جولای اوج فصل تابستان است، اما اواسط فصل گیلاس شیرین نیز هست (گیلاس ترش معمولا برای مدت کوتاهی در ماه ژوئن در آب و هوای گرم تر و جولای در مناطق خنک تر در دسترس است)! گیلاس یکی از اصلیترین منظرههای تابستانی است، نه تنها به دلیل طعم عالی، بلکه به دلیل فواید سلامتی و تطبیق پذیری آن. روز ملی گیلاس 16 جولای است، بنابراین ما پست وبلاگ این هفته را به گیلاس کوچک اما قدرتمند اختصاص می دهیم!
در حالی که این میوه هسته دار محبوب تا زمانی که با مهاجران اولیه در دهه 1600 به ایالات متحده رسید راه خود را به ایالات متحده باز نکرد، اولین اشاره مستند به گیلاس را می توان در “تاریخ گیاهان” نویسنده یونانی تئوفراستوس یافت. 300 قبل از میلاد1 گفته می شود که تولید گیلاس امروزی در خانه در حدود سال 1852 توسط پیتر دوگرتی در میشیگان آغاز شد.2 – حقیقت خنده دار: میشیگان اغلب به عنوان “پایتخت گیلاس” شناخته می شود، زیرا حدود 94٪ گیلاس های مصرف شده در ایالات متحده در آنجا رشد می کنند.1 به طور کلی، صنعت گیلاس ایالات متحده سالانه بیش از 650 میلیون پوند گیلاس تولید می کند، میشیگان مسئول حدود 75 درصد محصول گیلاس ترش و اورگان و واشنگتن حدود 60 درصد از محصول گیلاس شیرین را برداشت می کنند.2 و صحبت از انواع – آیا می دانستید که در واقع بیش از 1000 گونه گیلاس وجود دارد؟ این درست است، اما شایعه شده است که تنها 20٪ از آنها برای “مقادیر تجاری” استفاده می شود. 1 اوه، و آیا اشاره کردیم که مانند بسیاری از میوه ها (و سبزیجات، آجیل و حبوبات)، گیلاس توسط زنبورهای عسل گرده افشانی می شود؟ در واقع، اندکی پس از گرده افشانی بادام، بسیاری از کندوهای زنبور عسل به میشیگان و شمال غرب منتقل می شوند تا گیلاس های این کشور را گرده افشانی کنند.
در حال حاضر، بیشتر از رنگ زیبا و طعم شیرین/ترش لذت بخش، گیلاس در واقع یک غذای نسبتاً مغذی است. گیلاس شیرین خام بدون هسته، علاوه بر اینکه تنها 97 کالری در هر فنجان دارد، 3 گرم فیبر، 12 درصد از ارزش روزانه (DV) ویتامین C و 8 درصد DV پتاسیم (در میان سایر مواد معدنی) را فراهم می کند.3 به طور مشابه، یک فنجان گیلاس ترش خام و بدون هسته دارای 80 کالری است و 3 گرم فیبر، 15 درصد ویتامین C و 6 درصد پتاسیم دریافت می کند.4 و این قبل از صحبت در مورد ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی آنها مانند پلی فنول ها است که ممکن است به مبارزه با آسیب سلولی کمک کند و ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهد. طبق گزارش هیئت اداری صنعت گیلاس،[s]مطالعات در مورد سلامت قلب و عروق هنوز در حال ظهور است، با مطالعات اولیه در مورد بررسی گیلاس ترش و تأثیر آن بر فشار خون و چربی خون. در مطالعات متعدد متشکل از طیف وسیعی از شرکتکنندگان، به نظر میرسد مصرف آب گیلاس ترش به کاهش فشار خون سیستولیک و کلسترول LDL (“بد”) در مقایسه با نوشیدنیهای دارونما کمک میکند.4 آیا در داشتن یک خواب آرام شبانه مشکل دارید؟ گیلاس نیز ممکن است به آن کمک کند – یا حداقل این چیزی است که برخی تحقیقات اولیه نشان می دهد. به گفته دوستان ما در HealthLine.com، اعتقاد بر این است که غلظت بالای ترکیبات گیاهی و ملاتونین می تواند به بهبود خواب کمک کند، اگرچه تحقیقات بیشتری باید تکمیل شود.
ما در مورد شما مطمئن نیستیم، اما یکی از مهمترین دلایلی که ما گیلاس را بسیار دوست داریم، مانند عسل، همه کاره بودن آن است و کار کردن با انواع ظروف بسیار آسان است. از نوشیدنیها و پیشغذاها گرفته تا میانوعدهها و دسرها، گیلاس و عسل را میتوان در هر زمانی از روز با هم جادوی آشپزی درست کرد. در زیر ما پنج دستور العمل برتر عسل و گیلاس خود را به اشتراک می گذاریم که جشن گرفتن گیلاس را به آسانی به عنوان No Bake Choco Cherry Pie می کند!
ما می خواهیم از تو بشنویم! دستور پخت عسل و گیلاس مورد علاقه شما چیست؟ در قسمت نظرات پایین ما را آگاه کنید.
منابع:
1 روز ملی گیلاس. ملی امروز. © 2017–2022. https://nationaltoday.com/nati…
2 تاریخچه گیلاس. جشنواره ملی گیلاس © 2022. https://www.cherryfestival.org…
3 گیلاس، شیرین، خام. FoodData Central. خدمات تحقیقات کشاورزی وزارت کشاورزی ایالات متحده. 4/1/2019. https://fdc.nal.usda.gov/fdc-a…
4 داستان تغذیه این ابرمیوه خانگی. هیئت اداری صنعت گیلاس. جولای 2018. https://choosecherries.wpengin…