
بهار در هوا است و در حالی که ممکن است هنوز به اینجا نرسیده باشد، می دانیم که به زودی گل ها شکوفا خواهند شد و زنبورها وزوز خواهند کرد. همیشه در این زمان از سال است که ما واقعاً فرصتی برای فکر کردن در مورد کارهای بزرگی که زنبور عسل انجام می دهد و نمایندگی می کند، داریم.
آیا از شیفت دوم حیاتی کار گرده افشانی زنبور عسل مطلع هستید؟ حقیقت خنده دار: از هر سه لقمه غذایی که می خوریم یک لقمه از گرده افشانی حشرات حاصل می شود و زنبورهای عسل مسئول حدود 80 درصد این فرآیند هستند. به لطف زنبور عسل، ما میتوانیم از برخی از میوهها، سبزیجات و آجیلهای مورد علاقهمان مانند گیلاس، خیار و بادام لذت ببریم و چون در گردهافشانی یونجه که اغلب به گاوها تغذیه میشود کمک میکنند، میتوانیم از آنها نیز تشکر کنیم. گوشت گاو ما هم این کار گرده افشانی بیش از اینکه فقط مواد خوشمزه در بشقاب هایمان را برای ما فراهم کند، بسیاری از انواع طعم دهنده عسل را نیز به ما می دهد تا از آن لذت ببریم.
آیا می دانستید که بیش از 300 نوع عسل تنها در ایالات متحده یافت می شود؟ از آنجایی که زنبورهای عسل از شهد گلهای مجاور که در آن غذا میجویند عسل تولید میکنند، ظاهر و طعم هر عسل منحصر به فرد و متمایز است. ممکن است متوجه شوید که برخی از عسل ها مانند عسل گندم سیاه رنگ بسیار تیره و طعمی پررنگ دارند، در حالی که برخی دیگر مانند عسل اقاقیا بسیار سبک تا تقریباً بی رنگ و دارای طعم ملایم هستند. چیزی که عسل را منحصربهفردتر میکند این است که اگرچه زنبورهای عسل ممکن است هر سال در همان ناحیه از گلها علوفه بخرند، اما عسلی که تولید میکنند ممکن است سال به سال به دلیل تغییر در شهد تولید شده، بسته به دما و بارندگی در منطقه، متفاوت باشد.
اینجا در هیئت ملی عسل (NHB)، ما احساس می کنیم که سادگی خالص عسل است که آن را بسیار الهام بخش می کند. در طول مسیر از گل تا سفره شما چیزی اضافه نشده است، عسل واقعاً به همان اندازه به طبیعت نزدیک است که یک ماده می تواند داشته باشد. و، در حالی که عسل در چای عالی است و روی بیسکویت ها ریخته می شود، هنوز چیزهای بیشتری وجود دارد که این ماده ساده می تواند برای بهبود غذاهای مورد علاقه شما انجام دهد.
در حالی که عسل شیرینکننده فوقالعادهای است، اما کمی شیرینتر از شکر به شما اجازه میدهد کمتر از آن برای رسیدن به همان میزان شیرینی در یک ظرف استفاده کنید، تطبیق پذیری عسل نیز به نفع دستور العملهای خوشمزه شماست. به عنوان یک امولسیفایر، عسل یک اتصال دهنده عالی در سس ها، دیپ ها، مارینادها و حتی بار گرانولا خانگی مورد علاقه شما است. خواص مرطوب کننده عسل همچنین آن را به ماده ای عالی برای افزودن به گوشت های پخته شده و محصولات پخته تبدیل می کند، رطوبت را برای اطمینان از لطافت گوشت ها حفظ می کند و حتی عمر مفید نان، کلوچه و کلوچه ها را افزایش می دهد. و یکی از منحصر به فردترین ویژگی های عسل توانایی آن در بازی خوب با سایر مواد است، طعم آن را تقویت می کند و تعادل را در دستور العمل های شیرین و تند یا شیرین و ترش ایجاد می کند. همه این ویژگی ها فقط نشان می دهد که عسل واقعاً شیرین ترین دستیار آشپزخانه شماست.
از گل های زیبا گرفته تا غذاهای خوشمزه، جای تشکر بسیار زیادی از زنبور عسل وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد الهامبخش خالص که عسل است، در www.honey.com جدید جستجو کنید، جایی که اطلاعاتی در مورد زنبورها و سفر عسل، محل خرید انواع مختلف عسل و دستور العملهای خوشمزه با عسل پیدا خواهید کرد. امیدواریم شما هم مثل ما از هدیه شیرین طبیعت الهام بگیرید.