
شیرین کننده های کاملا طبیعی تقاضای زیادی دارند و از آنجایی که عسل به طور سنتی در صنایع لبنی استفاده می شود، تعجبی ندارد که تولیدکنندگان در توسعه محصولات جدید پنیر خود به شیرین کننده های طبیعی دست یابند.
عسل محصولات لبنی را با مشخصات طعم پیچیده ای از شیرینی و اسیدی ارائه می دهد. استفاده از این ماده به طور سنتی در ماست قوی بوده و اخیراً در بستنی، پنیرهای صنعتی و پنیرهای خامه ای گسترش یافته است. مصرف کنندگان شیرینی بهتری برای شما می خواهند، و همچنین می خواهند از آن لذت ببرند – به ویژه در ماه ملی لبنیات در ژوئن.
Dairy Processing خاطرنشان میکند که پنیر طعمدار در حال رونق است، با میانوعدهها و تختههای خوراکی بر پایه پنیر، مصرفکنندگانی را که هم به دنبال آشپزی در خانه هستند و هم از امتحان کردن چیزهای جدید لذت میبرند، خوشحال میکند. فروش پنیر اسنک 10 درصد از فروش پنیر تخصصی را شامل می شود. روندهایی که حداقل تا سال 2022 ادامه خواهند داشت، به اشتراک گذاری سایت، شامل افزایش تجمعات کوچکتر و نیاز به طعم های بین المللی است. پنیر و تخته پنیر درجه یک به طور قابل پیش بینی برجسته خواهند شد. تحقیقات راث نشان داد که مصرفکنندگان به دنبال الهام گرفتن در رسانههای اجتماعی هستند، با 1.3 میلیون پست، #تختههای پنیر با 1.3 میلیون پست، و #پنیر با 24.5 میلیون پست.