Cinco de Mayo این آخر هفته در راه است، و اگر برای جشن جشن خود به کمی الهام نیاز دارید، ما شما را تحت پوشش قرار می دهیم.
عسل دارای تاریخ و سنت طولانی در آشپزخانه مکزیکی است. به دلیل فواید آشپزی و تطبیق پذیری فراوان، عسل را می توان در مجموعه ای از غذاهای الهام گرفته از مکزیک، از رویه میوه و سوپایپیلا گرفته تا امولسیفایر در لعاب گوشت استفاده کرد. درست است؛ عسل بیش از یک شیرین کننده، یک ماده ایده آل برای غذاهای خوش طعم است، زیرا سایر مواد موجود در دستور العمل ها مانند فلفل دلمه ای مکزیکی را متعادل می کند.
اما فکر نکنید که تطبیق پذیری عسل به بشقاب ختم می شود زیرا در لیوان نیز عالی است! عسل علاوه بر افزودن مقدار عالی شیرینی به نوشیدنیهای مورد علاقهتان، به پیچیدهترین دستور العملهای کوکتل نیز با متعادل کردن و افزایش طعم سایر مواد، عمق میبخشد. از آب میوه گرفته تا کوکتل، عسل راهی برای درخشندگی واقعی نوشیدنی ها دارد.
فرقی نمیکند Cinco de Mayo را با مارگاریتا یا تاکو جشن میگیرید (و چرا نه هر دو؟)، ما هشت دستور العمل خوشمزه عسل با الهام از مکزیکی داریم که مطمئناً در جشن شما سر و صدا ایجاد میکنند.
ما می خواهیم از تو بشنویم! چگونه عسل را در جشن های Cinco de Mayo خود قرار می دهید؟ در قسمت نظرات پایین ما را آگاه کنید.
برای همه یک Cinco de Mayo شاد و ایمن آرزو می کنم!