها، تزئینات کریسمس موم زنبور عسل یک سنت تعطیلات است. بیشتر ما یک زیور مخصوص کریسمس داریم که یادمان است آن را روی درخت آویزان کنیم. برخی از این خلاقیت ها با مراقبت مناسب می توانند سال ها دوام بیاورند. سنت جدیدی برای خانواده خود بسازید با زیور آلات کریسمس موم زنبور عسل.

طرز تهیه تزیینات کریسمس موم زنبور عسل با قالب های کوکی
موم زنبور عسل یک موم طبیعی است که می باشد ساخته شده توسط زنبورهای عسل کارگر. کلنی زنبور عسل برای ساختن شانه های داخل کندو استفاده می کند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
زنبورها تنها کسانی نیستند که از موم زنبور عسل لذت می برند. ما از موم در بسیاری از کاربردهای تجاری و برای ایجاد صنایع دستی در خانه استفاده می کنیم. صدها اقلام دست ساز شامل موم زنبور عسل به عنوان یک ماده است.
محصولی رایج در بسیاری از خانهها و مزارع، موم زنبور عسل در ساخت زیور آلات رایج شده است به دلیل آسان بودن کار با آن
زیور آلات موم زنبور عسل خاصیت سنتی دارند
یکی از ساده ترین صنایع دستی موم زنبور عسل ریخته گری زیور آلات است. و چیزهای مختلفی در اطراف خانه به عنوان قالب استفاده شده است.
در واقع، هر چیزی که بتواند در برابر دمای موم ذوب شده مقاومت کند، احتمالاً در مقطعی از تاریخ تبدیل به یک قالب مومی شده است.
استفاده از موم زنبور عسل برای تزئینات کریسمس روند جدیدی نیست. زیور آلات کریسمس موم زنبور عسل یک سنت قدیمی جهانی بود.
اعتقاد بر این است که نانوایان آلمانی اولین کسانی بودند که از قالب های حلبی کوکی برای تزئینات موم زنبور عسل استفاده کردند. اکنون می توانید یک قطعه از تاریخ را روی درخت خود داشته باشید.
ساخت تزیینات کریسمس موم زنبور عسل با قالب کوکی می توان در یک بعد از ظهر تمام کرد. آنها پس از خنک شدن چند ساعت آماده آویزان کردن به درخت هستند.
ریخته گری زیور آلات یک فعالیت سرگرم کننده برای پیر و جوان است. این یک پروژه عالی برای انجام یک خانواده است و شامل مواد کمی است. با چند احتیاط ایمنی، این است چیزی که کودکان می توانند با نظارت از آن لذت ببرند.
مواد مورد نیاز برای تزئینات موم زنبور عسل
- موم زنبور عسل
- قالب کوکی سفالی – من از قالب های کیسه قهوه ای استفاده می کنم – بقیه کار می کنند
- انتشار قالب یا روغن نباتی
- ظرفی برای نگهداری موم ذوب شده
- مواد مورد استفاده برای چوب لباسی زینتی
زمان مورد نیاز: 1 ساعت.
مراحل ریخته گری زیور کریسمس با استفاده از موم زنبور عسل و قالب سفالی
- ذوب موم زنبور عسل
موم زنبور عسل به دلیل نقطه ذوب پایین آن در حدود 147 درجه فارنهایت ماده فوق العاده ای برای کار با آن است.
ما می خواهیم موم را به اندازه ای گرم کنیم که ذوب شود. اگر بیش از حد گرم شود تغییر رنگ داده و تیره می شود. نقطه اشتعال موم زنبور عسل 400 درجه فارنهایت است. ما آتش نمی خواهیم پس با احتیاط ادامه دهید – نه ترس!
من طرفدار گرم کردن موم زنبور عسل در مایکروویو نیستم. با این حال، اگر این کار را انتخاب کردید: از یک ظرف شیشه ای استفاده کنید و در فواصل زمانی کوتاه و با قدرت کم حرارت دهید. این کمی طول میکشد. بدون مراقبت رها نکنید.
مطمئن ترین راه برای ذوب موم زنبور عسل روش دو دیگ است. این فرآیند به موم اجازه می دهد تا به طور یکنواخت گرم شود و روش ایمن تری در نظر گرفته می شود.
- قالب خود را آماده کنید
قالب را روی میز یا پیشخوان قرار دهید. فراموش نکنید که از سطح پیشخوان در برابر نشت محافظت کنید. شما می خواهید قالب در سطح قرار گیرد. اگر تراز نباشد نمی توانید قالب را پر از موم بدون ایجاد آشفتگی پر کنید.
مهم است که از نوعی از قالب آزادسازی استفاده کنید. این امر به ویژه زمانی صادق است که از قالب های کوکی با جزئیات زیاد استفاده می کنید.
اگر نمی خواهید از اسپری استفاده کنید، برخی افراد نتایج خوبی را در استفاده از روغن نباتی گزارش می دهند. داخل قالب را کمی برس بزنید. فقط یک کت نازک کافی است.
- چوب لباسی تزئینی را آماده کنید
شما می توانید استفاده کنید هر نوع چوب لباسی برای زیور کریسمس موم شما. سیم، بند ناف یا روبان تنها چند گزینه برای مواد آویز هستند.
مواد خود را انتخاب کنید و به طول مناسب برش دهید. شما به اندازه کافی طول می خواهید که مقداری را به سمت پایین به موم فشار دهید و همچنان به اندازه کافی برای آویزان کردن داشته باشید.
- موم ذوب شده را در قالب بریزید
موم ذوب شده را در قالب سفالی آماده شده خود بریزید. شما مجبور نیستید سریع کار کنید، اما می خواهید موم را به طور مداوم بریزید.
توقف و شروع زیادی نداشته باشید. این کار را تا زمانی که قالب پر شود و تقریباً به حدی برسد ادامه دهید. اگر مقداری ریزش دارید، نگران نباشید، می توانید بعداً هر مقدار اضافی را از بین ببرید.
موم زنبور عسل ذوب شده شروع به خنک شدن می کند و بلافاصله می گیرد. این را ابتدا در امتداد لبه های قالب متوجه خواهید شد.
سپس سطح روی آن صاف می شود. بیایید قبل از اینکه موم خیلی سرد شود، چوب لباسی خود را سریع قرار دهیم.
- آویز زینتی را وارد کنید
چوب لباسی را به شکل U خم کنید. هر دو سر را داخل موم ذوب شده قرار دهید.
اگر مواد آویز شروع به شناور شدن روی سطح کرد، از یک خلال دندان یا شیء مشابه استفاده کنید تا به آرامی آویز را دوباره به موم فشار دهید. در عرض چند ثانیه، می توانید رها کنید و باید در جای خود بماند.
- بپوشانید و خنک کنید
با سرد شدن سطح (سمت پشت) زینت موم زنبور عسل، سطح موم مواج می شود.
صادقانه، هرچه موم کندتر سرد شود – به نظر من بهتر است. اتاق کار من در این فصل از سال خنک است.
قالب سفالی من روی حوله نشسته است. بعد از اتمام ریختن و گذاشتن چوب لباسی روی قالب را با یک جعبه مقوایی می پوشانم و یک حوله روی همه جا می گذارم. پروژه من برای چند ساعت به آرامی خنک می شود.
- زیور سرد شده را حذف کرد
پس از چند ساعت، زیور موم زنبور عسل را از قالب خارج کنید. اگر چسبید، آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
نکات ریخته گری زیور آلات موم زنبور عسل
من دوست دارم از قالب های کوکی کیسه ای قهوه ای استفاده کنم. پیدا کردن آنها سخت تر می شود اما من این سنت را دوست دارم. Pampered Chef و چند شرکت دیگر نیز قالب های سفالی می سازند.
این قالب گلی بابانوئل یکی از موارد مورد علاقه من است. دارای یک حفره عمیق خوب است که زینتی محکم و ضخیم ایجاد می کند.



گرم کردن قالب
موم زنبور عسل به طور طبیعی با سرد شدن منقبض می شود. اگر موم شما به آرامی خنک شود، زیور کریسمس موم شما بسیار زیباتر خواهد بود.
قبل از ریختن موم، قالب کوکی خود را از قبل گرم کنید. یک قالب گرم نیاز به زمان بیشتری دارد تا زیور موم زنبور عسل خنک شود.
2 راه آسان برای گرم کردن قالب وجود دارد. (قالب سفالی خود را خیس نکنید – ما می خواهیم خشک شود.)
قبل از استفاده، قالب را برای مدتی در یک حوله گرم بپیچید. اجازه دهید حرارت از حوله به خاک رس منتقل شود. یا ساده ترین راه برای من این است که برای دو بار ریختن زیور برنامه ریزی کنم.
اولین باری که زیور موم زنبورم را میریزم، موم با سرد شدن پیچ میخورد. لبه ها از قالب سفالی جدا می شوند. ریختن دوم من همیشه بهتر است.
بنابراین، من رهاسازی قالب را روی قالب اسپری می کنم. موم زنبور عسلم را داخل قالب بریزید و صبر کنید تا آنقدر خودش را بگیرد (خنک شود) تا کاملاً از قالب خارج شود. حالا برای بار دوم زیور تمام شده ام را با چوب لباسی می ریزم.
با پروژه زینتی خود صبور باشید
وقتی در حال ساخت زیور آلات کریسمس موم زنبور عسل با قالب های گلی شیرینی هستید، همه چیز به سرعت پیشرفت می کند. به راحتی می توانید در یک روز 2 زیور از یک قالب درست کنید. اما عجله نکنید.
اگر سعی کنید موم را قبل از سرد شدن بردارید، ممکن است به قالب بچسبد. این می تواند بسیار کثیف شود. اگر اجازه دهید موم به آرامی سفت شود، بهترین نتیجه را خواهید داشت – به آن زمان بدهید.
نگهداری زیور آلات مومی دست ساز
تبریک می گویم! توانجامش دادی. یا بهتر است بگوییم، شما می توانید آن را انجام دهید. وقت آن است که زیور آلات خود را با یک پارچه نرم جلا دهید و آن را به درخت آویزان کنید.
ساخت زیور آلات کریسمس موم زنبور عسل بسیار سرگرم کننده است. اگر اشتباه کردید، موم را دوباره ذوب کنید و دوباره امتحان کنید.
موم زنبور عسل در دمای حدود 147 درجه فارنهایت ذوب می شود اما در دماهای پایین تر خم می شود. بعد از کریسمس، زیور آلات خود را در دستمال کاغذی سفید بپیچید و در جعبه ای در کمد نگهداری کنید – نه در اتاق زیر شیروانی خود!
حالا اگر می خواهید حتی بیشتر از یک هنر عامیانه به پروژه خود اضافه کنید، حتماً در مورد ساخت مطالعه کنید زیور آلات کریسمس موم سیاه شده.