حلقه های آناناس لعاب دار عسلی – زنبورهای عسل کارولینا


حلقه های آناناس لعاب دار عسلی روی گریل یک غذای فوری برای درست کردن هستند و تقریباً هر وعده غذایی را تحسین می کنند. آشپزی روی گریل یکی از سرگرمی های مورد علاقه بسیاری از ماست. و، گریل می تواند بسیار بیشتر از گوشت انجام دهد. در حالی که استیک ما (یا حتی همبرگرها) در حال پختن هستند، آناناس کبابی خوراکی است که مورد علاقه خانواده من است. و در مورد آن شیشه عسل که در پشت انباری نشسته است، چطور؟ می توانید آن را از!

آناناس کبابی با لعاب عسل

تکه هایی از آناناس کبابی لعاب داده شده با عسل روی یک تصویر بشقاب آبی.

عسل و آناناس اغلب در دستور العمل ها با هم ترکیب می شوند. آنها با هم ترکیبی عالی از شیرین و ترش را فراهم می کنند.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

طعم تارت آناناس با شیرینی پوشش نازک عسل متعادل می شود. اما، از عسل زیاد استفاده نکنید – فقط یک پوشش نازک عالی است.

عناصر

  • آناناس
  • عسل
  • دارچین (ساییده شده)

آناناس: هنگام انتخاب آناناس برای کباب کردن، یکی از آنها رسیده اما سفت را پیدا کنید. شما یک لجن دار نمی خواهید. آنها خیلی نرم هستند و در حین پخت و پز متلاشی می شوند.

اگر چاره ای جز خرید یک آناناس سبزتر در فروشگاه ندارید، اشکالی ندارد. فقط بگذارید چند روز در آشپزخانه بماند تا بوی شیرینی پیدا کند.

اگر آناناس رسیده را در فروش پیدا کردید، به فکر تهیه چند آناناس باشید. آنها عالی هستند برای آبگیری با لعاب عسل هم!

قبل از پخت، آناناس باید پوست کنده و مغز آن گرفته شود. اگر مثل من این کار را سخت می‌دانید، خریدن را به شدت توصیه می‌کنم هسته گیر آناناس. این یک نجات دهنده زندگی برای دستان من است.

همچنین، اگر فرصتی برای خرید یک محصول از قبل پوست کنده و هسته گرفته شده دارید، آن را انتخاب کنید. من به شما نمی گویم

عسل: بسیاری از مردم فکر می کنند همه عسل ها یکسان هستند. از نقطه نظر فنی، حقیقتی در آن وجود دارد. زنبورها عسل درست می کنند با استفاده از شهد گیاهی جمع آوری شده از میلیون ها گل شکوفه.

با این حال، تنوع زیادی از جمله وجود دارد رنگ های عسلی و طعم برای اهداف کباب کردن، هر نوع عسل خام ساخته شده در ایالات متحده را انتخاب کنید.

این توصیه ممکن است عجیب به نظر برسد زیرا ما می خواهیم بپزیم – میوه را روی گریل “گرم” کنیم. آیا این برخی از خواص طبیعی عسل خام را از بین نمی برد؟ بله، شاید اینطور باشد.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

با این حال، من اعتقاد راسخ دارم که استفاده از عسل خام بهترین است. میکروفیلتر یا پاستوریزه نشده است و دارای مزایای خام طبیعی بیشتری است.

اگر شما عسل را به درستی ذخیره کنید، برای همیشه دوام خواهد داشت – بنابراین لازم نیست نگران هدر دادن سرمایه خود باشید.

دستورالعمل ها:

من آناناس را دوست دارم اما کار کردن با آن ممکن است کثیف باشد. آناناس خود را با برداشتن پوست، چشم و هسته آماده کنید.

این یک کار آبدار است، بنابراین تعداد زیادی دستمال کاغذی و تمیز کردن مواد در دست داشته باشید. بعد از جدا شدن پوست و هسته، آناناس را از وسط نصف کنید.

آناناس را بعد از پوست کندن به نصف برش داده و چشم ها را برداشته و هسته را برداشته است.

حالا که میوه را در دو تکه قابل کنترل داریم، وقت آن است که هر دو نیمه را به صورت حلقه برش دهیم. برای درست کردن حلقه های آناناس با ضخامت 1/2 تا 3/4 اینچ از چاقو یا برش دهنده استفاده کنید.

البته لازم نیست آنها را به صورت حلقه برش دهید. هر شکلی خوب است – فقط می خواهید مطمئن شوید که ضخامت یکنواختی دارند.

هر حلقه را با عسل با دارچین پاشیده شده روی آن بپوشانید. در طرف دیگر تکرار کنید.

برش های آناناس با تصویر عسلی.

حلقه های آناناس (یا تکه های) را روی گریلی که از قبل با حرارت متوسط ​​گرم شده است قرار دهید. من دوست دارم از یک توری استفاده کنم تا از ریزش ذرات داخل گریل جلوگیری کنم.

از هر طرف حدود 5 دقیقه بپزید. استفاده از کاردک را در نظر بگیرید تا حلقه‌ها را بچرخانید و در حین نرم شدن آن‌ها را بردارید. این باعث کاهش شکستگی می شود.

تصویر حلقه های آناناس لعاب دار عسلی روی گریل.

پس از نرم شدن حلقه ها را از گریل خارج کرده و نوش جان کنید. آنها آبدار و شیرین خواهند بود اما خیلی شیرین نیستند. آنها به خوبی با بسیاری از غذاهای اصلی از جمله استیک جفت می شوند. خردل عسلی و به خصوص ژامبون

استفاده كردن عسل در دستور العمل های شما یک راه عالی برای شیرین کردن غذا بدون استفاده از شکر معمولی است. البته، شما همچنین می توانید سس های خانگی مخصوص ایجاد کنید – مانند سس تریاکی عسل. سس های خانگی همیشه حاوی سدیم کمتری نسبت به سس های تجاری هستند.

این دستور را با انواع مختلف عسل امتحان کنید. دنیای طعم‌های عسل و راه‌هایی را که می‌تواند طعم‌های جدیدی را به میز شما اضافه کند، کاوش کنید. گندم سیاه، شبدر، شکوفه پرتقال هر کدام طعمی متفاوت دارند.

اگر می خواهید غذاهای اصلی بیشتری را با عسل امتحان کنید، چطور؟ میگو لیمو عسل را هم بزنید. یا می‌توانید کل غذا را در بیرون روی کباب پز با مقداری بپزید گوشت خوک کبابی سیر عسلی.

آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

تکه هایی از آناناس کبابی لعاب داده شده با عسل روی یک تصویر بشقاب آبی.

طرز تهیه حلقه های آناناس لعاب دار عسلی

شارلوت اندرسون @ Carolina Honeybees, LLC

ترکیبی عالی از تند و شیرین – باید این دستور العمل ها را برای آناناس کبابی با لعاب عسل امتحان کنید. و فراموش نکنید که کمی دارچین نیز اضافه کنید!

زمان آماده سازی 30 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه

زمان کل 45 دقیقه

دوره ظرف جانبی

غذا آمریکایی

خدمات 12 برش ها

کالری 84 کیلو کالری

  • 1 قطعه آناناس رسیده سایز متوسط
  • 2 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
  • 1/2 فنجان عسل خام

از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید

  • آناناس خود را با بریدن قسمت بالا و پایین و برداشتن لایه بیرونی پوست و هر گونه چشم (لکه های تیره) آماده کنید. همچنین هسته آناناس را جدا کنید. انجام این کار با هسته‌گیر آناناس بسیار ساده‌تر است، اما اگر این همان چیزی است که دارید، می‌توانید از چاقو استفاده کنید. مراقب باش.
  • پس از جدا شدن هسته. آناناس را به 2 نصف برش دهید. این کار برش را بسیار آسان تر می کند.

  • با استفاده از چاقو، آناناس را به حلقه هایی با عرض مساوی برش دهید. تعداد حلقه هایی که دارید به میزان ضخامت آنها و اندازه اولیه آناناس بستگی دارد. به نظر من بریدن حلقه ها با ضخامت 1/2 تا 3/4 اینچ برای من بهترین است.
  • در حالی که حلقه های آناناس روی یک سطح قابل شستشو قرار گرفته اند، از یک برس نرم برای پوشش دادن هر حلقه با عسل خام استفاده کنید.

  • روی هر حلقه آناناس با روکش عسل دارچین بپاشید. در صورت تمایل عسل و دارچین را از طرف دیگر تکرار کنید.

  • آناناس آماده را روی یک گریل از قبل گرم شده با دمای متوسط ​​قرار دهید. اگر شما یک که به جلوگیری از شکستن حلقه ها کمک می کند، اما ضروری نیست.
  • آناناس لعاب شده را به مدت 5 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که کمی قهوه ای و نرم شود بپزید. هنگام چرخاندن مراقب باشید تا از هم جدا نشوند – استفاده از کاردک ایده خوبی است.

خدمت: 1gکالری: 84کیلو کالریکربوهیدرات ها: 23gپروتئین: 1gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gچربی های چند غیر اشباع: 1gچربی اشباع شده: 1gسدیم: 1میلی گرمپتاسیم: 95میلی گرمفیبر: 2gقند: 19gویتامین A: 48IUویتامین سی: 36میلی گرمکلسیم: 24میلی گرماهن: 1میلی گرم

کلمه کلیدی کباب کردن، عسل، آناناس



سفارش فوری عسل ♥