دستور العمل عسل داغ Jalapeno: داغ یا گرم!


عسل طعم بی نظیری دارد. با این حال، هر شیشه می تواند طعم متفاوتی داشته باشد. این به این دلیل است که زنبورها شهد میلیون‌ها گل را برای تولید آن جمع‌آوری می‌کنند. هر نوع شهد هدایای گل مخصوص خود را به محصول نهایی اضافه می کند. می توانید این تجربه طعم را یک قدم جلوتر ببرید. عسل داغ Jalapeno خود را درست کنید با دم کردن با فلفل تند.

طرز تهیه عسل داغ

تصویر عسل داغ دم کرده ی شیشه هالاپینو.

عسل دم کرده با اضافه کردن طعمی از گیاهان، میوه ها یا گل های مختلف ساخته می شود. به طور معمول، طعم و مزه توسط آن تعیین می شود گلهایی که زنبورها از آنها دیدن می کنند. هر منبع شهد وقتی به عسل تبدیل می شود رنگ و طعم منحصر به فردی دارد.

با این حال، می توانیم طعم های خاصی را به این فوق العاده اضافه کنیم محصول ساخته شده توسط زنبور عسل. افزودنی هایی مانند دانه های وانیل یا تکه های فلفل قرمز عطر و طعم بیشتری ایجاد می کنند، اما فرآیند دم کردن نیز انجام می شود.

فرآیند تزریق

تزریق عسل اغلب با استفاده از گیاهان انجام می شود. ابتدا گیاهان تازه جمع آوری شده و شسته می شوند. پس از پاک کردن هرگونه کثیفی، برگ های کهنه و غیره، آنها را در یک کیسه نایلونی قرار می دهند که در یک شیشه عسل قرار می گیرد.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

اکنون، انتظار آغاز می شود. کوزه اغلب برای مدتی در یک طاقچه آفتابگیر می نشیند. در طی چند هفته آینده، مایع مقداری طعم گیاهی به خود می گیرد.

طعم های محبوب رزماری، نعناع، ​​اسطوخودوس و بابونه است. اما، لازم نیست در آنجا متوقف شوید – می توانید با استفاده از فلفل هالاپینو عسل داغ درست کنید.

تصویر شیشه عسل با دانه های فلفل تند هالاپینو.

عسل جالاپینو با دم کرده سریع

گاهی اوقات شما به یک چاشنی مخصوص نیاز دارید. مشکلی نیست. می توانید بسازید عسل جالاپینو به اندازه دلخواه تند و تند – در مدت زمان کوتاهی.

من معمولاً طرفدار گرم کردن عسل خام نیستم. گرما می تواند برخی از مواد مغذی طبیعی و خواص آنزیمی آن را از بین ببرد.

با این حال، گرما برای تسریع فرآیند انفوزیون ضروری است. گرما آزاد شدن جوهر jalapeno را تشویق می کند.

برای محافظت از یکپارچگی محصول تا حد امکان، آن را در یک دیگ دوبل گرم می کنم. همچنین، عسل هرگز به دمای بسیار بالایی نمی رسد.

توجه: اگر نمی خواهید از گرما استفاده کنید، روش طاقچه آفتابی را امتحان کنید. تزریق آهسته با فلفل نیز بسیار خوب عمل می کند.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

دستورالعمل های مرحله ای برای تهیه عسل داغ خانگی با هالاپینو.  فلفل خرد شده، دم کرده و صاف می شود.

دستورالعمل ها:

1. برای دم کردن سریع، فلفل هالاپینو را بشویید، خشک کنید و خرد کنید. ساقه را پرتاب کنید. دانه ها، پوست و آب میوه را نگه دارید.

2. عسل را در تابه ای روی اجاق گاز (یا مایکروویو) گرم کنید. سپس فلفل (پوست، دانه ها و همه) را به تابه اضافه کنید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه دم بکشد.

3. پس از اتمام زمان دم کردن، از یک صافی (یا مشابه) برای جدا کردن قسمت های فلفل استفاده کنید. اینها را دور بریزید

4. خود را ذخیره کنید عسل داغ خانگی در یک شیشه محکم در بسته – به همان روشی که معمولاً عسل را ذخیره می کنید. اگر تصمیم دارید چند تکه فلفل را در شیشه بگذارید، اشکالی ندارد.

با این حال، این کار را فقط در صورتی انجام دهید که قصد دارید ظرف چند روز از آن استفاده کنید. رطوبت بیش از حد ممکن است باعث خراب شدن آن شود.

سوالات متداول و نکات تخصصی

شما از دیگر استفاده می کنید انواع فلفل برای تهیه عسل تند. چند مورد مورد علاقه عبارتند از: فلفل هابانرو، فلفل ارواح یا حتی دروهای کارولینا.

به خاطر داشته باشید که این فلفل های تندتر حرارت محصول نهایی را افزایش می دهند. مراقب باش LOL این نیز یک افزودنی خوب به میگوی عسلی هم بزنید – اگر می توانید گرما را تحمل کنید.

عسل داغ از چه چیزی درست می شود؟

عسل داغ از عسل معمولی زنبور عسل تهیه می شود که با مواد تند مانند فلفل تند دم کرده است. زنبورها آن را داغ نمی کنند – ما این کار را می کنیم.

ماندگاری عسل داغ چقدر است؟

عسل داغ دم کرده ماه ها ماندگاری دارد. زمان ماندگاری طولانی طبیعی عسل می تواند با افزودن مواد دیگر تحت تأثیر قرار گیرد. شیشه بدون تکه فلفل ماندگاری بیشتری دارد.

عسل داغ چه طعمی دارد؟

عسل دم کرده با فلفل هنوز طعم شیرینی دارد اما در پایان کمی گرما را مشاهده می کنید.

آیا عسل داغ سالم است؟

عسل داغ ممکن است حاوی مقداری از ترکیب کپسایسین موجود در فلفل باشد. با این حال، عسل به خودی خود یک سالم است.

آیا عسل تهیه شده از گیاهان فلفل تند است؟

خیر، گرده و شهد گیاهان فلفل حاوی کپسایسین نیست.

از عسل داغ در غذاهای مورد علاقه خود لذت ببرید

عسل جالاپینو به راحتی درست می‌شود و به سس‌ها و ماریناد‌های شما وزوز می‌افزاید. این چاشنی عالی است – ترکیبی از گرما و شیرین. حتی می توانید هنگام ساخت از آن استفاده کنید سس تریاکی عسلی خانگی.

روی تکه های پنیر یا بیسکویت داغ یا نان ذرت بریزید. از مقداری در این دستور استفاده کنید خردل عسلی پخته شده خردل گوشت خوک. برای کسانی که عاشق آشپزی در بیرون هستند – گوشت خوک کبابی عسلی عالی هستند.

تند عسل شریک خوبی برای مرغ سرخ شده است بال ها حتی می توانید یک نم نم نم نم به پیتزای بعدی خود اضافه کنید! همچنین لعاب فوق العاده ای برای مرغ سوخاری یا فیله گوشت خوک پخته می سازد.

آزمایشات خود را در تزریق متوقف نکنید. طعم های دیگری نیز وجود دارد که می توانید آنها را امتحان کنید، از جمله گیاهان و ادویه جات دیگر.

یا شاید بخواهید از عسل داغ خود برای درست کردن آن استفاده کنید آناناس لعاب دار عسلی با یک پیچ خاص همین ایده را می توان در این دستور العمل برای خشک کردن دارچین نیز به کار برد حلقه های سیب.

محصولات تزریق شده فقط برای دستور العمل ها نیستند. تلاش را فراموش نکنید زنجبیل لیمو عسلی دفعه بعد که دچار سرماخوردگی، آلرژی یا سینوس شدید، چای مصرف کنید.

هدایای عالی هم می سازد! a را انتخاب کنید کوزه کوچک زیبا و برچسب بزنید تا گیرنده بداند چه چیزی دریافت می کند.

اگر کسی است که واقعاً دوستش دارید – یک بسته از آن را بیندازید بادام لعاب دار عسلی یا کوچک ظرف کره عسل دارچین.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

مواد لازم برای تهیه عسل هالاپینو داغ

دستور العمل عسل داغ (با Jalapenos)

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

به عسلت کمک کن! عسل داغ Jalapeno خود را درست کنید. ترکیبی عالی از گرم و شیرین.سطح “گرما” را تنظیم کنید تا خانواده خود را با افزایش تعداد فلفل های استفاده شده خوشحال کنید – اگر واقعاً می خواهید جوانه های چشایی خود را بسوزانید.

زمان پخت 1 ساعت

زمان کل 1 ساعت

دوره ظرف جانبی

غذا آمریکایی

خدمات 12 اونس

کالری 86 کیلو کالری

  • 1 فنجان عسل
  • 1 فلفل هالاپینو خام (قرمز یا سبز)

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • 1 فنجان عسل خام را در یک فنجان شیشه ای یا ظرف دیگری بریزید. این را در یک قرار دهید دیگ دوبل تنظیم شده روی کم. می خواهیم آن را به آرامی گرم کنیم اما به جوش نیاوریم.
  • یک عدد فلفل هالاپینو را نازک برش دهید. انتها و ساقه را دور بریزید.

  • پس از گرم شدن عسل، هالاپینو ورقه شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید این مخلوط به مدت 10 دقیقه دم بکشد. بیش از حد گرم نکنید.

  • تابه را از روی حرارت بردارید. با استفاده از صافی تکه ها و دانه های فلفل را از شیشه جدا کنید.

  • در یک شیشه با درب محکم ببندید. **اگر ورقه های فلفل را در شیشه گذاشتید، ظرف چند روز استفاده کنید یا در یخچال قرار دهید.رطوبت بیش از حد برش های فلفل می تواند باعث تخمیر عسل شود اگر روی پیشخوان بماند.
** حتما روی شیشه عسل داغ خود را برچسب بزنید تا در آشپزخانه اشتباه نکنید
** این دستور غذا طعم ملایم فلفل را تولید می کند. برای ایجاد گرمای بیشتر از 2 یا 3 جالاپنو یا شیب دار برای مدت طولانی تری استفاده کنید.
** اگر می خواهید یک محصول واقعاً داغ ایجاد کنید – از فلفل ارواح یا کارولینا ریپر استفاده کنید.

خدمت: 1اونسکالری: 86کیلو کالریکربوهیدرات ها: 23gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gسدیم: 1میلی گرمپتاسیم: 18میلی گرمفیبر: 1gقند: 23gویتامین A: 11IUویتامین سی: 2میلی گرمکلسیم: 2میلی گرماهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی چاشنی، عسل داغ، عسل هالاپینو



سفارش فوری عسل ♥