لانه زنبوری جویدنی چه تجربه طعمی عالی. برای افرادی که به خوردن عسل علاقه دارند، مصرف آن در شانه تجربه خاصی است. و لانه زنبوری روش سنتی برای لذت بردن از عسل است. اما، چه کسی می تواند همه آن را در یک تنظیم بخورد؟ عسل در شانه هزینه بیشتری دارد، بنابراین هیچ کس نباید هدر رود. یادگیری نحوه نگهداری لانه زنبوری و ذخیره آن برای خوردن یک روز دیگر ایده خوبی است.

انبار لانه زنبوری
لانه زنبوری از کجا می آید؟ زنبورهای عسل سلول های شش ضلعی از موم زنبور عسل می سازند تا ساختار خانه خود را تشکیل دهند. این ورقه های لانه زنبوری مکانی برای پرورش جوان و ذخیره غذا برای زمستان فراهم می کند.
زنبورهای کارگر شهد گیاهی را جمع آوری می کنند از میلیون ها گل و تبدیل آن به عسل. هنگامی که عسل رسیده است، در هزاران سلول کوچک موم زنبور عسل روی شانه ذخیره می شود.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
ایمن در داخل این سلول های مومی، برداشت عسل از آلودگی و رطوبت محافظت می شود. عسلی که در شانه برای مصرف برداشت می شود اغلب نامیده می شود “عسل شانه” یا “قطعات شانه”. این عسل در خالص ترین شکل آن زمانی که در سلول های موم برداشت می شود.
برداشت لانه زنبوری از کندو
اغلب وقتی عسل برداشت می شود از کندوی زنبور عسل، عسل گیر استفاده می شود. جعبه (سوپر) عسل از کندو خارج می شود. برای هر قاب، درپوش های مومی بالای سلول ها با چاقو بریده می شوند.
را استخراج کننده یا عسل چرخان – عسل مایع را از شانه خارج می کند. قاب های شانه خالی می تواند توسط زنبورها در سال آینده مورد استفاده مجدد قرار گیرد.
هنوز عده ای زنبوردار هستند که زحمت تولید عسل در شانه را می کشند. به جای برداشتن مایع از موم، لانه زنبوری را به بخش هایی برش می دهند.
از آنجا که، لانه زنبوری خوراکی است مشتریان آنها می توانند از خوردن لانه زنبوری خام – مستقیماً از کندو – لذت ببرند.

لانه زنبوری گران تر است
بلوک های لانه زنبوری اغلب هستند برای خرید موجود است از زنبورداران محلی یا آنلاین. انتظار می رود هزینه هر اونس بیشتر از عسل مایع باشد.
تولید عسل در شانه برای زنبوردار گرانتر است. عسل کلنی زنبور باید موم بیشتری تولید کند قبل از برداشت بعدی – برای جایگزینی آنچه که برداشته شده است. انتظار دارید برای عسل در شانه هزینه بیشتری بپردازید، اما این تجربه ارزش آن را دارد.
هنگامی که از یک میان وعده شیرین لانه زنبوری لذت بردید، زمان تصمیم گیری فرا رسیده است نحوه نگهداری لانه زنبوری خام که باقی مانده است. ما مطمئناً نمی خواهیم این همه تلاش زنبورها را هدر دهیم – یا پول شما را نیز!

ماندگاری لانه زنبوری چقدر است؟
لانه زنبوری خراب نمی شود. تا زمانی که از رطوبت محافظت شود بد نمی شود. این محصول ساده اما فوق العاده به سادگی عسل درون سلول های موم زنبور عسل است.
اما اگر در ظرف در بسته نگهداری نشود رطوبت هوا را جذب می کند. همچنین، هر تعداد مورچه شیرین دوست داشتنی سعی می کند طعم عسل شما را بچشد.
فروشگاه لانه زنبوری کوتاه مدت
اگر شما برنامه ریزی برای خوردن لانه زنبوری خود در یک زمان معقول ذخیره سازی کار آسانی است.
لانه زنبوری چیزی جز موم زنبور عسل و عسل نیست. بنابراین، همان قوانین ذخیره سازی اعمال می شود – می تواند باشد مانند هر عسل خام ذخیره می شود.
قرار دادن لانه زنبوری را در ظرف دربسته ریخته و در دمای اتاق نگه دارید. روی پیشخوان آشپزخانه یک مکان مناسب برای ذخیره سازی است.
هدف اصلی ذخیره سازی محافظت از لانه زنبوری شما در برابر آب است. رطوبت توسط عسل جذب می شود و می تواند منجر به فساد شود.
آیا می توانم لانه زنبوری را در یخچال نگهداری کنم؟
وجود دارد نیازی به گذاشتن لانه زنبوری باز شده در یخچال نیست. در واقع، ممکن است سرعت تبلور را افزایش دهد و در نتیجه یک محصول شنی ایجاد شود.
عسل کریستالیزه فاسد نشده و خوردن آن بی خطر است. با این حال، برخی افراد بافت را ترجیح نمی دهند.
اگر می خواهید لانه زنبوری خود را در یخچال نگهداری کنید، آن را خراب نمی کند. با این حال، برای لذت بردن از تجربه واقعی خوردن لانه زنبوری، آن را در دمای اتاق نگه دارید.

ماندگاری لانه زنبوری چقدر است؟
لانه زنبوری برای مدت بسیار طولانی دوام خواهد داشت. درست مانند عسل مایع معمولی، تا زمانی که از رطوبت محافظت شود – ماندگاری نامحدودی دارد.
به عنوان یک ترجیح شخصی، متوجه شده ام که لبه های مومی ممکن است کمی خشک شوند. بنابراین، من توصیه می کنم نگه داشتن شانه در ظرفی با عسل مایع یا انجماد برای نگهداری طولانی مدت.
آیا می توان عسل را در شانه منجمد کرد؟
آیا مقدار بیشتری عسل شانه دارید که بخواهید آن را برای مدتی نگهداری کنید؟ اگر چنین است، انجماد بهترین گزینه نگهداری طولانی مدت لانه زنبوری است.
تکه شانه را محکم در چند لایه پلاستیک بپیچید – یا آن را در یک ظرف فریزر بدون هوا ببندید.
وقتی آماده استفاده شدید، عسل را از فریزر خارج کنید. سپس، قبل از باز کردن بسته بندی، اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
به یاد داشته باشید که رطوبت دشمن عسل است. هنگام انجماد قطعات لانه زنبوری، مطمئن شوید که تمام سلول های فردی با موم مهر و موم شده اند. این کار از نشتی که ممکن است باعث نشت هوا بین پلاستیک و سطح موم شود جلوگیری می کند.
اگر عسل از تکه شانه نشت می کند، پیشنهاد می کنم آن را روی قفسه خنک کننده نانوایی قرار دهید و اجازه دهید مایع اضافی قبل از بسته بندی چکه کند.

با وجود افزایش هزینه برای عسل در شانه، این یک تجربه منحصر به فرد است که همه باید حداقل یک بار آن را امتحان کنند. عسل تکه ای گاهی در دسترس است که چند تکه شانه در یک شیشه مایع دارد.
اکنون که می دانید تازه نگه داشتن آن چقدر آسان است، می توانید در هر زمان از لانه زنبوری خام لذت ببرید. و، بسیاری از خوشمزه وجود دارد راه های خوردن لانه زنبوری.
چه باشی نگهداری لانه زنبوری کوتاه مدت یا بلند مدت – وقتی درست انجام شود خواص خوشمزه خود را حفظ می کند.