از پخت تا کباب کردن و موارد دیگر، استفاده از عسل در دستور غذا به طعم و مزه میافزاید و رطوبت را حفظ میکند. یکی از رایج ترین روش های استفاده از عسل ایجاد لعاب یا سس روی گوشت است. این دستور پخت گوشت خوک عسلی استفاده از سیر له شده برای طعم بیشتر بدون نیاز به زمان آماده سازی بسیار سریع و آسان درست می شود. بهتر از این، از موادی استفاده می کند که به احتمال زیاد قبلاً در انبار خود دارید.
گوشت خوک کبابی آسان با عسل و سیر

سادگی این دستور غذا بخش بزرگی از جذابیت است. مارینینگ لازم نیست – چه آرامشی. خیلی وقت ها به یک وعده غذایی سریع نیاز دارم و بعد می بینم که باید از قبل برنامه ریزی می کردم. نگران نباشید، این لعاب سیر شیرین در طول پخت و پز باقی می ماند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
گوشت خوک کبابی یا پخته شده
من ترجیح میدهم آنها را روی گریل درست کنم، زیرا روکش کاراملیشدهای ترد دارد که طعم بسیار خوبی دارد. با این حال، می توانید انتخاب کنید که در ماهیتابه مورد علاقه خود سرخ کنید یا به جای آن، گوشت خوک را بپزید.
مهم نیست که کدام روش پخت را انتخاب می کنید، تا زمانی که گوشت تمام شود بپزید. حتما از دماسنج گوشت استفاده کنید تا دمای داخلی آن به 145 درجه فارنهایت برسد.
با این حال، از پختن بیش از حد خودداری کنید وگرنه چیپس گوشت خوک عسلی شما سفت خواهد شد. این مشکل بزرگی است که من دارم – من همیشه تمایل دارم که گوشت خوک را بیش از حد بپزم. اگر فقط دماسنجم را همیشه نزدیک نگه می داشتم.
عناصر:
علاوه بر چند قطعه اصلی انبارداری – شما نیاز دارید:
تکه های گوشت خوک: این دستور العمل برای خرده های استخوانی یا بدون استخوان به خوبی جواب می دهد. خانواده من استخوان را ترجیح می دهند، بنابراین من از برش های مرکزی کمر خوک استفاده می کنم. اما، برش های نهایی گوشت خوک اقتصادی نیز طعم خوشمزه ای خواهند داشت.
هنگام پختن این نوع گوشت – همیشه به یاد داشته باشید که ابتدا آبکشی کنید. ریز خرد شده را قبل از پختن بشویید و خشک کنید. گاهی اوقات برش های کوچکی از استخوان می تواند روی سطح باشد. یک آبکشی خوب آن را از بین می برد. اگر ریز ریز دارای مقدار زیادی چربی اضافی است – خوب است آن را کوتاه کنید.
عسل: بهترین انواع برای پخت و پز کدام است؟ من مطمئن نیستم که بهترین وجود داشته باشد. این است ساخته شده توسط زنبورهای عسل و در انواع مختلف وجود دارد. طعم و رنگ عسلی بسته به منبع شهد جمع آوری شده توسط زنبورها متفاوت است.
حتی در آشپزی هم ترجیح می دهم از عسل خام استفاده کنم. بله، حتی اگر آن را گرم می کنیم – من از خلوص استفاده از خام مستقیم از کندو در صورت امکان لذت می برم. گل وحشی، شکوفه پرتقال، توپلو و شبدر هستند چند نوع عسل در نظر گرفتن.
سیر: با اضافه کردن کمی سیر له شده دستور غذای گوشت خوک کبابی طعم آن را افزایش می دهد. اگر کمی طرفدار نیستید، می توانید سیر را حذف کنید. با این حال، کمی اضافه کنید – ممکن است حتی متوجه آن نشوید اما طعم کلی بهبود می یابد.
می توانید سیر له شده را آماده استفاده بخرید. من ترجیح می دهم حبه های سیر بخرم و فقط مقدار مورد نیاز برای دستور پخت را خرد کنم.
دستورالعمل ها
پس از آبکشی و خشک کردن با دستمال کاغذی، مقداری روغن روی آنها بمالید و کنار بگذارید. حالا مایعات و ادویه ها را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

ریز خرد شده ها را روی یک گریل از قبل گرم شده قرار دهید و با مخلوط خود مخلوط کنید. بپزید تا به دمای داخلی مناسب (145 درجه فارنهایت) برسند. در طول پخت و پز آنها را چندین بار برگردانید و هر بار با مخلوط کاسه دار خود روی قسمت بالای گوشت خوک بپوشانید.

پس از پخته شدن کامل، گوشت خوک را از گریل خارج کنید و بگذارید چند دقیقه بماند. این زمان خوبی برای تمیز کردن زباله های آشپزی باقی مانده روی گریل نیز است. سعی کنید از چرخاندن زیاد گوشت خودداری کنید (این عادت بد من است).
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

دستور پخت گوشت خوک عسلی کبابی
گوشت خوک کبابی با طعمی شیرین و شور همان چیزی است که با این دستور تهیه خواهید کرد. با استفاده از مواد ساده ای که احتمالا از قبل در آشپزخانه خود دارید، شام به سرعت آماده می شود.
- 3 گوشت خوک 1.5 پوند برش مرکزی
- 1/8 فنجان سس گوجه
- 2 قاشق غذاخوری عسل
- 2 قاشق چای خوری سس سویا
- 1 قاشق چایخوری سیر له شده
- 1/2 قاشق چایخوری جعفری خشک شده
- 1 قاشق سوپخوری روغن سبزیجات
- نمک و فلفل به مزه
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
گوشت خوک را زیر آب جاری بشویید و خشک کنید. روی هر طرف یک لایه روغن نباتی مالیده و نمک، فلفل و جعفری خشک بپاشید.
-
در یک کاسه کوچک سس کچاپ، عسل، سس سویا و سیر له شده را مخلوط کنید. با استفاده از لیسک، مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.
-
گریل را با رنده کم روغن شده روی حرارت متوسط گرم کنید. تکه های گوشت خوک را روی گریل قرار دهید و روی لعاب سیر عسلی را روی آن بمالید. اجازه دهید به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که گوشت به راحتی از رنده خارج شود.
-
روی آن را برگردانید و طرف دیگر را بپزید و روی آن لعاب عسل را بمالید.
-
درب گریل را ببندید. هر طرف گوشت خوک را به مدت 5-6 دقیقه بپزید. آنها را با لعاب اضافی در طول زمان پخت آغشته کنید.
-
هنگامی که آنها به دمای داخلی 145 درجه فارنهایت بر روی دماسنج گوشت رسیدند، آنها تمام می شوند. از گریل خارج کنید و بگذارید چند دقیقه بماند.
خدمت رسانی: 1gکالری: 298کیلو کالریکربوهیدرات ها: 15gپروتئین: 23gچربی: 16gچربی های اشباع شده: 5gچربی های چند غیر اشباع: 10gکلسترول: 75میلی گرمسدیم: 430میلی گرمقند: 14g
گوشت خوک خوش طعم خود را با دو طرف تطبیق دهید یا شام سرو می شود. ما یک خانواده گوشت و سیب زمینی هستیم، بنابراین یک سیب زمینی پخته و کلم بروکلی با پنیر همان چیزی بود که نیاز داشتیم. پوره سیب زمینی یکی دیگر از طرف های خوب است.
از گوشت خوک نترسید. این گوشت سفید دیگر است. ایجاد لعاب عسل همراه خوبی برای گوشت خوک است و روی مرغ نیز خوب است. در واقع این مرغ عسلی هم بزنید فوق العاده است
گرم کردن و انجماد مجدد:
هنگام گرم کردن مجدد، تکه های گوشت خوک به سرعت خشک می شوند. در اینجا راهی برای حفظ رطوبت در داخل وجود دارد. دو قاشق غذاخوری عسل/آب را در یک ظرف مخصوص فر قرار دهید. تکه های گوشت خوک را اضافه کنید و با فویل بپوشانید – به مدت 10 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت حرارت دهید.
آیا می خواهید مقداری را برای یک شام حتی سریعتر در آینده پس انداز کنید؟ این تکه های گوشت خوک کبابی سیر عسلی به خوبی منجمد می شوند. فقط هر کدام را به صورت جداگانه در فریزر یا فویل بپیچید.
این یک دستور العمل عالی برای کسانی است که می خواهند پروتئین بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه کنند. در اینجا حتی ایده های بیشتری برای تهیه وعده های غذایی پروتئینی وجود دارد. اگر می خواهید سالاد به سفره اضافه کنید، این سالاد میوه تازه را با سس شربت نعناع عسل تهیه کنید.
در حالی که کوره را روشن کرده اید، ممکن است برخی از آنها را در نظر بگیرید آناناس کبابی لعاب دار عسلی. آنها واقعاً آسان هستند و در واقع طعم خوبی با گوشت خوک دارند.
و، اگر بچه دارید، در تهیه مقداری ترد شک نکنید مناقصه مرغ پخته عسلی. یک شیشه عسل در انباری خود نگه دارید. حتی اگر خانواده شما طرفداران زیادی نداشته باشند – می توان از آن به طرق مختلف استفاده کرد.