یافتن میان وعده میوه ای که همه از آن لذت می برند همیشه کار آسانی نیست. یک راه عالی برای دریافت مقداری آب میوه در بچه ها (بزرگ و کوچک) سرگرم کردن آن است. خرس های کوچک رنگین کمان سرگرم کننده هستند. حتی مادر مسن من عاشق ویتامین های لثه است. این را امتحان کن دستور تهیه خرس صمغی عسل سالم برای یک غذای سرگرم کننده آسان برای همه.
خرس صمغی خانگی ساخته شده با عسل

بیایید واقعی باشیم، عسل شکر است. مقدار کمی کالری دارد (حدود 64 در یک قاشق غذاخوری). اما یک قند طبیعی با مقادیر کمی ویتامین و مواد معدنی همراه با خواص آنتی اکسیدانی است.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
انواع تجاری این تنقلات میوه ای معمولا حاوی نشاسته، رنگ، شربت گلوکز و سایر مواد نه چندان سالم هستند. چرا که نه خرس صمغی خود را بسازید بنابراین شما مطمئن هستید که خانواده شما چه می خورند؟
عناصر:

آب میوه: نوع آب میوه ای که باید استفاده کنید کاملاً به شما بستگی دارد. سیب، انگور، انبه، گیلاس، زغال اخته و انار محبوب هستند. توجه داشته باشید که آب گیلاس می تواند کمی ترش باشد – در حالی که سیب یا انگور شیرین تر است.
به نظر نمی رسد که آب آناناس به خوبی کار کند – من از طعم های قوی مرکبات اجتناب می کنم. به دنبال آبمیوه 100% باشید – نه یک کوکتل آبمیوه با شکر اضافه.
ژلاتین: ژلاتین بدون طعم محصول انتخابی برای تهیه خرس های خانگی است. هیچ رنگ یا طعمی ندارد که ممکن است با آب میوه شما تضاد داشته باشد.
ژلاتین پروتئینی است که ممکن است فوایدی برای سلامت استخوان، پوست و روده داشته باشد. پروتئین و آمینو اسیدها برای پوست در تمام سنین مفید هستند.
عسل: به دنبال عسل خام فرآوری نشده باشید – عسل مورد علاقه من است دستور العمل های عسل. طعم یا تنوع واقعا مهم نیست. این شیرین کننده طبیعی در انواع مختلفی از دستور العمل ها استفاده می شود. حتی می توانید خودتان درست کنید لیموناد عسل.
به یاد داشته باشید که عسل خام (یا هر غذای خام) برای نوزادان مناسب نیست. با این حال، من شک دارم که به هر حال به نوزادان آدامس بدهید.
من دوست دارم با عسل خام شروع کنم حتی اگر در این دستور پخت آن را گرم می کنیم. اما، مطمئناً در صورت تمایل می توانید از عسل پاستوریزه استفاده کنید و لثه های شما خوب می شود. استفاده از عسل در دستور العمل های خود واقعاً دشوار نیست.
قالب های آب نبات به شکل خرس
البته می توانید از هر قالب آب نبات کوچکی با موفقیت استفاده کنید. اما، بخشی از لذت خرس های صمغی شکل خرس است. این یکی است من استفاده کردم و با قطره چکان آمد. ماندگاری طولانی دارد و صدها صمغ عسلی ایجاد می کند.
طرز تهیه صمغ عسلی خانگی
مراحل مربوطه واقعاً بسیار ساده است. این یک فرآیند ساده از ترکیب، ذوب، قالب گیری و سپس – خوردن است! در اینجا ما می رویم.

1. مواد خود را به آرامی در یک قابلمه متوسط روی اجاق گاز گرم کنید. برای جلوگیری از سوختن آن را با دقت تماشا کنید و مرتب هم بزنید. لازم نیست به جوش برسید – ما فقط آب و عسل را به اندازه ای گرم می کنیم که پودر ژلاتین حل شود.
2. حالا وقت آن است که قالب خرس صمغی خود را پر کنید. البته می توانید از هر قالب آب نبات سیلیکونی استفاده کنید، اما اگر قالبی را تهیه کنید که برای خرس های صمغی طراحی شده است – آنها معمولاً یک قطره چکان دارند! ایده خوبی است که قالب خود را قبل از پر کردن روی تابه قرار دهید. این به جلوگیری از ریختن کمک می کند.
3. چند ساعت در یخچال بگذارید تا لثه هایتان سفت شود. آنها باید به راحتی از قالب های سیلیکونی جدا شوند.
نگهداری لثه های سالم
در حالی که لازم نیست آنها را در یخچال نگهداری کنید، اما با این کار سفت ترین حالت را حفظ خواهید کرد. به یاد داشته باشید، این غذای خانگی حاوی تمام مواد نگهدارنده و سخت کننده هایی نیست که در برخی از انواع تجاری پیدا می کنید.
یکی دیگر از گزینه های عالی منجمد کردن آنها است. آنها طعم یخ زده عالی دارند و یک میان وعده خنک خوب برای لذت بردن در روزهای گرم هستند.
توجه داشته باشید که این خرس های صمغی عسلی کوچک هستند. بچه ها آنها را دوست دارند اما ساختن آنها کمی زمان می برد. آنها آنقدر دوست داشتنی هستند که ارزش تلاش را دارد. من فکر می کنم شما همچنین می توانید دوباره از قالب برای ساختن خرس های شکلاتی کوچک استفاده کنید.

نکات تخصصی و سوالات متداول:
اگر شما نیز مانند من از داشتن یک دست ثابت برخوردار نیستید – نترسید. قالب سیلیکونی تمیز کردن را آسان می کند. هیچ کس در پایان متوجه نخواهد شد که اگر شما یک آشفتگی کوچک ایجاد کنید.
یک ترفند این است که در واقع انتهای قطره چکان را در حفره خرس قرار دهید. این کار نیاز به دستکاری قطره چکان و هدف گیری در حین پر کردن را از بین می برد.
برای جلوگیری از حباب های هوا، دیپر را قبل از تمام شدن کامل دوباره پر کنید. من توانستم 3 حفره را روی یک قطره چکان کامل پر کنم.
اگر ژلاتین شما با سرد شدن صمغهای عسل در قسمت بالایی کف ظاهر میشود – نگران نباشید – فقط آن را با قاشق پاک کنید یا با قاشق بردارید.
مواد دستور پخت باید تا زمانی که خیلی گرم شوند اما داغ نشوند حرارت دهید. اگر خیلی داغ شود، حرارت پروتئین ژلاتین را دگرگون می کند و از تشکیل آن جلوگیری می کند.
هم شربت عسل و هم شربت ذرت شباهت هایی به شیرین کننده بودن دارند. عسل و شربت ذرت سبک اغلب می توانند به میزان مساوی جایگزین شوند. فراتر از آن، شربت ذرت از نشاسته موجود در ذرت و عسل توسط زنبورها ساخته می شود.
سازندگان اغلب از یک پوشش مخصوص برای کمک به صاف نگه داشتن لثه ها استفاده می کنند. برای دستور العمل های خانگی، مهم است که نسبت آب/شکر/ژلاتین صحیح باشد. همچنین، آنها را در یک ظرف در بسته نگهداری کنید.
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

دستور تهیه خرس صمغی عسلی
اجازه دهید فرزندانتان از ساختن و خوردن خرس های صمغی سالم لذت ببرند. برای این دستور فقط 3 ماده لازم است که یکی از آنها عسل است!
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
عسل، آب و ژلاتین را در یک قابلمه کوچک (یا قابلمه) اندازه کنید. روی اجاق گاز حرارت دهید، مدام هم بزنید (یا کمی هم بزنید) تا ژلاتین ذوب شود. آن را داغ نکنید – فقط خیلی گرم است.
-
از روی حرارت بردارید و در قالب هایتان بریزید. بیشتر قالبهای خرس صمغی دارای قطرهکن مخصوص هستند تا این کار را آسانتر کنند. البته، این تنقلات می توانند هر شکلی باشند – لازم نیست از قالب خرس استفاده کنید.
-
قبل از پر کردن قالب را روی یک تابه صاف قرار دهید. قالب های سیلیکونی نرم هستند و باید بتوانید قالب پر شده را به یخچال منتقل کنید.
-
2-3 ساعت در یخچال بگذارید. این به مخلوط ژلاتین زمان میدهد تا خنک شود و به حالت سفت درآید. سپس به راحتی از قالب سیلیکونی خارج می شوند.پس از خارج کردن از قالب، پیشنهاد می کنم خرس های صمغی عسلی خود را در یخچال نگهداری کنید. اینها خیلی سرگرم کننده هستند.
- از آبمیوه بدون شیرینی دلخواه خود استفاده کنید
- دقت کنید که ژله را کاملا ذوب کنید وگرنه مخلوط سفت نمی شود
خدمت: 10قطعاتکالری: 15کیلو کالریکربوهیدرات ها: 3gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gسدیم: 2میلی گرمپتاسیم: 14میلی گرمفیبر: 1gقند: 3gویتامین A: 1IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 2میلی گرماهن: 1میلی گرم