هر مطالعه ای در مورد زنبورهای عسل باید شامل توانایی قابل توجه آنها در تولید عسل باشد. بقا در ماه های طولانی زمستان به توانایی کلنی برای ذخیره غذا بستگی دارد. کار مربوط به ذخیره پوند عسل را تصور کنید که زندگی کلنی به آن بستگی دارد. این سوال را مطرح می کند میزان تولید عسل توسط هر زنبور
زنبورها شهد را جمع آوری می کنند

زنبورهای عسل با هم در کلنی های بزرگ با هزاران عضو زندگی می کنند. بنابراین، وقتی به اعداد و ارقام در رابطه با کارهایی که هر زنبور انجام می دهد نگاه می کنیم – به یاد داشته باشید که همه این اعداد متوسط هستند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
به عنوان مثال، هنگام محاسبه یک زنبور عسل چقدر می سازد ما باید آنچه را که در مورد کلنی های زنبور عسل و رفتار جستجوی علوفه می دانیم به طور میانگین محاسبه کنیم. حتی در آن زمان، هر مستعمره، زنبور عسل و مکان دارای متغیرهای زیادی در بازی هستند.
یک زنبور کارگر منفرد قادر به حمل 25/0 تا 80 میلی گرم شهد است. اگرچه این بدان معنا نیست که او همیشه با بار کامل به کندو باز می گردد. شاید شهد فراوانی در دسترس نباشد یا باران شروع به باریدن کند.
به طور متوسط منابع می گویند که الف زنبور تنها در طول زندگی خود حدود 1/12 قاشق چایخوری عسل تولید می کند. اما، این فقط یک میانگین تقریبی است زیرا این کار توسط هزاران نفر که با هم کار می کنند انجام می شود.
چند زنبور برای درست کردن یک شیشه عسل نیاز است؟
توضیح دادن چند زنبور برای تولید یک شیشه عسل لازم است نیاز به برآورد زیادی دارد ابتدا، بیایید با این فرض پیش برویم که کار زندگی 12 زنبور عسل تولید یک قاشق چایخوری است.
رایج ترین اندازه شیشه عسل فروخته شد در ایالات متحده 1 پوند یا 16 اونس وزن خالص است. یک پوند عسل 64 قاشق چایخوری است.
بنابراین، می توان گفت که برای تولید آن شیشه عسل نیاز به کار روی 768 زنبور عسل است. با این حال، متغیرهای زیادی دخیل هستند.

زنبورهای کارگر تولیدکنندگان عسل هستند
آنها با هم تفاوت دارند انواع زنبورهای داخل هر کلونی زنبور عسل. هر مستعمره دارای یک ملکه، کارگران و در فصل گرم – زنبورهای بدون سرنشین یا نر است. هر نوع زنبور عسل نقش مهمی در زندگی کلنی ایفا می کند.
اما این زنبورهای کارگر هستند که وظیفه تولید عسل را بر عهده دارند. این ماده های بالغ مسئول هستند جمع آوری منابع مورد نیاز و ذخیره تمام مواد غذایی برای کلنی.
اما جمع آوری غذا تنها کار آنها نیست. آنها همچنین بسیاری از مشاغل ضروری مانند نوزادان پرورش، مراقبت از ملکه و محافظت از کندو در برابر شکارچیان.
هر یک زنبور کارگر کارهای مختلفی را انجام می دهد در طول زندگی کوتاهش در ماه های تابستان، میانگین طول عمر او حدود 6 هفته است. 3 هفته اول به انجام کارهای مختلف در داخل کندو می گذرد. نیمه آخر زندگی او شامل کارهای مزرعه ای است که شامل جمع آوری شهد از گل ها می شود.
چرا زنبورها فقط شهد گیاه را ذخیره نمی کنند و خود را از دردسر زیادی نجات نمی دهند؟ شهد آب زیادی دارد و خیلی زود خراب می شود.
به عنوان یک زنبور خانگی، کارگر کمک می کند تبدیل شهد آبکی به عسل رسیده و آن را در سلول های مومی مهر و موم شده نگهداری کنید. اما ابتدا زنبور علوفهگر باید شهد را به کندو بازگرداند.
زنبورها به کارگرانی بسیار سخت شهرت دارند. حتماً اصطلاح «مشغول به عنوان زنبور عسل» را شنیده اید. آنها در ساعات روشنایی روز بی وقفه تلاش می کنند تا منابع مورد نیاز را به کندو برگردانند.
آب جمع آوری می شود تا غذا رقیق شود تا مصرف شود و برای خنک کردن کندو استفاده شود. گرده تنها منبع پروتئین این زنبورها است و برای آن ضروری است پرورش بچه زنبور عسل.
اما وقت گیرترین کار برای هر کلنی جمع آوری شهد است. هر نوع شهد گیاهی از نظر شیرینی و میزان آب کمی متفاوت است. به طور متوسط شهد حدود 70 تا 80 درصد آب است در حالی که عسل رسیده حدود 17 درصد است.
این بدان معناست که کارگران ما باید مقدار زیادی مایع را برای کم آبی و تبدیل به یک منبع غذایی پایدار به کندو ببرند.
زبان رقص زنبور عسل برای اطلاع از مکان بهترین منابع غذایی استفاده می شود. علوفه جویان شهد را با استفاده از پروبوسیس خود می مکند و در اندام خاصی به نام معده عسلی ذخیره می کنند.
شهد به کندو بازگردانده می شود و به زنبور خانگی منتقل می شود که فرآیند تبدیل را تکمیل می کند. فرآیند زنبورها عسل درست می کنند با تلاش مشترک بسیاری امکان پذیر است.
تاثیر جمعیت کندو بر تولید عسل
همراه با مسائل زیست محیطی مانند علوفه در دسترس و آب و هوا، جمعیت یک کلنی بر مقدار غذای اضافی که کندو در یک سال تولید می کند تأثیر می گذارد.
اگر همه چیز برابر باشد، کندویی که کارگر بیشتری دارد شانس بیشتری برای تولید بیشتر دارد عسل. با این حال، تولید عسل در بیشتر مناطق یک رویداد در طول سال نیست.
چند تا ماه هایی از سال که کندوهای شما مولد هستند بستگی به این دارد که کجا زندگی می کنید. در بیشتر مناطق، کلنی های زنبور عسل از ماه می تا آگوست شلوغ ترین هستند. مناطق جنوبی فصل برداشت طولانی تری نسبت به کسانی که در شمال زندگی می کنند دارند.
با این حال، جمعیت کلنی یک عامل تعیین کننده اصلی در تولید است. شروع به عنوان یک کلنی کوچک با 10000 تا 15000 زنبور در اواخر زمستان. جمعیت زنبورها تا اواسط بهار به بیش از 50000 نفر افزایش می یابد زیرا زنبورها در مقیاس کامل پرورش می دهند.
این تلاش های ترکیبی همه این افراد است که مستعمره را حفظ کرده و به آن اجازه می دهد تا برای ماه های سرد آینده آماده شود.

میزان عسل یک کلنی زنبور عسل چقدر است
یک کندو معمولی در ایالات متحده بین 60# تا 100# محصول اضافی در سال تولید می کند. اگرچه این مقدار بسیار متغیر است و می تواند به 10# یا بیش از 200# باشد.
سلامت زنبورها، جمعیت کلنی، تعداد گیاهان علوفه ای در منطقه شما و شرایط آب و هوایی همگی در کل فصلی نقش دارند.
با بیش از 200000 زنبوردار در ایالات متحده، بسیاری از آنها امیدوار به تولید محصول هستند. هدف این است که کلنی های سالمی داشته باشیم که غذای کافی برای خود و مقداری اضافی برای به اشتراک گذاشتن تولید کنند.
همانطور که با این اعداد مشاهده می کنید، تعیین مقدار عسل یک زنبور در بهترین حالت یک حدس علمی است که قوانین میانگین ها را در نظر می گیرد. زنبور منفرد این فرآیند را به تنهایی کامل نمی کند، او بار شهد را به زنبور خانگی می دهد.
با این حال، این نوع اشتراک شغل و تخصص چیزی است که کلنی زنبور عسل را به یکی از منحصر به فردترین و جالب ترین موجودات اجتماعی در دنیای طبیعی تبدیل می کند. هزاران زنبور با هم کار می کنند تا غذا را ذخیره کنند و زندگی کلنی را حفظ کنند.