
پاییز رسماً اینجاست و صبحهای سرد، رنگهای عمیق و طعمهای تند را به همراه دارد. از کدوهای رنگارنگ گرفته تا سیب های ترد و البته عسل شیرین، قطعاً برداشت پاییزی یکی از جشن هایی است که باید جشن گرفت.
در حالی که زنبورهای عسل به خاطر طلای مایع لذیذ همنام خود شناخته می شوند، زنبورهای عسل نیز اکثریت سال را با گرده افشانی 35 درصد از عرضه جهانی غذا می گذرانند. از سیب و گیلاس در واشنگتن و زغال اخته در غرب میانه گرفته تا کدو تنبل و زغال اخته در امتداد ساحل شرقی، زنبورهای عسل محصولات زراعی را در تمام 50 ایالت گرده افشانی می کنند که بسیاری از آنها در طول فصل گرده افشانی مسیرهای مختلفی را طی می کنند. در اینجا میتوانید درباره سفرهایی که آنها انجام میدهند بیشتر بدانید.
اکنون، شنیده اید که می گوییم زنبورهای عسل یک سوم رژیم غذایی ما را گرده افشانی می کنند، اما آیا تا به حال فکر کرده اید که کدام غذاها به طور خاص؟ زنبورهای عسل انواع میوهها، سبزیجات، آجیلها، گیاهان و ادویهها را گردهافشانی میکنند، از جمله غذاهای مورد علاقه آشنا مانند سیب، آووکادو و بادام، و موارد کمتر آشکار مانند سیر، دارچین، کاکائو، و بله، حتی قهوه! از زردآلو گرفته تا هندوانه (و هر حرف در میان)، اینفوگرافیک جدید ما 50 غذای روزانه برتر را که یا به گرده افشانی زنبور عسل نیاز دارند یا از آن سود می برند، نشان می دهد. دفعه بعد که در خواربار فروشی محلی خود خرید می کنید، تصور کنید که بخش محصولات بدون همه این غذاهای خوشمزه چه شکلی می شود!
به افتخار این قطعه جدید و فصل جدید، ما برخی از دستور العمل های پاییزی مورد علاقه خود را به اشتراک می گذاریم که حاوی مواد گرده افشانی زنبور عسل است که به ما یادآوری می کند که چه چیزی را در مورد برداشت پاییز دوست داریم.
ما می خواهیم از تو بشنویم! غذاهای پاییزی مورد علاقه شما چیست؟ قطع صدا در زیر قسمت نظرات. و به قول معروف، “پاییز مبارک، شما!”