آماده سازی کندوهای خود برای زمستان، بخش مهمی از زنبورداری است. البته هدف این است که هر کندو مقدار زیادی عسل ذخیره شده برای خوردن در ماه های سرد داشته باشد. اما، این همیشه اتفاق نمی افتد. ساخت تخته نبات برای زنبورها یکی از راههای اطمینان از داشتن ذخایر غذایی کافی در کلنی در داخل کندو است. این تکنیک ممکن است به یک مستعمره کمک کند در طول هوای سرد طولانی زمستان از گرسنگی اجتناب کند.
چگونه یک تخته آب نبات برای زنبورها درست کنیم

تخته هایی با آب نبات قندی یکی از بهترین راه ها برای تغذیه زنبورها در زمستان. اگرچه در حالت ایده آل، ما می خواهیم زنبورها به اندازه کافی عسل خود را داشته باشند – این روش کمی بیمه می کند.
چندین مزیت برای این روش تغذیه وجود دارد. یکی از مزایای اصلی این است که دانخوری در داخل کندو قرار دارد.
این بدان معنی است که زنبورها بدون توجه به آب و هوای بیرون می توانند به قند دسترسی داشته باشند. در روزهای گرم زمستان، زنبورهای عسل می توانند خوشه شوند و تغذیه کنند. با گذشت فصل، کل خوشه ممکن است تا آب نبات کار کند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
تغذیه با شکر معمولی یکی دیگر از گزینه های تغذیه در کندو است. با این حال زنبورها گاهی شکر خشک را به عنوان غذا نمی شناسند و آن را از کندو بیرون می اندازند. شکر سفت به احتمال زیاد توسط آن حذف نمی شود زنبورهای کارگر.
چندین روش وجود دارد ساخت تخته نبات برای تغذیه کندوها. دستور پخت فوندانت زنبور عسل، تخته قند یا تخته نبات از نظر مواد و روش ساخت کمی متفاوت است.
برخی از آنها نیاز به “پختن” شکر دارند. شکر درست پخته شده ممکن است روش قابل قبولی برای تغذیه کندو شما باشد، اما نیاز به مراقبت زیادی دارد.
گرم کردن بیش از حد شکر در واقع می تواند ترکیباتی ایجاد کند – HMF (هیدروکسی متیل فورفورال) که برای زنبورهای عسل خطرناک است. همچنین خطر سوختگی همراه با گرم کردن و ریختن مخلوط داغ در اشکال وجود دارد.
آنچه شما نیاز دارید
این فیدر لازم نیست مفصل باشد. مال من نیست و بله زشت هستند اما عالی کار می کنند. شما باید دستور پخت آب نبات را درست کنید و سپس یک قاب چوبی و سیمی برای نگهداری آن ایجاد کنید.
مواد لازم برای دستور پخت شکر
برخی از دستور العمل ها برای درست کردن شکر یا فوندانت واقعاً درگیر هستند – لازم نیست که اینطور باشد. این دستور ساده به قدری آسان است که واقعاً نباید آن را دستور پخت نامید. شما فقط به چند مورد نیاز دارید.
- نیشکر دانه ای
- اب
- جایگزین گرده (اختیاری)
یک Hive Shim یا Form ایجاد کنید
هنگام قرار دادن دال ضخیم تری از شکر در کندو، به فرم نیاز دارید. تامین کنندگان زنبور عسل فرم های خاصی برای خرید دارند که می توان از آنها به عنوان تخته شیرینی استفاده کرد.
البته، می توانید از موادی که از قبل در دست دارید، خودتان درست کنید. برخی از زنبورداران حتی بدن کندوهای قدیمی یا جعبه های فوق العاده زنبور عسل برای ایجاد یک لبه برای نگه داشتن غذای زنبورهای زمستانی.
آنها ارتفاع جعبه را به 2 اینچ کاهش می دهند و سیم میخ را در قسمت پایین میخ می کنند. این یک راه عالی برای صرفه جویی در پول است – هزینه های زنبورداری می تواند گران شود

افزودن جایگزین گرده به تخته های آب نبات?
برخی از زنبورداران دوست دارند جایگزین گرده را به دستور غذای شیرینی خود اضافه کنند. من شخصاً ترجیح می دهم یک مخلوط گرده کوچک را در یک قسمت از تخته اضافه کنم.
این به زنبورها این امکان را می دهد که انتخاب کنند آیا پروتئین را می خواهند یا نه. لازم نیست جایگزین گرده اضافه کنید.
در واقع، چند سال من آن را اضافه نمی کند. من داشتم برای استفاده از گرده گل درست کنید در اواخر زمستان / اوایل بهار. تصاویری با پروتئین و بدون پروتئین را مشاهده خواهید کرد.
مونتاژ
علاوه بر این که یک روش “ارزان” است، یکی از بهترین چیزها این است که می توانید سال به سال از این روش استفاده کنید. آنها فقط برای ماه های زمستان در کندو هستند – من هنوز در سال 4 قوی هستند.
با کاهش قدرت دست، بزرگترین ناراحتی من خم شدن و رفتار سیم بود. لازم نیست زیبا به نظر برسد. اما وقتی به کندو اضافه میشود، همه جعبهها باید در کنار هم قرار بگیرند تا کندو بسته شود.
این یک کار زنبوردار بسیار آسان و تا حدودی سرگرم کننده است. با این حال کثیف است! اگر امکان دیگری دارید آن را در آشپزخانه خود امتحان نکنید. حتی با کیسههای زباله پلاستیکی زیر سینیها – احساس میکنم شکر ریسهای روی آنها وجود دارد کف خانه عسل در حالی که برای.

امسال، من از نوارهایی از آن پارچه های رنگ ارزان قیمت زیر هر تخته استفاده کردم. این به نگه داشتن شکر در حین خشک شدن کمک می کند و انتقال آن به محوطه زنبور عسل را آسان می کند.
لازم نیست هر اینچ از تخته را پر کنید (اگرچه انجام این کار عالی است – به خصوص اگر می دانید آب و هوای شما به غذای زیادی نیاز دارد).
من می دانم که زنبورهای من قبل از اینکه در اواخر زمستان آنها را تحت نظر بگیرم، غذایشان تمام نمی شود، بنابراین تا لبه ها پر نخواهم شد. من همیشه می توانم در صورت نیاز موارد بیشتری اضافه کنم. مهم است که شکر را در یک منطقه وسیع در سراسر کندو پخش کنید – ما نمی دانیم که خوشه کجا خواهد بود.

یک فنجان یا قیف یک سوراخ مرکزی مفید برای کمک به تهویه ایجاد می کند. (البته حذف خواهد شد.) از هر چیزی می توان برای فشار دادن شکر به هم استفاده کرد – حتی دستان شما. گاهی اوقات از کاردک استفاده می کنم.
به یاد داشته باشید که آنها باید برای چند روز ثابت بنشینند و خشک شوند. خوشبختانه، این یک بار در سال است که ممکن است تفاوت بین یک کلنی زنده یا یک مستعمره باشد مرده بیا بهار.
چگونه از تخته قندی خود استفاده کنید
سبک تخته نباتی که استفاده می شود تعیین می کند که آیا لازم است پوشش داخلی را نیز در جای خود بگذارید یا خیر. در بیشتر موارد، تخته نبات مستقیماً در بالای جعبه بالایی کندو قرار می گیرد.
بنابراین اگر کندویی با 1 عمق و یک کندوی متوسط دارید – تخته آب نبات در مرحله بعدی قرار می گیرد. من معمولاً پوشش داخلی را روی تخته نبات اضافه می کنم و سپس کندو را با رویه تلسکوپی می بندم.
با این تنظیم، شکر مستقیماً روی زنبورها قرار می گیرد و پوشش داخلی در بالا هنوز مقداری عایق را فراهم می کند تهویه برای کندو.
راه های دیگر برای استفاده از شیم کندو
یک شیم چوبی همانطور که در این پروژه مشخص شده است می تواند برای سایر تکنیک های زنبوردار استفاده شود. با ابعاد یک جعبه کندوی معمولی با هر ارتفاعی مناسب است.
آن را به عنوان یک سوپر جعبه زنبور کوچک در نظر بگیرید که فقط چند اینچ قد دارد و لبه ای برای آویزان کردن قاب ندارد.
شیم به ما اجازه می دهد تا چندین اینچ شکر را در بالای قاب ها اضافه کنیم و همچنان کندو را کاملاً ببندیم. می توانید از یک قلاب چوبی با شکر خشک نیز استفاده کنید.
شیم اغلب با برخی استفاده می شود انواع درمان کنه مانند سینی های Api Guard. آنها باید در طولانی مدت روی کندو باقی نمانید همانطور که زنبورها خواهند ساخت شانه فرز در آنها و ایجاد یک آشفتگی بزرگ برای زنبوردار.

نکات اضافی در هنگام استفاده از تخته قند
* مهم است که مطمئن شوید بین هیچ یک از جعبه ها شکاف بزرگی وجود ندارد. مستعمره شکاف های کوچک را با بره موم می بندد تا از پیش نویس ها جلوگیری کند. اما، شکاف های بزرگ برای وضعیت کلی کلنی مضر خواهد بود.

*لازم نیست تمام عمق (ضخامت) فرم را با شکر پر کنید-مگر اینکه در منطقه ای با زمستان های تلخ طولانی زندگی می کنید و بدانید که به آب نبات غلیظ نیاز دارید. پخش کردن مخلوط شکر روی قاب بهترین کار است زیرا امکان دسترسی بیشتر برای زنبورها را فراهم می کند.
*پس از رسیدن هوای گرم و در دسترس بودن شهد طبیعی، حتما فیدر تخته نبات را بردارید. زنبورها به داخل منطقه حرکت می کنند و شانه می سازند – به شما هشدار داده شده است. 🙂
آیا این کاری است که هر زنبوردار باید انجام دهد؟ البته که نه. بسیاری از مستعمرات بدون این نوع درمان زمستان را پشت سر می گذارند. اما برای زنبوردارانی که می خواهند وقت بگذارند، این بیمه اضافی برای برخی کندوها مفید است.

آموزش No Cook Candy Board for Bees
دستورالعمل های گام به گام در مورد چگونگی ساخت تخته نبات بدون آشپز برای کندوهای زنبور عسل خود. راه های زیادی برای تامین قند اضافی برای کلنی های زمستانی شما وجود دارد – این یکی است. این کار ساده و آسان است و نیازی به پخت و پز ندارد.
-
اره دستی
-
خط كش
-
کادر بندی مربع
-
چکش
-
ناخن های کوچک
-
1/2 سیم جوش داده شده
-
تفنگ اصلی
-
بخیه
- 1 قطعه 1/2 سیم جوشی 22 اینچ 19 اینچ (یا معادل آن)
- 1 کیسه نیشکر دانه ای
- 1 فنجان اب
- 1/2 فنجان جایگزین گرده (اختیاری)
- 1 قطعه روزنامه
-
یک قاب برای تخته نبات بسازید: مگر اینکه یک قاب از قبل ساخته شده بخرید – باید یک قاب چوبی ساده که روی کندو شما قرار می گیرد جمع کنید.اولین قدم ساختن یک لبه چوبی است که به آن “شیم” برای کندو نیز میگویند. این مستطیل چوبی دقیقاً در بالای جعبه زنبور چوبی قرار می گیرد.ابعاد بیرونی قاب چوبی شما باید 19 7/8 اینچ در 16 ½ اینچ باشد. این طول و عرض استاندارد جعبه های 10 قاب لانگستروت است. طول دقیقی که هر قطعه را می برید بستگی به ضخامت تخته هایی دارد که برای ساخت قاب شما استفاده می شود. فقط مطمئن شوید که ابعاد کلی بیرونی شما درست است.
-
قاب چوبی را جمع کنید: قاب چوبی را با میخ های کوچک و نوعی چسب چوب جمع کنید. چسب اختیاری است اما محصول نهایی را بسیار محکم تر می کند.ایده خوبی است که از مربع نجار استفاده کنید تا مطمئن شوید که قاب تخته متناسب با جعبه کندو شما است.
-
سیم را به پایین قاب اضافه کنید:نوعی سیم یا تکیه گاه برای نگه داشتن شکر در قاب مورد نیاز است. ایده خوبی است که از سیمی استفاده کنید که به اندازه کافی بزرگ باشد تا زنبورها بتوانند از آن عبور کنند.اگر میتوانید سیم را فقط در قسمت پایینی میل چوبی وصل کنید – هیچ سیمی در راه ایجاد شکاف بین تخته نبات و جعبه کندوی بالایی نخواهید داشت.یک انتخاب خوب سیم جوشی ½ اینچی است. این اندازه مش به اندازهای بزرگ است که به زنبورها اجازه میدهد از طریق سیم حرکت کنند و همچنان کمی پشتیبانی میکند.
-
دستور پخت قند تخته نبات را مخلوط کنید:در یک سطل یا کاسه بزرگ، شکر خشک و مقدار کمی آب را مخلوط کنید. دقیقا چقدر نیاز دارید؟ بستگی دارد. به راحتی می توان شکر یا کمی آب اضافه کرد. مقادیر ذکر شده در قسمت مواد تشکیل دهنده فقط یک توصیه است.با دست یا قاشق بزرگ هم بزنید. ما می خواهیم همه شکر مرطوب باشد اما خیس نباشد. ما می خواهیم مثل یک گلوله برفی خوب به هم بچسبد.
-
پر کردن قاب با آب نبات:با قرار دادن یک فنجان کوچک روی سیم، سوراخی در آب نبات باز می شود. این اجازه می دهد تا رطوبت از کندو خارج شود. همچنین به زنبورهای کندو امکان دسترسی آسان به غذا را می دهد. (اگر می خواهید فضای کمی برای گرده گل ذخیره کنید، یک فنجان دوم اضافه کنید.)یک لایه روزنامه را می توان داخل آن قرار داد تا شکر را در جای خود نگه دارد تا کمی خشک شود.مشت هایی از مخلوط شکر را در اطراف فنجان و روی سطح سیم قرار دهید. به ضخامت یکنواخت پهن کنید و محکم فشار دهید.(اختیاری) در صورت تمایل یک دانه گرده کوچک اضافه کنید.
-
خشک کردن تخته نبات زنبور عسل: اجازه دهید تخته های آب نبات پر شده به مدت 1 یا 2 روز در یک مکان گرم و خشک بماند. با تبخیر آب، شکر باید در قاب سفت شود. همچنان که آنها را به حیاط زنبور عسل منتقل می کنید تا روی کندوها قرار دهید، آنها را با دقت رفتار کنید.
*این یک سطح سفت از شکر را برای تامین غذای اضافی برای کلنی زمستانی ایجاد می کند – این جایگزینی برای ذخیره های خوب عسل در کندو نیست.