حلقه های آناناس لعاب دار عسلی روی گریل یک غذای فوری برای درست کردن هستند و تقریباً هر وعده غذایی را تحسین می کنند. آشپزی روی گریل یکی از سرگرمی های مورد علاقه بسیاری از ماست. و، گریل می تواند بسیار بیشتر از گوشت انجام دهد. در حالی که استیک ما (یا حتی همبرگرها) در حال پختن روی گریل هستند، کباب کردن آناناس غذایی است که مورد علاقه خانواده من است. و در مورد آن شیشه عسل که در پشت انباری نشسته است، چطور؟ می توانید آن را از!

آناناس کبابی با لعاب عسل
عسل و آناناس اغلب در دستور العمل ها با هم ترکیب می شوند. آنها با هم ترکیبی عالی از شیرین و ترش را فراهم می کنند. طعم تارت آناناس با شیرینی پوشش نازک عسل متعادل می شود. اما از عسل زیاد استفاده نکنید – فقط یک پوشش نازک عالی است.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
عناصر:
- آناناس
- عسل
- دارچین آسیاب شده
آناناس: هنگام انتخاب آناناس برای کباب کردن، یکی از آنها رسیده اما سفت را پیدا کنید. مایل نیستید که خیلی نرم باشد زیرا در حین پخت و پز از هم می پاشد.
اگر چاره ای جز خرید یک آناناس سبزتر در فروشگاه ندارید، اشکالی ندارد. فقط بگذارید چند روز در آشپزخانه بماند تا بوی شیرینی پیدا کند. آناناس های رسیده عالی هستند آبگیری با لعاب عسل هم!
قبل از پخت، آناناس باید پوست کنده و مغز آن گرفته شود. اگر مثل من این کار را سخت میدانید، خریدن را به شدت توصیه میکنم هسته گیر آناناس.
این یک نجات دهنده زندگی برای دستان من است – و اگر فرصتی برای خرید یک مورد از قبل پوست کنده و هسته گرفته شده دارید – آن را انتخاب کنید. من به شما نمی گویم
عسل: بسیاری از مردم فکر می کنند همه عسل ها یکسان هستند. از نقطه نظر فنی، حقیقتی در آن وجود دارد. زنبورها عسل درست می کنند با استفاده از شهد گیاهی جمع آوری شده از میلیون ها گل شکوفه.
با این حال، تنوع زیادی از جمله وجود دارد رنگ عسلی و طعم برای اهداف کباب کردن، هر نوع عسل خام ساخته شده در ایالات متحده را انتخاب کنید.
این توصیه ممکن است عجیب به نظر برسد زیرا ما می خواهیم بپزیم – میوه را روی گریل “گرم” کنیم. آیا این برخی از خواص طبیعی عسل خام را از بین نمی برد؟ بله، شاید اینطور باشد.
با این حال، من اعتقاد راسخ دارم که استفاده از عسل خام بهترین است. میکروفیلتر یا پاستوریزه نشده است و دارای مزایای خام طبیعی بیشتری است.
اگر شما عسل را به درستی ذخیره کنید، برای همیشه دوام خواهد داشت – بنابراین لازم نیست نگران هدر دادن سرمایه خود باشید.
دستورالعمل ها:
آناناس خود را با برداشتن پوست، چشم و هسته آماده کنید. این یک کار آبدار است، بنابراین تعداد زیادی دستمال کاغذی و تمیز کردن مواد در دست داشته باشید. بعد از جدا شدن پوست و هسته، آناناس را از وسط نصف کنید.

هر دو نیمه را به صورت حلقه برش دهید. برای درست کردن حلقه های آناناس با ضخامت حدود 1/2 تا 3/4 اینچ از چاقو یا برش دهنده استفاده کنید. هر حلقه را با عسل و دارچین پاشیده شده روی آن بپوشانید. در طرف دیگر تکرار کنید.

حلقه های آناناس را روی گریل از قبل گرم شده با حرارت متوسط قرار دهید. از هر طرف حدود 5 دقیقه بپزید. استفاده از کاردک را در نظر بگیرید تا حلقه ها را بچرخانید و زمانی که نرم می شوند آنها را بردارید. این باعث کاهش شکستگی می شود.

پس از نرم شدن حلقه ها را از گریل خارج کرده و نوش جان کنید. اینها به خوبی با بسیاری از غذاهای اصلی از جمله استیک، گوشت خوک یا حتی ژامبون جفت می شوند.

آناناس کبابی لعاب دار عسلی
ترکیبی عالی از تند و شیرین – باید این دستور العمل ها را برای آناناس کبابی با لعاب عسل امتحان کنید. و فراموش نکنید که کمی دارچین نیز اضافه کنید!
- 1 قطعه آناناس رسیده سایز متوسط
- 2 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
- 1/2 فنجان عسل خام
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
آناناس خود را با برش دادن قسمت بالا و پایین و برداشتن لایه بیرونی پوست و هر گونه چشم (لکه های تیره) آماده کنید. همچنین هسته آناناس را جدا کنید. انجام این کار با هستهگیر آناناس بسیار سادهتر است، اما اگر این همان چیزی است که دارید، میتوانید از چاقو استفاده کنید. مراقب باش.
-
پس از جدا شدن هسته. آناناس را به 2 نصف برش دهید. این کار برش را بسیار آسان تر می کند.
-
با استفاده از چاقو، آناناس را به حلقه هایی با عرض مساوی برش دهید. تعداد حلقه هایی که دارید به میزان ضخامت آنها و اندازه اولیه آناناس بستگی دارد. به نظر من بریدن حلقه ها با ضخامت 1/2 تا 3/4 اینچ برای من بهترین است.
-
در حالی که حلقه های آناناس روی یک سطح قابل شستشو قرار گرفته اند، از یک برس نرم برای پوشش دادن هر حلقه با عسل خام استفاده کنید.
-
روی هر حلقه آناناس با روکش عسل دارچین بپاشید. در صورت تمایل عسل و دارچین را از طرف دیگر تکرار کنید.
-
آناناس آماده را روی یک گریل از قبل گرم شده با دمای متوسط قرار دهید. اگر شما یک که به جلوگیری از شکستن حلقه ها کمک می کند، اما ضروری نیست.
-
آناناس لعاب شده را به مدت 5 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که کمی قهوه ای و نرم شود بپزید. هنگام چرخاندن مراقب باشید تا از هم جدا نشوند – استفاده از کاردک ایده خوبی است.
خدمت رسانی: 1gکالری: 99کیلو کالریکربوهیدرات ها: 27gسدیم: 2میلی گرمفیبر: 2gقند: 25g
استفاده از عسل در دستور العمل های خود یک راه عالی برای شیرین کردن غذا بدون استفاده از شکر معمولی است.
دنیای طعمهای عسل و راههایی را که میتواند طعمهای جدیدی را به سفره شما اضافه کند، کاوش کنید. گندم سیاه، شبدر، شکوفه پرتقال هر کدام تفاوت طعمی جزئی دارند.
به یک غذای اصلی برای خوردن آناناس کبابی نیاز دارید؟ در مورد این چطور میگو لیمو عسل را هم بزنید. یا، می توانید کل غذا را با مقداری در بیرون بپزید گوشت خوک کبابی سیر عسلی.