با استفاده از این، از لذت پخت با عسل لذت ببرید دستور اسکون زغال اخته عسلی. به طور جدی، چه کسی یک اسکون خوب را دوست ندارد؟ این دستور غذای مورد علاقه من است زیرا در آن به جای شکر معمولی از عسل استفاده می شود. من همچنین می توانم زغال اخته تولید شده در مزرعه را اضافه کنم و ترکیب فوق العاده ای است. مطمئناً از این آسان لذت خواهید برد دستور اسکون عسل.
اسکون عسلی چیست؟

اسکون نوعی شیرینی با اصل بریتانیایی است. بافت شبیه به بیسکویت است اما کمی خشک تر است. اسکون ها نیز پوسته پوسته نیستند در حالی که یک بیسکویت جنوبی خوب باید پوسته پوسته شود.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
اسکون ها انواع مختلفی دارند. برخی از آنها متراکم تر از سایرین هستند و آنهایی که منشاء آمریکایی دارند شیرین تر هستند.
طعم یک اسکون خوب جنبه کره ای دارد اما می توانید چیزهای زیادی به اسکون های ساده اضافه کنید. هیچ راهی برای توصیف طعم آنها وجود ندارد.
یک کافه محلی دستور العملی دارد که من سعی کرده ام آن را کپی کنم. هنوز درست نشدم ولی هنوز دارم تلاش میکنم از ساختن اسکون برای اولین بار نترسید.
فقط با چند ماده اضافی، ممکن است از قبل بیشتر چیزهایی را که برای ساختن اسکون نیاز دارید داشته باشید. علاوه بر بلوبری، می توانید از گردو، زغال اخته، هلو و غیره استفاده کنید. حتی می توانید اسکون چیپسی شکلاتی درست کنید.
افزودن عسل به دستور غذا فقط باعث بهتر شدن اوضاع می شود. عسل به محصولات پخته شده کمک می کند تا مرطوب و خوشمزه شوند.
عناصر:
- بلوبری
- خامه غلیظ
- عسل خام
- آرد همه منظوره
- پودر خمیرمایه
- نمک
- تخم مرغ بزرگ سرد شده
- کره بدون نمک
- عصاره وانیل
بلوبری: زغال اخته تازه یا یخ زده برای استفاده از اسکون مناسب است. به دلیل گرده افشانی عالی توسط زنبورهای عسل من، بوته های من اغلب میوه های کافی برای نگهداری مقداری در فریزر تولید می کنند.
خامه غلیظ: یک ظرف کوچک بگیرید. این همان چیزی است که خامه فرم گرفته است، اما باید در همان منطقه عمومی سوپر مارکت باشد.
عسل خام: البته من که زنبوردار هستم واقعا از درست کردن اسکون با عسل لذت می برم. و برای کمی تغییر طعم می توانید از انواع مختلف عسل استفاده کنید.
اسکون عسل ساخته شده با عسل شکوفه پرتقال ممکن است طعم متفاوتی نسبت به طعمی داشته باشد که با عسل گل وحشی تهیه می شود. با این حال، هر کدام در دستور غذا به خوبی کار می کند.
برای شروع، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در حالی که فر در حال گرم شدن است آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم در ظرفی مخلوط کنید. کره ای که مکعبی شده اما هنوز سرد است را به مخلوط آرد اضافه کنید.
از مخلوط کن شیرینی پزی برای اضافه کردن کره به خمیر استفاده کنید. ما می خواهیم چند تکه کره را از طریق مخلوط بدست آوریم – یک قوام ترد درشت.

همچنین می توانید از انگشتان خود برای خرد کردن کره استفاده کنید اما این کار را زیاد نکنید. می خواهیم کره خنک بماند. این مخلوط را کنار بگذارید.
در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ سرد، عسل، وانیل و خامه غلیظ را با همزن مخلوط کنید تا با هم مخلوط شوند. مخلوط تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مرطوب شود. حالا بلوبری ها را داخل آن بریزید.

من ترجیح میدهم اسکونهایم را بیشتر شبیه بیسکویتها درآورم، اما در صورت تمایل میتوانید آنها را در یک تابه مربع قرار دهید تا بعداً به صورت قاچ بریده شوند. روی ورقه پخت قرار دهید و به ضخامت حدود 1 اینچ فشار دهید. از برس شیرینی پزی استفاده کنید تا رویه ها را به آرامی با کره بمالید.
حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که تمام شود در فر بپزید. روی پیشخوان خنک شوید. سپس، خود را برای یک اسکون عالی آماده کنید.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

دستور تهیه اسکن بلوبری با استفاده از عسل
جوانه های چشایی خود را با این دستور العمل آسان اسکون عسل که دارای زغال اخته است لذت ببرید. طعم ترکیبی عسل خام و زغال اخته خام باعث می شود این غذای «نه خیلی شیرین» چیزی خاص باشد.
- 4 اونس زغال اخته – تازه یا منجمد (113 گرم)
- 4 قاشق غذاخوری عسل خام
- 1/2 فنجان خامه غلیظ (120 میلی لیتر)
- 8 قاشق غذاخوری کره بدون نمک (113 گرم)
- 2 فنجان ها آرد همه منظوره (240 گرم)
- 1 قاشق سوپخوری پودر خمیرمایه
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1 تخم مرغ بزرگ سرد شده
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. در یک کاسه بزرگ آرد همه منظوره، بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. از یک لیسک یا قاشق بزرگ برای مخلوط کردن مواد با هم استفاده کنید.
-
در یک کاسه کوچک دیگر، تخم مرغ، عسل، وانیل و خامه غلیظ را اضافه کنید. از همزن یا چنگال استفاده کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
-
مخلوط تخم مرغ را روی مواد خشک داخل کاسه بریزید. زغال اخته را نیز اضافه کنید. با یک لمس ملایم، مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا تمام آرد خشک مخلوط شود.
-
از یک قاشق بزرگ خمیر را روی یک ورقه پخت چرب شده استفاده کنید. خمیر را به آرامی فشار دهید تا ضخامت آن حدود 1 اینچ شود.
-
از یک برس شیرینی پزی استفاده کنید تا به آرامی روی هر اسکون را با کمی خامه غلیظ بپوشانید. به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که بیرون کمی قهوه ای رنگ شود و خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید، در فر بپزید.
خدمت رسانی: 1gکالری: 280کیلو کالریکربوهیدرات ها: 32gپروتئین: 4gچربی: 16gچربی های اشباع شده: 10gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 4gچربی ترانس: 1gکلسترول: 63میلی گرمسدیم: 285میلی گرمپتاسیم: 65میلی گرمفیبر: 1gقند: 9gویتامین A: 539IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 98میلی گرماهن: 2میلی گرم
چگونه اسکون بلوبری خود را ذخیره کنید
با فرض اینکه همه آنها را فوراً نمی خورید، ممکن است بخواهید بدانید چگونه محصولات پخته شده خود را تازه نگه دارید.
2 رویکرد برای ذخیره سازی اسکن وجود دارد. برای کوتاه مدت، اسکون های خنک شده را در یک ظرف دربسته با یک دستمال کاغذی قرار دهید. دستمال کاغذی هر گونه رطوبت اضافی را جذب می کند.
برای نگهداری طولانی مدت، هر کدام را جداگانه با فویل آلومینیومی بپیچید و فریز کنید. همچنین می توانید اسکون های پخته نشده را فریز کنید. به این ترتیب می توانید یک دسته درست کنید، آنها را فریز کنید و سپس در صورت نیاز چند تا را بپزید.
از اسکون های خانگی خود لذت می برید
هنگامی که اسکون های تمام شده را از فر خارج کردید، اجازه دهید آنها روی توری پخت خنک شوند، باعث ایجاد پوسته ترد می شود. اسکونهایی که در تابه خنک میشوند، کف آنها نرمتر میشوند، اما اگر آنها را نرمتر دوست دارید، اشکالی ندارد.
آنها گرم خوشمزه هستند یا در دمای اتاق سرو می شوند. من از آنها ساده لذت می برم، اما یک تکه کره کوچک طعم را نیز افزایش می دهد – همیشه اینطور نیست؟ ساخت اسکون کار چندان سختی نیست. دقت کنید که خمیر را زیاد کار نکنید و زیاد پخته نشده باشند.
از این دستور العمل های عالی دیگر با استفاده از عسل خام به جای شکر لذت ببرید.
آیا هنوز مقداری زغال اخته باقی مانده است؟ چرا بعضی ها را نمی سازیم پاپ توت ماست عسلی یا حتی شربت بلوبری خانگی با استفاده از عسل به جای شکر؟
در حالی که فر گرم است، برای امتحان کردن خیلی دیر نیست مناقصه مرغ عسلی پخته هم.
عسل سالهاست که یکی از مواد مورد علاقه در صنعت نانوایی بوده است. با افزودن رطوبت و طعم، افزودن عسل ممکن است اینها را ایجاد کند اسکون زغال اخته عسلی بهترینی که تا به حال ساخته اید!