اگر فکر میکردید همه عسلها تقریباً یکسان هستند، شگفتزده خواهید شد. بسیاری از مردم در سراسر جهان از این خوراکی شیرین لذت می برند و راه های زیادی برای استفاده از آن وجود دارد. جالب توجه است که بسیاری از انواع آن از نظر رنگ، عطر و طعم متفاوت هستند. پس چطوری بهترین عسل دنیا را انتخاب کنید برای میز شما؟ خوب، شما باید درک کنید که چگونه آنها متفاوت هستند و سپس بسیاری از موارد مختلف را امتحان کنید!
انواع مختلف عسل – کدام بهترین است؟

زنبورها شهد گیاهی را از میلیون ها شکوفه (یا فلور) جمع می کنند تا عسل درست کنند. بیشتر آن چند گل در نظر گرفته می شود. این یعنی هست از بسیاری از منابع شهد ساخته شده است که همه در کندو با هم مخلوط شده اند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
برای تولید حتی یک شیشه می توان از صدها شهد مختلف گیاهی استفاده کرد. تنوع شهدهای مخلوط مورد استفاده بستگی به محل، فصل و امکان یافتن علوفه دارد. ممکن است حاوی دانه های گرده گیاهان منشا باشد.
ترکیب گل وحشی
عسل معمولی “گل وحشی” نامیده می شود – یک اصطلاح صنعتی. این بدان معنا نیست که تنها گیاهانی که توسط زنبورها گلهای وحشی کوچک بومی هستند.
در عوض، تعداد زیادی گل مختلف به محصول نهایی کمک می کنند. بنابراین، رنگ و طعم آن از سالی به سال دیگر بسیار متفاوت است.
بیشتر شیشه های سوپرمارکت محلی شما از محصولات ترکیبی هستند. تولیدکنندگان بزرگ بشکه هایی از محصول روشن و تیره را برای ایجاد ترکیب مخلوط می کنند. این به آنها اجازه میدهد تا محصول ثابتی را در اختیار مصرفکننده قرار دهند که معمولاً ظاهر و طعم یکسانی دارد.

تک گل
اما، همه گونه ها با منابع شهد متعدد ساخته نمی شوند. انواع تک گلی اغلب “تخصصی یا آرتزین” نامیده می شوند زیرا عمدتاً با استفاده از یک منبع شهد تولید می شوند. (یعنی شبدر، گندم سیاه، شکوفه پرتقال).
زنبورداران این محصول ویژه را توسط قرار دادن کندوها در منطقه ای با شکوفه زیاد از یک منبع شهد خاص وقتی شکوفه تمام شد، جعبه ها برداشت می شوند.
درصد کمی از شهدهای دیگر ممکن است وجود داشته باشد – زیرا نمی توانید کنترل کنید جایی که زنبورها پرواز می کنند. اما این محصولات تخصصی طعم و رنگ یکنواخت تری دارند.
زنبورداران با فرصت تولید محصولات ویژه می توانند قیمت برتر را دریافت کنند. برای تولید این عسل صنعتگر به کار و دستکاری کندو بیشتری نیاز است. انتظار می رود به ازای هر اونس بیشتر بپردازید. و این محصولات همیشه در عرضه محدود هستند.
عسل گلهای وحشی میتواند از یک برداشت تا برداشت دیگر از نظر طعم بسیار متفاوت باشد. اما، انواع تک گل، طعم و بافت ثابت تری را ارائه می دهند.

محبوب ترین انواع آرتزین
درست مثل رنگ عسلیطعم و عطر در درجه اول توسط منبع شهد تعیین می شود. برخی از انواع آن به دلیل درصد بالاتر فروکتوز در مقابل گلوکز شیرین تر از سایرین هستند.
از کجا می دانی که بهترین عسل است? راستش را بخواهید، پاسخ به این سوال آسان نیست. تعیین بهترین کیفیت طعم هر غذا منوط به ترجیح شخصی است. ذائقه هر کس متفاوت است.
1. عسل اقاقیا
عسل اقاقیا در غرب آمریکا، اروپا و بخش هایی از چین تولید می شود. از گل درخت اقاقیا کاذب یا ملخ سیاه تولید می شود.Robinia pseudoacacia). در اروپا به عنوان اقاقیا فروخته می شود – در واقع از شکوفه اقاقیا نمی آید.
رنگ آن زرد روشن یا کم رنگ است و می تواند تقریبا شفاف باشد. طعم گلی شیرین همراه با وانیل دارد.
2. سید عسل
درخت سدر وحشی (همچنین به عنوان خار مسیح شناخته می شود) در مناطق توسعه نیافته مناطق بیابانی یمن و عربستان سعودی رشد می کند. آب و هوای منطقه شرایط رشد مناسبی را برای درختان فراهم می کند.
عسل سدر محسوب می شود یکی از عسل های درجه یک. بسیاری از اعراب به دلیل طعم غنی، ارزش غذایی بالا و در دسترس بودن محدود آن را به عنوان “طلای مایع” توصیف می کنند.
3. عسل مانوکا
عسل مانوکا در نیوزیلند و استرالیا توسط زنبورهای عسل با استفاده از شهد بوته لپتواسپرم scoparium (درخت چای) ساخته می شود. این هست یک انواع کمیاب عسل زیرا درختان هر سال فقط چند هفته شکوفا می شوند.
چرا بعضی ها می گویند مانوکا بهترین عسل دنیاست? حتی اگر هر انواع عسل برای مراقبت از زخم مفید است، مانوکا یک ستاره راک است. خاصیت ضد باکتریایی این مانوکا بسیار بیشتر از خواص ضد باکتریایی آن است عسل خام معمولی.
4. عسل توپلو
زنبورها برای تهیه عسل توپلو از شکوفه های Ogeechee tupelo (Nyssa ogeche) بازدید می کنند. این درختان در کنار رودخانه ها و زمین های ازدحام جنوب ایالات متحده رشد می کنند.
عسل به دست آمده به رنگ کهربایی روشن و بسیار شیرین است. طعم تند بسیار قابل توجهی دارد.
5. عسل چوب ترش
در سراسر تپه های منطقه آپالاچی ایالات متحده، یک درخت کوچک وسط طبقه رشد می کند.Oxydendrum aboreum). تا اواخر ژوئن با جنگل ترکیب می شود. سپس، درختان Sourwood با منگوله های بلند از شکوفه های سفید شکوفا شدند.
نتیجه عسل چوب ترش رنگ بسیار روشن تا تقریباً شفاف است. مزه شیرینی کره ای دارد و در منطقه محلی بسیار ارزشمند است.
6. عسل Firewed
عسل فایرویید در غرب آمریکا، کانادا و اروپا تولید می شود. گیاه علف آتشین (Chamaenerion angustifolium) منبع شهد است.
عسل آتشین با رنگهای طعمی شبیه چای، رنگ کهربایی کمرنگی دارد. طعم آن برای من شبیه به چوب ترش است، اما همه جوانه های چشایی متفاوتی دارند.
7. عسل گندم سیاه
این تنوع از شهد شکوفه های سفید یا صورتی گیاه گندم سیاه حاصل می شود. این یک محصول پوششی رایج است که امروزه هنوز توسط کشاورزان استفاده می شود.
عسل گندم سیاه بسیار تیره است و طعم ملاس قوی دارد. این یکی از آن گونه هایی است که یا دوست دارید یا از آن متنفر هستید. مملو از آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی است.
8. عسل بلوبری
عسل بلوبری توسط زنبورهای عسل از شهد بوته های زغال اخته تهیه می شود. برخی از مردم فکر می کنند که با طعم دم کرده درست شده است، اما نه – این یک عسل واقعی است.
مقدار زیادی عسل زغال اخته در انبارهای زغال اخته وحشی مین و سایر ایالت های شمال شرقی تولید می شود. این محصول رنگی کهربایی با اندکی رنگ زغال اخته است.
9. عسل آویشن یونانی
تاریخچه عسل در یونان به هزاران سال پیش برمی گردد. یکی از مهمترین عسل های معروف یونانی از آویشن تهیه می شوند. آویشن عضوی از خانواده نعناع است و گونه های زیادی در سرتاسر منطقه رشد می کنند.
رنگ آن طلایی است و بسیار معطر است. این طعم دارای رنگ های گیاهی و نت های میوه ای است.
محصولات تخصصی عسل
این محصول زنبور عسل مستقیماً از کندو بسیار چشمگیر است. عسل خام و خالص و بدون فیلتر خوشمزه است و فواید سلامتی نیز دارد. ضد باکتری، ضد باکتری و حاوی آنتی اکسیدان، ویتامین و آنزیم است.
اما، طعم را می توان به روش های مختلفی تغییر داد یا افزایش داد. یکی از گزینه ها دم کردن عسل با گیاهان یا مواد دیگر است. اگر غذاهای تند دوست دارید، می توانید عسل داغ خودت درست کن با استفاده از jalapenos
تنوع دیگر استفاده از فرآیند تبلور طبیعی و عسل خامه ای درست کنید. این محصول اغلب Whipped یا Spun نامیده می شود. هرگز نترسید – هیچ کرمی لازم نیست. می توانید خودتان درست کنید و به آن طعم و مزه اضافه کنید. دارچین آسیاب شده در اینجا مورد علاقه است.
چگونه بهترین را برای خود انتخاب کنیم
تصمیم گیری در مورد اینکه کدام یک را بیشتر دوست دارید نیاز به آزمایش دارد. همچنین، ممکن است متوجه شوید که بسته به استفاده، انواع مختلفی را ترجیح می دهید.
به طور کلی، رنگ های روشن طعم ملایم تری دارند در حالی که رنگ های تیره تر طعم پررنگ تری دارند. مقداری مردم انواع سبک را برای استفاده روی میز ترجیح می دهند. می توانید از آنها برای نوشیدنی هایی مانند چای داغ هم.
زیبا به نظر می رسد و مزه خوبی دارد که روی انواع دیگر غذا می ریزد. انواع پررنگ تیره وقتی با پنیرها ترکیب شوند یا در پخت و پز استفاده شوند، خوشمزه هستند.
و شاید، شما گل وحشی معمولی را ترجیح دهید که ترکیبی از طعم های مختلف است. امتحان کردن گلهای وحشی از مکانهای مختلف در سراسر کشور و توجه به تنوع طعم و رنگ بسیار سرگرمکننده است.
خرید عسل
وقتی شروع به خرید بهترین آن کردید، برچسب را با دقت بخوانید. برچسب فقط باید دارای یک ماده باشد. فریب کلماتی مانند طبیعی یا خالص را نخورید. برخی از تولیدکنندگان آزادانه و آزادانه با این شرایط بازی می کنند.
همچنین به کشور مبدأ توجه کنید. در صورت امکان، محصولات تولید شده در ایالات متحده را انتخاب کنید. البته استثناء انواع تک گل است که فقط در کشورهای دیگر تولید می شود.
راه های منحصر به فرد زیادی برای لذت بردن از افزودن عسل به رژیم غذایی وجود دارد. شاید بخواهید برخی از اینها را واقعاً زیبا بسازید خرس صمغی سالم.
گزینه دیگر این است که خودتان را بسازید کیک زنبور عسل. متوجه خواهید شد که طعم محصولات پخته شده هنگام استفاده از طعم های مختلف کمی متفاوت است.
عسل یک هدیه عالی است ایده برای دوستان و خانواده و شما می توانید بهترین عسل دنیا را بخر از بسیاری از تولید کنندگان مختلف
با نمونه ها یا شیشه های کوچک آزمایش کنید انواع متفاوت قبل از سرمایه گذاری پول زیادی در یک کوزه بزرگ. در نظر بگیرید نوار مزه کوچک خود را برای نمونه کردن دوستان ایجاد کنید.
آیا گروه شما می تواند در این مورد به توافق برسد بهترین عسل دنیا کدام است? چگونه تصمیم می گیرید؟ شیرین ترین است یا گران ترین؟ شاید آن کوزه گل وحشی خامی باشد که از خود شما آمده است کندوی عسل در حیاط خلوت!