یک خوراکی خوشمزه که می توان مستقیماً از کندو لذت برد، بسیاری از مردم عسل را دوست دارند. هزاران زنبور عسل شهد گیاهی را از گل های شکوفه جمع می کنند تا این ماده قابل توجه را ایجاد کنند. ما زنبورداران محصول اضافی را با پر کردن شیشه های زیبای طلای مایع برداشت می کنیم. با این حال، هر شیشه عسل شبیه به هم نیست. برخی از شیشه ها طلایی و روشن هستند در حالی که برخی دیگر تقریبا سیاه هستند. چه می کند رنگ عسلی در مورد منبع و طعم به شما بگویم؟

رنگ واقعی عسل چیست؟
دیدن قفسه های خواربار فروشی با ردیف ها و ردیف هایی از شیشه های رنگ روشن معمول است. اما، بازدید از غرفه محصولات محلی ممکن است دیدگاه متفاوتی را نشان دهد. کوزه هایی که برای فروش ارائه می شوند سایه های مختلفی را نشان می دهند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
چرا تنوع رنگی برای این غذای محبوب وجود دارد؟ آیا می توانید عسل واقعی را تنها با رنگ تشخیص دهید؟ نه متاسفانه نمیتونی
عسل چیست؟
عسل ماده ای شیرین است که از آن درست می شود شهد گیاهی که توسط زنبورهای عسل جمع آوری شده است. گلهای شکوفهدار و سایر قسمتهای گیاه شهد ترشح میکنند تا گردهافشانها را جذب کنند. در عوض، زنبورها و سایر حشرات به گرده افشانی کمک می کنند تا از گلی به گل دیگر حرکت کنند.
شهد گیاهان مختلف از نظر میزان قند، مواد معدنی موجود و سایر ترکیبات بسیار متفاوت است. سالم ترین کلنی های زنبور عسل به طیف گسترده ای از منابع شهد دسترسی دارند.
پس از جمع آوری شهد و بازگرداندن آن به کندو، آنزیم ها اضافه می شود. این باعث تغییرات شیمیایی در قندهای شهد آبکی می شود.
تکنیک های کم آبی باعث کاهش محتوای آب می شود و نتیجه نهایی عسل است. یک منبع غذایی پایدار که به کلنی کمک می کند تا در ماه های طولانی سرد زمستان زنده بماند.
تعداد کمی از حشرات دیگر مقادیر کمی از مواد مشابه تولید می کنند. با این حال، زنبورهای عسل نام خود را از استعداد خود می گیرند. Apis mellifera نام علمی آنهاست و به معنای “عسلدار” است.

رنگ استاندارد برای صنایع غذایی
مصرف عسل در ایالات متحده حدود 1.5 پوند به ازای هر نفر در سال است. این شامل قاشق هایی است که روی وافل صبحگاهی خود می گذارید یا هر روز به قهوه خود اضافه می کنید.
با این حال، بخش عمده ای از استفاده در ایالات متحده در صنایع غذایی انجام می شود. برای اینکه این محصول برای بازار تجاری مناسب باشد، باید روشی استاندارد وجود داشته باشد.
درجه بندی شامل عوامل مختلفی از جمله میزان رطوبت و البته رنگ است.
نمودار رنگ عسلی
دستگاهی به نام مقیاس Pfund خوانش رنگ را بر حسب میلی متر نشان می دهد. نمودار زیر نشان دهنده استاندارد رسمی است. این در صنایع غذایی مفید است زیرا عسل خرید و فروش می شود. همچنین در کلاس های داوران عسل در جلسات زنبورداران و غیره استفاده می شود.

این مقیاس رنگ عسل استاندارد تنها آغاز است در واقع، تعداد زیادی رنگ مختلف برای اندازه گیری در نمودار بسیار زیاد است.
با این حال، برای زندگی روزمره، بیشتر مردم تمایل دارند تمام عسل ها را به 2 دسته تقسیم کنند. روشن یا تاریک. البته برای هر قاعده ای استثنا وجود دارد. نظر شخصی دقیقاً در مورد جایی که خط بین روشنایی و تاریکی کشیده شده است صادق است.
آیا عسل تیره برای شما بهتر از عسل روشن است؟
راستش را بخواهید در ارزش غذایی اکثر انواع روشن یا تیره تفاوت چندانی وجود ندارد. برخی از مطالعات نشان می دهد که عسل تیره دارای ریز مغذی های بیشتری است اما شاید خیلی کم باشد که مهم باشد.
یک چیز که باید در مورد آن نگران بود – همیشه محصول خام را در زمانی که فرصت دارید خریداری کنید. عسل خام مستقیماً از کندو در تازه ترین شکل خود است.

چرا رنگ های مختلف عسل وجود دارد؟
عوامل متعددی بر آن تأثیر می گذارد رنگ نهایی عسل رسیده بزرگترین منبع شهد است.
علوفه جویی زنبورهای کارگر جمع آوری شهد گیاهی از بسیاری از گیاهان گلدار مختلف. هر گیاه از نظر نوع شهد منحصر به فرد است. تجزیه و تحلیل عسل محتویات مختلف قند، استرهای گل، عطر و غیره را از هر منبع نشان می دهد.
در اکثر مناطق کشور یافتن آن متداول است بسیاری از گیاهان گلدار بهاری که منجر به عسل روشن می شود. اینها طعم ملایم تری دارند – اگرچه حتی در بین آنها نیز تغییراتی وجود دارد.
تولیدکنندگان تیرهتر در طول فصل رایجتر هستند. این تا حدی به این دلیل است که گیاهانی که بعداً شکوفا می شوند به عسل تیره تبدیل می شوند. اما گلهای بهاره معمولاً مقدار زیادی شهد تولید می کنند. این ترکیب رنگ تیره را در عسل رقیق می کند.
که هست بهترین نوع عسل? خب این بستگی به این دارد که از چه کسی بپرسید. مردم سلایق مختلف را ترجیح می دهند. برخی از افراد طعم ملایمی مانند شبدر را می خواهند در حالی که برخی دیگر طعم عسل را ترجیح می دهند. در واقع انواع مختلفی از عسل هدایای عالی می دهد.
گیاهان شهد برای عسل سبک
برخی از گل ها به طور مداوم شهد تولید می کنند که نتیجه آن عسل روشن است. اما به یاد داشته باشید، مقدار کمی شهد از یک گیاه تیره می تواند کل دسته را رنگ آمیزی کند.
- خصوصی
- کهور
- پیچ امین الدوله
- آتشین
- شبدر
- توت سیاه
- چوب ترش
- و خیلی بیشتر
منابع شهد برای طیف رنگی میانی
- گیلاس
- گالبری
- هالی
- گل آفتابگردان
- سیب
- صنوبر لاله
منابع شهد برای تاریکی
این گیاهان شهددار تمایل به تولید طیف رنگی تیره تر دارند: کهربایی متوسط تا تقریبا سیاه.
انواع پلی گل
بیشتر عسل تولید شده در ایالات متحده چند گل است. این به این معنی است که بسیاری از منابع مختلف شهد برای تولید آن شیشه در قفسه آشپزخانه شما استفاده شده است.
زنبورهای کارگر شهد گیاه را جمع آوری کرده و به کندو برمی گردند. به طور طبیعی، از آنجایی که هزاران زنبور با شهد باز می گردند – با بارهای شهد بسیاری دیگر مخلوط می شود.
مخلوطی از صدها منبع شهد، نوع آن به عنوان “گل وحشی” فروخته می شود. گل وحشی به رنگ کهربایی متوسط یا حتی تیره تر است.
در شرایط خاص، زنبورداران یک محصول عسل تک گل تولید می کنند. این محصول حاصل از 1 منبع شهد اولیه است. این محصولات منحصر به فرد به دلیل طعم و رنگ قابل اعتمادشان مورد توجه قرار می گیرند.
شبدر یک نمونه از انواع تک گل است. دیگر عسلهای تک منبع محبوب عبارتند از: شکوفه پرتقال، توپلو، گندم سیاه و غیره. چوب ترش عسل یکی دیگر از موارد مورد علاقه در منطقه من است.
وفاداری گل در زنبورها
به دلیل وفاداری گل می توان محصولی از عسل تک گل تولید کرد که رنگ ثابتی داشته باشد.
زنبورهای کارگر غذا جمع می کنند از هر منبع معتبر با این حال، اگر منبع غذایی خوب باشد، علوفهگران منفرد تمایل دارند از همان نوع گل استفاده کنند.
شاید مزرعه ای از شبدر در حال حاضر بهترین شهد را فراهم می کند. در این حالت، اکثر علوفهگران شهد شبدر را تا زمانی که منبع تمام شود جمعآوری میکنند. محصول نهایی یک عسل تک گل است. طعم و رنگ قابل پیش بینی دارد.

شانه بر رنگ عسلی تاثیر می گذارد هم
یکی دیگر از مواردی که بر رنگ محصول تأثیر می گذارد، مومی است که در آن نگهداری می شود. موم زنبور عسل توسط زنبورهای عسل ساخته می شود و برای ساخت ورقه های لانه زنبوری استفاده می شود.
در داخل سلول های موم زنبور عسل برای زمستان ذخیره می شود. از این سلول ها برای ذخیره گرده و پرورش نیز استفاده می شود بچه زنبورهای جوان.
هنگامی که برای اولین بار تولید می شود، موم زنبور عسل سفید است. استفاده روزانه سطح را به مرور زمان لکه دار می کند. بره موم، گرده و غیره به تیره شدن شانه کمک می کنند.
هنگامی که عسل در موم قدیمی ذخیره می شود، ممکن است تیره تر شود. برخی از مواد جذب شده در شانه محلول در آب هستند.
این مواد به داخل عسل نفوذ کرده و باعث تیره شدن آن می شوند. هرچه شانه تیره تر و قدیمی تر باشد – مشکل بزرگتر است.
به همین دلیل، زنبورداران باید هر 4 تا 5 سال یکبار شانه قدیمی را بچرخانند. نگه داشتن موم تازه در کندو تولید را تضمین می کند عسلی که رنگش درست باشه.
عسل تغییر رنگ می دهد
صرف نظر از رنگ اصلی، رنگ ممکن است تغییر کند. حتی زمانی که با افزایش سن تیره می شود به درستی ذخیره می شود.
البته مصرف آن کاملاً خوب است، فقط مقداری از روشنایی خود را از دست می دهد. گرما همچنین می تواند باعث تیره شدن آن شود.
تنوع با شکوه رنگ ها و طعم ها یا عسل خام را در آغوش بگیرید. هر کدام در نوع خود منحصر به فرد و خاص هستند. و صادقانه بگویم که یکی از آنها خیلی بهتر یا بدتر از دیگری نیست.
از امتحان انواع جدید فراتر از آنهایی که در منطقه شما ساخته شده اند نترسید. این به شما فرصتی می دهد تا از چیزی لذت ببرید که ممکن است هرگز به صورت محلی در دسترس نباشد.
به عنوان مثال، من هرگز طعم عسل شکوفه پرتقال محلی را نخواهم چشید. درختان مرکبات در منطقه محلی من رشد نمی کنند. این نمونه بردار بسته هدیه نمونه ای عالی از آنچه در انتظار شماست.
پالت های رنگی و طعم های مختلف باعث می شود که عسل به خوبی با غذاهای مختلف مانند میوه، پنیر لذیذ و غیره همراه شود. لذت ببرید. زنبورها زحمت کشیده اند تا این کوزه خوشمزه را برای شما بیاورند.