عسل طعم بی نظیری دارد. با این حال، هر شیشه می تواند طعم متفاوتی داشته باشد. این به این دلیل است که زنبورها شهد میلیون ها گل را برای تولید عسل جمع آوری می کنند. هر نوع شهد هدایای گل مخصوص خود را به محصول نهایی اضافه می کند. با تهیه عسل داغ می توانید این تجربه طعم را یک قدم جلوتر ببرید. عسل Jalapeno خود را درست کنید با دم کردن عسل خام با فلفل تند.

دم کردن عسل با گیاهان و طعم دهنده ها
عسل دم کرده با افزودن طعمی از گیاهان، میوه ها یا گل های مختلف ساخته می شود. در حالی که طعم عسل توسط گلهایی که زنبورها دوست دارند، ما می توانیم طعم های خاص را نیز اضافه کنیم!
به طور سنتی، گیاهان تازه جمع آوری و شسته می شوند. پس از پاک کردن هرگونه کثیفی، برگ های کهنه و غیره، آنها را در یک کیسه نایلونی قرار داده و در یک شیشه عسل قرار می دهند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
اکنون، انتظار آغاز می شود. شیشه عسل خود را در یک طاقچه آفتابگیر قرار دهید. در طی دو هفته آینده، عسل مقداری طعم گیاهی به خود می گیرد.
طعم های محبوب رزماری، نعناع، اسطوخودوس و بابونه است. اما، لازم نیست در اینجا متوقف شوید – می توانید عسل با طعم گرم درست کنید.

درست کردن سریع عسل داغ
گاهی اوقات شما به عجله خاصی نیاز دارید. مشکلی نیست می توانید در مدت زمان کوتاهی عسل جالاپینو درست کنید.
من معمولاً طرفدار گرم کردن عسل نیستم. گرما می تواند برخی از مواد مغذی طبیعی و خواص آنزیمی عسل خام را از بین ببرد.
با این حال، گرما برای تسریع فرآیند انفوزیون ضروری است. گرما آزاد شدن جوهر jalapeno را تشویق می کند.
برای حفظ یکپارچگی عسلم تا حد امکان، آن را در یک دیگ دوبل گرم می کنم. همچنین، عسل هرگز به دمای واقعاً گرم نمی رسد.
توجه: در صورت عدم تمایل به گرم کردن عسل از روش طاقچه آفتابی استفاده کنید. این روش برای تهیه عسل دم کرده با Jalapenos نیز بسیار خوب عمل می کند.
طرز تهیه عسل جالاپینو
لوازم مورد نیاز:
- 1 فنجان عسل خام
- فلفل هالاپینو خام 1 عدد
ابزار:
- دیگ دوبل یا معادل آن
- چاقو
- قاشق یا چیزی برای هم زدن
- صافی
- ظروف
زمان مورد نیاز: 2 ساعت.
طرز تهیه عسل داغ با فلفل هالاپینو مرحله به مرحله.
- عسل را به آرامی گرم کنید
1 فنجان عسل خام را در یک فنجان شیشه ای یا ظرف دیگری بریزید. این را در یک دیگ دوتایی که روی کم تنظیم شده قرار دهید. می خواهیم عسل را به آرامی گرم کنیم.
- فلفل را خلال کنید
یک عدد فلفل هالاپینو را نازک برش دهید. انتها و ساقه را دور بریزید.
- فلفل تند در عسل
وقتی عسل گرم شد، هالاپینو برش خورده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید این مخلوط به مدت 10 دقیقه دم بکشد. عسل را زیاد داغ نکنید.
- پوست و دانه ها را صاف کنید
عسل را با فلفل از روی حرارت بردارید. از یک صافی برای جدا کردن برش ها و دانه های فلفل از عسل استفاده کنید.
- عسل داغ را در ظرف ببندید
عسل jalapeno خود را در یک شیشه با درب محکم ببندید. **اگر ورقه های فلفل را در شیشه گذاشتید، ظرف چند روز استفاده کنید یا در یخچال قرار دهید.
رطوبت بیش از حد برش های فلفل می تواند باعث تخمیر عسل شود اگر روی پیشخوان بماند.
نکاتی برای تهیه عسل داغ
- برای جلوگیری از اشتباه در آشپزخانه، حتماً روی شیشه عسل داغ خود را برچسب بزنید
- این دستور غذا طعم ملایم فلفل را ایجاد می کند. برای ایجاد عسل داغتر از 2 یا 3 ژالاپنو در هر فنجان عسل استفاده کنید.
از عسل داغ در غذاهای مورد علاقه خود لذت ببرید
عسل جالاپینو به راحتی درست میشود و به سسها و مارینادهای شما خوشزبان میافزاید. این ترکیبی عالی از گرما و شیرینی است. از آزمایش کردن لذت ببرید و کسی را با یک قاشق عسل داغ غافلگیر کنید!
آزمایش های خود را در دمنوش متوقف نکنید زیرا طعم های دیگری نیز وجود دارد که می توانید امتحان کنید. یا شاید بخواهید از عسل داغ خود برای درست کردن آن استفاده کنید آناناس لعاب دار عسلی.
عسل داغ هدایای عالی نیز می سازد! a را انتخاب کنید کوزه کوچک زیبا و هنگام هدیه دادن عسل برچسب بزنید. همچنین، فراموش نکنید عسل دم کرده با لیمو و زنجبیل دفعه بعد که سرما خوردی!