زنبورهای علوفه جویی مهمترین اعضای هر کلنی زنبور عسل هستند. آنها مسئول جمع آوری غذا و سایر منابع مورد نیاز هستند. بدون تلاش روزانه زنبور علوفه جو، بقای کلنی ممکن نخواهد بود. این فعالیت همچنین مزایای مهمی برای اکوسیستم دارد. به این راحتی هم نیست. علوفه گران صنعتی تحت تأثیر عوامل زیادی قرار می گیرند که می تواند در کار آنها اختلال ایجاد کند.
نقش زنبور علوفه جو

علوفه گران چه کسانی هستند در کلنی زنبور عسل؟ شاید تعجب کنید که بدانید این زنبورهای کارگر ماده هستند. تعداد آنها در طول فصل تابستان به ده ها هزار نفر می رسد.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
با زندگی تنها حدود 6 هفته در طول تابستان، نیمه اول زندگی آنها به وظایف داخل کلنی می گذرد. آنها ساخت لانه زنبوری، مطمئناً پرستاری از زنبورها برای تغذیه جوان، مراقب ملکه و غیره باشید.
آناتومی زنبور عسل برای انجام این وظایف مورد نیاز طراحی شده است. اجزای منحصر به فرد بدن مانند بال های قوی، آنتن حسی و پاها و زانوها برای جمع آوری کمک برای انجام کار
هنگامی که زنبور در حدود 3-4 هفته است، او آماده تبدیل شدن به یک علوفه است. نیمه آخر او طول عمر بیرون در مزرعه صرف می شود. این چیزی نیست که آنها باید آن را بیاموزند – این یک رفتار غریزی است.
جستجو برای مواد غذایی و منابع
زنبورهای علوفه جویی به دو گروه مجزا تقسیم می شوند. این یک کار خطرناک است زیرا آنها باید به دور از کندو سفر کنند و با خطرات بیرونی از جمله قرار گرفتن در معرض شکارچیان و آفت کش ها روبرو شوند.
تنها درصد کمی از زنبورهای کندو کار پیشاهنگی خواهند داشت. تماس گرفت زنبورهای پیشاهنگ، کار آنها یافتن منابع مورد نیاز کندو است. اگر مستعمره باشد، ممکن است شهد، گرده، آب یا حتی یک خانه جدید باشد آماده شدن برای ازدحام.
با یافتن یک منبع غذایی غنی، زنبورهای پیشاهنگ به کندو باز می گردند تا مکان آن را به اطلاع برسانند. این کار توسط رقصیدن روی لانه زنبوری سطح و به اشتراک گذاری جرعه جرعه شهد از منبع.
دومین گروه علوفه جویان کم حرف تر هستند در حالی که آنها رفتار پیشاهنگی زیادی از خود نشان نمی دهند – زنبورهای کم حرف کارگران سختی هستند که برای جمع آوری اقلام مورد نیاز تلاش می کنند.
تعداد آنها به هزاران نفر می رسد و بیشتر کارهای سخت را انجام می دهند. گاهی اوقات آنها را می توان در نزدیکی ورودی کندو مشاهده کرد و منتظر اطلاعاتی در مورد مکان های جدید غذا هستند.

جمع آوری شهد و گرده گل
به طور معمول، زنبورها 5 چیز را برای کندو جمع می کنند شامل بره موم، شیره و آب. اما، دو نیاز برجسته شهد و گرده است. گاهی اوقات می توان اینها را از یک گیاه جمع آوری کرد، بستگی به گونه گیاهی دارد.
بسیاری از گیاهان گلدار شهد شیرین تولید می کنند تا زنبورها و گرده افشان ها را فریب دهند. شهد گیاهی منبع غذایی کلنی است که مربوط به انرژی (منبع کربوهیدرات) است. زنبورها از شهد برای تهیه عسل استفاده می کنند. تا زمانی که نیاز باشد در داخل کندو نگهداری می شود.
گرده یک منبع غنی پروتئین است. گرده خواران دانه های چسبنده گرده را از گل ها جمع آوری می کنند. این ماده به اندازه شهد مهم است زیرا بدون گرده هیچ پرورشی امکان پذیر نیست.
یکی را به کندو آوردند، گرده تازه را که به نان زنبور تبدیل شده بود. نان زنبور عسل سرشار از پروتئین، ویتامین، اسیدهای آمینه و سایر مواد مغذی است و به خوبی بدون تخریب ذخیره می شود.
این برای تولید غذای نوزادان مورد استفاده قرار خواهد گرفت لاروهای در حال رشد. از آنجایی که طول عمر یک زنبور عسل نسبتاً کوتاه است، مهم است که همیشه مقداری نوزاد برای نسل بعدی همراه باشد.
رفتار جستجوی زنبور عسل
به نظر نمی رسد سطح شهد/عسل ذخیره شده در کندو تأثیر قوی بر رفتار جستجوی علوفه تک تک زنبورها داشته باشد. زنبورها تا زمانی که غذا برای جمع آوری و جایی برای قرار دادن آن وجود دارد به کار خود ادامه می دهند.
با این حال، جمع آوری گرده بیشتر با نیازهای کلنی مرتبط است. یک کلنی با حضور نوزادان و ذخایر کم گرده، جستجوی بیشتر گرده را تحریک می کند.
در حال رشد جوان می دهد فرمون های نوزاد. این پیام رسان های شیمیایی نشان می دهد که گرده بیشتری مورد نیاز است.
با این حال، ژنتیک نیز در رفتار نقش دارد. برخی از نژادها تفاوت های کوچکی در رفتارها و جستجوی غذا از خود نشان می دهند – حتی در یک نژاد.
پیمایش به منبع غذایی
علوفه جویی زنبورها می توانند چندین مایل سفر کنند در صورت لزوم از کندوی خود. شعاع دو مایلی اغلب به عنوان تخمین داده می شود. با این حال، آنها تمایل دارند در صورت امکان نزدیک بمانند.
اگر غذا در این نزدیکی در دسترس است، چرا دور پرواز کنید و انرژی اضافی مصرف کنید؟ پرواز دورتر به سمت علوفه همچنین زنبورها را در معرض آفت کش ها و شکارچیان حشرات بیشتری قرار می دهد.

عوامل موثر بر علوفه گیری
روند جمع آوری غذا در طول فصل کمی متفاوت است. نیازهای کلنی روز به روز یا هفته به هفته تغییر می کند.
عوامل ژنتیکی و درونی بر فعالیت علوفه جویی تأثیر می گذارد. اما عوامل خارجی نیز در آنچه زنبورها در واقع جمع میکنند نقش دارند.
- منابع گل
- آب و هوا
- قدرت کلنی (آفت و بیماری)
- از دست دادن زیستگاه
زنبورها نمی توانند به خوبی علوفه کنند اگر چیزی برای جمع آوری وجود نداشته باشد. بنابراین، فعالیت آنها تغییر می کند اگر a کمبود شهد اتفاق می افتد.
شرایط بسیار خشک می تواند منجر شود گلهایی که زنبورها دوست دارند بدون شهد به یاد داشته باشید، شکوفه ها همیشه به معنای در دسترس بودن غذا نیستند.
آب و هوا نیز نقش مهمی در فعالیت مستعمره ایفا می کند. زنبورها در باران شدید پرواز نمی کنند یا بادهای شدید حشرات خونسرد باید دمای بدن مشخصی را حفظ کنند تا امکان پرواز وجود داشته باشد.
برای مثال، زنبورهای کاوشگر می تواند در دماهای سردتر از زنبورهای عسل علوفه جویی کند. اما، دما در آن نقش دارد وقتی زنبورها فعال می شوند در بهار.
آفات و بیماری ها نیز تأثیر می گذارد فعالیت های مستعمره یک مستعمره با یک آلودگی کنه واروآ کارگران سالم کمتری دارد. این باعث کاهش تعداد افراد در این زمینه و کارایی آنها می شود.
از دست دادن زیستگاه عاملی است که بر بسیاری از انواع حشرات از جمله زنبورها تأثیر می گذارد. با منابع وحشی کمتر، آنها باید سخت تر تلاش کنند تا غذای فراوانی پیدا کنند.
چگونه علوفه خواران به محیط زیست کمک می کنند
زنبورها برای اکوسیستم ما مهم هستند و شبکه غذایی ما ما به انواع بیشتری نیاز داریم.
همانطور که آنها در طول جمع آوری غذا از یک گل به گل دیگر حرکت می کنند، گرده افشانی با حرکت دانه های گرده اتفاق می افتد. این گرده افشان ها مسئول بسیاری از آجیل ها و میوه هایی هستند که حیات وحش به آنها وابسته است.
شما می توانید به زنبورهای عسل و گرده افشان های بومی کمک کنید. اضافه کردن a را در نظر بگیرید باغ زنبور عسل کوچک به فضای زندگی شما
گیاهانی را انتخاب کنید که با منابع طبیعی سازگار باشند (آنهایی که در زمان متفاوتی شکوفا می شوند.) a ایستگاه آب کوچک و سپس بنشینید و از بازدیدکنندگان خود لذت ببرید.
سوالات متداول
به طور کلی زنبورهای علوفه گیر دفاعی نیستند. با این حال، در صورت تهدید – آنها تلافی خواهند کرد.
بله، علوفهجویان معمولاً اعضای قدیمی کلنی هستند، اما میتوانند به مشاغل داخلی برگردند و به عنوان پرستار خدمت کنند.
آنها باید کندو یا لانه را برای جمع آوری غذا و سایر منابع مورد نیاز کلنی ترک کنند.
نیمه روز شلوغ ترین زمان برای کار زنبورهای عسل است. اما، فعالیت آنها از صبح زود شروع می شود و تا اواخر بعد از ظهر کند می شود.
در میان گونههای مختلف تنوع وجود دارد، اما بیشتر جستوجوی غذا در دمای حدود ۵۵ درجه فارنهایت متوقف میشود.