
برای بسیاری، و به ویژه در رسانه های اصلی (با اشاره به همه تبلیغاتی که اخیراً دیده ایم)، پدرها (و به طور خاص روز پدر) مترادف با کباب کردن هستند. چه به دلیل آب و هوای خوبی باشد که به نظر می رسد همیشه روز پدر را در اطراف خود داریم، یا صرفاً به دلیل این که این یکی از سرگرمی های مورد علاقه پدران ما است، کباب کردن برای روز پدر تقریباً یک امر ضروری است. بنابراین به افتخار پدرانمان و فعالیت مورد علاقه خود در آخر هفته، برخی از بهترین کباب کردن خود را با نکات و دستور العمل های عسل به اشتراک می گذاریم.
چند سال پیش، ما از شراکت با متخصص کباب کردن و شخصیت تلویزیونی مشهور ایالات متحده، میشل سانچز، لذت زیادی بردیم، و در طول مسیر، او بهترین نکات خود را در مورد کباب کردن با یکی از مواد مورد علاقه خود – عسل – با ما در میان گذاشت! نکات او را در زیر بررسی کنید.
آماده سازی کباب عسل:
مدیریت مارینادهای عسل و عسل: برای اینکه عسل به راحتی در جریان باشد، شیشه عسل را از آب داغ عبور دهید و شیشه را وارونه نگه دارید. این امر در مورد مارینادهایی که با عسل تهیه می شوند نیز صدق می کند زیرا معمولاً غلیظ هستند.
ماریناد در کیسه: ماریناد عسل خود را درست در یک کیسه پلاستیکی نگهداری مواد غذایی مخلوط کنید. گوشت و ماریناد را به کیسه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند. هنگامی که مواد در کیسه پلاستیکی مرینیت می شوند، مطمئن شوید که گوشت را بریزید تا همه طرف ها به طور یکنواخت مرینیت شوند. سپس در یخچال قرار دهید.
زمانش کن: ماهی و سبزیجات طعم ها را به سرعت جذب می کنند. آنها در 30 تا 40 دقیقه مرینیت می شوند. مرغ می تواند از نیم ساعت تا یک شب به هر جایی برود. و گوشت هایی مانند گوشت گاو یا خوک معمولاً حداقل به یک تا دو ساعت نیاز دارند تا طعم آنها واقعاً ایجاد شود. اگر در خارج از منزل هستند، همیشه غذاهای مارینینگ را در یخچال یا سرد نگه دارید.
گوشت را آماده کنید: قبل از کباب کردن، اجازه دهید تکه های گوشت خنک شوند اما سرد نباشند. این کار زمان پخت را کوتاه می کند و به پخت یکنواخت غذا کمک می کند. گوشت را بیهوده سوراخ نکنید زیرا آب آن از بین می رود.
کباب کردن:
سازماندهی کنید: همه مواد و مواد خود را در کنار کباب پز قرار دهید – گوشت ها، ماریناد عسل، لعاب عسل و غیره. همچنین، ابزارهایی مانند انبر برای چرخاندن را در نزدیکی خود نگه دارید.
گریل را آماده کنید: همیشه با یک گریل تمیز شروع کنید. 30 دقیقه قبل از پختن، زغال سنگ را روشن کنید یا گاز را روشن کنید. پیش گرمایش بین 350 تا 400 درجه شروع با گریل داغ کمک می کند تا مارینادها و سس های مبتنی بر عسل به گریل نچسبند. این امر همچنین به آسانتر شدن تمیز کردن کمک میکند. در نهایت، مسواک زدن قفسه با روغن قبل از قرار دادن غذا روی آن، چسبندگی را نیز کاهش می دهد و علائم گریل مانند آنچه در رستوران ها می بینید ایجاد می کند.
بگذارید بماند: تقریباً هر چیزی که از گریل خارج شود طعم بهتری پیدا می کند اگر بگذارید چند دقیقه قبل از سرو روی تخته برش بماند. این باعث می شود آب میوه هایی که در اثر حرارت به مرکز کباب یا مرغ هدایت شده اند، به سطح برگردند و طعم آبدارتری به گوشت شما ببخشند.
مراقب باش: نکته آخر، به یاد داشته باشید که از ابزارهای بلند استفاده کنید، هرگز از بنزین برای روشن کردن کباب پز خود استفاده نکنید، و از پیش بند هایی با رشته های بلند که ممکن است آتش بگیرد، استفاده نکنید.
اکنون که برای کباب کردن با عسل آمادگی و اطمینان داریم، حتما این نکات را در برخی از دستور العمل های عسل کبابی مورد علاقه خود در زیر امتحان کنید. و اگر آنها را امتحان کردید و آنها را دوست داشتید، در نظرات زیر به ما بگویید!
روز پدر بسیار شاد و خوشمزه را برای همه پدران آرزو می کنم!