دستور العمل ساده شیرینی زغال اخته عسلی


خدا را شکر که زنبورها عسل را درست می کنند زیرا ما از آن به طرق مختلف استفاده می کنیم. یکی از محبوب ترین روش های استفاده از عسل در پخت است. کوکی های خانگی یک خوراکی خاص هستند که با کوکی های کیسه ای قابل تکرار نیستند. از این دستور العمل آسان عسل لذت ببرید و یاد بگیرید طرز تهیه کلوچه کرن بری عسلی برای خانواده شما

پشته کوکی های زغال اخته عسلی در یک تصویر کاسه زرد.

شیرینی های خانگی کرن بری به راحتی درست می شوند

کوکی های ساده و خوشمزه خانگی – چه کسی آنها را دوست ندارد؟ با استفاده از عسل و شکر معمولی کمتر، این کوکی ها هنوز شیرین و مرطوب هستند. اما بیایید واقعی باشیم، عسل شکر است – بنابراین همه چیز در حد اعتدال است.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.

یکی از دلایلی که من عاشق درست کردن کوکی ها هستم این است که به سختی به هم ریخته می شوند. همچنین، آنها را می توان با بسیاری از مواد مختلف درست کرد.

شما دستور العمل هایی را پیدا خواهید کرد که می توانند به شکل نوار پخته شوند یا به صورت تکه ای روی صفحه کوکی قرار گیرند. این نوع پخت من است!

عناصر:

کران بری: مردم که به عنوان یک “ابر غذا” در نظر گرفته می شوند، کرن بری را به اشکال مختلف مصرف می کنند. ژله، سس و حتی آب زغال اخته را میل می کنید.

این دستور به زغال اخته خشک شده نیاز دارد. آنها کاملاً خوشمزه هستند بدون اینکه خیلی شیرین باشند. و حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ویتامین – همراه با مقداری فیبر هستند. اغلب می توانید آنها را در بخش سالاد بار خواربار فروشی پیدا کنید.

عسل خام: من عاشق استفاده از عسل خام هستم زیرا می دانم که حاوی تمام خوبی های طبیعی به جا مانده از زنبورها است. اما، اگر عسل پاستوریزه آن چیزی است که در دست دارید، اشکالی ندارد. یاد آوردن، عسل به درستی ذخیره شده برای همیشه ادامه دارد

در رنگ و طعم عسل های مختلف به دلیل منابع شهدی که زنبورها برای تهیه عسل استفاده می کنند، متفاوت هستند. اما در یک دستور غذا، تغییر جزئی در طعم معمولاً قابل توجه نیست.

کوکی های زغال اخته عسلی در بشقاب

طرز تهیه کلوچه های زغال اخته عسلی

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

در این دستور تهیه شیرینی ساده از طعم عسل خام، کرن بری و شکلات سفید لذت ببرید. عسل خام، شکلات سفید و زغال اخته خشک شده با هم ترکیب می شوند تا جوانه های چشایی شما را خوب کنند.

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 40 دقیقه

زمان کل 1 ساعت 10 دقیقه

دوره دسر

غذا آمریکایی

خدمات 2 ده

کالری 131 کیلو کالری

  • 1/2 فنجان کره بدون نمک
  • 1/2 فنجان شکر قهوه ای روشن محکم بسته بندی شده
  • 1/4 فنجان از عسل خام
  • 1 قاشق سوپخوری از عصاره وانیل
  • 1 قطعه تخم مرغ
  • 1 1/2 فنجان ها آرد همه منظوره
  • 1 3/4 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • 1 فنجان زغال اخته خشک
  • 1/2 فنجان از شکلات چیپسی سفید
  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در حالی که فر در حال گرم شدن است، با استفاده از همزن برقی، کره نرم شده، شکر قهوه ای و عسل را با هم مخلوط کنید. مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند سپس وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید. هم بزنید تا کرمی یکدست شود.
  • آرد و جوش شیرین را با هم الک کنید. سپس مخلوط آرد را به آرامی به مخلوط شکر خامه ای اضافه کنید. آنقدر ادامه دهید تا خوب مخلوط شوند.

  • کرن بری ها و چیپس های شکلات سفید را با یک قاشق بزرگ هم بزنید. وقتی خوب مخلوط شد، تپه های خمیر کوکی را به اندازه یک قاشق غذاخوری روی یک ورقه پخت روغنی بریزید. کوکی ها باید چند اینچ از هم فاصله داشته باشند تا پخش شوند.
  • در فر از قبل گرم شده به مدت 14-16 دقیقه بپزید تا لبه های آن قهوه ای شود و رویه ها ببندند.

  • از فر خارج کنید و چند دقیقه روی سینی فر بگذارید تا شروع به سفت شدن کنند. کوکی ها را به یک قفسه خنک کننده منتقل کنید تا خنک شوند. در ظرف در بسته نگهداری شود.

این کوکی ها معمولا نازک هستند. ممکن است با خنک نگه داشتن کره آنها را کمی پر کنید.

خدمت رسانی: 1gکالری: 131کیلو کالریکربوهیدرات ها: 20gپروتئین: 1gچربی: 5gچربی های اشباع شده: 3gچربی های چند غیر اشباع: 2gکلسترول: 19میلی گرمسدیم: 100میلی گرمفیبر: 1gقند: 14g

کلمه کلیدی کوکی ها، کلوچه های زغال اخته، کلوچه های عسلی

عسل یک شیرین کننده طبیعی است که هزاران سال است که وجود داشته است. در بسیاری از انواع غذاها استفاده شده است.

یکی از بهترین راه های استفاده از آن در محصولات پخته شده است زیرا یک کلوچه یا کیک مرطوب نرم تولید می کند. اما، می توان آن را برای خیلی بیشتر از عسل سفره یا یک افزودنی پخت استفاده کرد.

از عسل می توان برای ایجاد چیزهای خاص استفاده کرد. این دستور غذا را از دست ندهید کره سیب عسل که می توانید در یک گلدان درست کنید. فوراً از آن لذت ببرید یا از فرآیند کنسرو حمام آب برای نگهداری طولانی مدت استفاده کنید.

عسل فقط برای دسر هم نیست. غذاهای اصلی زیادی وجود دارد دستور العمل هایی که از عسل استفاده می کنند مانند این مرغ عسلی هم بزنید. یک راه عالی برای قرار دادن کمی عسل در رژیم غذایی.

و اگر گرمای تابستان به شما بلوز می دهد، این یخ زده را امتحان کنید ماست عسلی بری پاپ! یک تغییر مغذی از بستنی معمولی.

در مورد پخت کوکی ها، این کوکی ساده دستور پخت کوکی زغال اخته عسلی با استفاده از عسل خام گل وحشی ساخته شده است. دستور غذا را با انواع مختلف عسل امتحان کنید و ببینید آیا می توانید تفاوت طعم را تشخیص دهید.

سفارش فوری عسل ♥