
علاوه بر ماه ملی عسل، سپتامبر نیز ماه بهتر صبحانه است. و با روشهای بسیار زیادی برای لذت بردن از عسل در صبح، جشن گرفتن دو مناسبت با یک غذا (یا چند غذا) بسیار آسان است.
پس داستان ماه صبحانه بهتر چیست، ریشه های آن کجاست؟ در حالی که اطلاعات زیادی در مورد تاریخچه آن نوشته نشده است، گفته می شود که در طول جنگ جهانی اول و زمانی که دولت ایالات متحده شهروندان را تشویق به مصرف “صبحانه بهتر” کرد، که در نهایت در طول جنگ جهانی دوم دوباره بخار می شود، سرچشمه گرفته است. مناسبتی که امروز می شناسیم اولین بار در سپتامبر توسط موسسه غلات در سال 1951 تبلیغ شد و اعتقاد بر این است که مصادف با پایان تعطیلات تابستانی و شروع سال تحصیلی جدید است.
اما این که “صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است” چقدر درست است؟ در حالی که ممکن است حکم صادر شده باشد، فواید مختلفی به اولین وعده غذایی در روز نسبت داده شده است.
قلب سالم تر
به گفته افراد خوب در بنیاد بینالمللی اطلاعات غذا، افرادی که صبحانه را انتخاب میکنند، معمولاً کلسترول خونشان پایینتر است زیرا چربی کمتر و فیبر بیشتری در رژیم غذایی خود مصرف میکنند. این امر به غذاهای اصلی صبحانه مانند شیر بدون چربی یا کم چرب، ماست، میوه و حتی غلات کامل نسبت داده می شود که به گفته آنها می تواند بخشی از یک برنامه غذایی باشد که به کنترل فشار خون و کاهش LDL (بد) کمک می کند. ) سطح کلسترول.
هضم بهتر
فیبر نامحلول موجود در بسیاری از غلات صبحانه امروزی (در میان سایر موارد، مانند نان تست غلات کامل) علاوه بر اینکه شما را برای مدت طولانیتری سیر نگه میدارد، میتواند به منظم نگه داشتن شما کمک کند و باکتریهای “خوب” موجود در ماست، نوشیدنیهای ماست و غلات ممکن است همچنین به ارتقای سلامت گوارش کمک می کند، روده شما را خوب و شاد نگه می دارد (و چه کسی روده شاد را دوست ندارد؟).
استخوان های قوی تر
بر کسی پوشیده نیست که شیر منبع کلسیم و ویتامین D و همچنین پروتئین است که همگی به داشتن استخوانهای سالم و قوی کمک میکنند. به گفته بنیاد شورای بین المللی اطلاعات غذا،[a]کودکان، نوجوانان و کودکانی که به طور منظم صبحانه می خورند، هر روز کلسیم و سایر مواد مغذی بیشتری مصرف می کنند. و در اینجا یک واقعیت جالب وجود دارد: لذت بردن از شیر در غلات شما 7 برابر کلسیم بیشتری نسبت به غلات بدون غلات فراهم می کند.
متابولیسم بهبود یافته
به گفته مرکز پزشکی دانشگاه راش، خوردن صبحانه “سوخت و ساز بدن شما را سریع می کند و بنابراین به شما کمک می کند کالری بیشتری در طول روز بسوزانید.” به همین دلیل، ممکن است به نظر برسد که اضافه کردن وعده غذایی صبحگاهی ممکن است در واقع به جلوگیری از افزایش وزن کمک کند و حتی ممکن است به مدیریت وزن کمک کند.
با بازگشت بچه ها به مدرسه، مهم تر از همیشه است که برنامه صبحگاهی خود را دوباره ارزیابی کنید و صبحانه را در اولویت قرار دهید. در واقع، مطالعات متعدد نشان دادهاند که ما دانشآموزان خود را زمانی برای موفقیت آماده میکنیم که روزشان را با صبحانه شروع کنیم. به گفته بنیاد بینالمللی شورای اطلاعات غذا، مصرف صبحانه «ممکن است با بهبود حافظه، هوشیاری، تمرکز، توانایی حل مسئله، نمرات آزمون، حضور در مدرسه و خلق و خوی، به عملکرد بهتر بچهها در مدرسه کمک کند».
بنابراین کلید باز کردن فواید صبحانه چیست؟ طبق گفته SCL Health، این ترکیبی از کربوهیدراتها، پروتئین، چربیهای سالم و فیبر است – «کربوهیدراتها فوراً به شما انرژی میدهند و پروتئین بعداً به شما انرژی میدهد. فیبر باعث می شود احساس سیری کنید.»
آیا از قبل به صبحانه ایمان دارید؟ خوب، اگر راهنمایی خود را در مورد اینکه چگونه میتوانید صبحانه خود را به سطح بالاتری برسانید، به شما نمیدهیم و قول میدهیم که یک شیرینی است – عسل اضافه کنید، بیحوصله خواهیم بود! وقتی با طعم و انرژی طبیعی عسل همراه شود (تامین 17 گرم کربوهیدرات در هر قاشق غذاخوری)، صبحانه شما به همان اندازه که احساس می کنید طعم خوبی خواهد داشت. آیا در مورد شکر اضافه شده نگران هستید؟ در مورد عسل جای نگرانی نیست – در واقع، عسل در واقع کمی شیرین تر از شکر است، بنابراین می توانید کمتر از آن برای رسیدن به همان میزان شیرینی استفاده کنید.
حالا، چه در حال آمادهسازی از قبل، چه در حال لذت بردن از میز صبحانه هر روز صبح، یا خوردن غذایتان در حال حرکت، ما یک غذا برای شما داریم. هر کدام با ترکیبی از کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و/یا چربیهای سالم و به طور طبیعی با عسل شیرین شدهاند، این دستور العملهای صبحانه مطمئناً شما و خانوادهتان را برای هر روز آماده میکنند!
ما می خواهیم از تو بشنویم! دستور پخت صبحانه عسلی مورد علاقه شما چیست؟ همه آنها را در نظرات زیر به ما بگویید.
منابع:
1 با فواید صبحانه بیدار شوید. بنیاد شورای اطلاعات بین المللی غذا © 2012. https://www.hopkinsmedicine.or…