
چقدر شگفت انگیز است که در سال 2018 روز ملی کشاورزی (به عنوان بخشی از هفته ملی کشاورزی بزرگتر) در اولین روز بهار باشد؟ مناسب به نظر می رسد که ما باید از زحمات کشاورزان و دامداران در سراسر کشور به خاطر انعام فوق العاده ای که هر ساله به مصرف کنندگان می دهند، تجلیل کنیم، و همچنین زمان بسیار خوبی برای ارج نهادن به کار زنبور عسل همیشه پرمشغله است.
در حالی که ما از شکوفههای گلهایی که بهار را بسیار زیبا جلوه میدهند و بوی آن را بسیار زیبا میکنند، لذت میبریم، اما واقعاً غذاهای تازه و خوشمزهای که بهار به ارمغان میآورد ما را در مورد این فصل هیجان زده میکند. آیا می دانستید که زنبورهای عسل مسئول هر سه لقمه غذایی هستند که می خورید؟ زنبورهای عسل برای فرآیند گرده افشانی که میوه ها، سبزیجات و آجیل مورد علاقه ما را تولید می کند، ضروری هستند. در واقع، طبق یک مطالعه در سال 2012، افزایش عملکرد و کیفیت محصولات کشاورزی در نتیجه گرده افشانی زنبور عسل بیش از 17 میلیارد دلار در سال ارزش گذاری شده است!
برای جشن گرفتن همه میوهها و سبزیجات تازه خوشمزه که قرار است در هفتهها و ماههای آینده وارد قفسههای فروشگاههای مواد غذایی ما شوند، ما دو دستور غذای مورد علاقه خود را با الهام از عسل ارائه میکنیم که مطمئناً روحیه شما را برای فصل بهار به ارمغان میآورند.
ما کیوی عسل میوه تمشک یک خوراکی شیرین است که برای کودکان در هر سنی مناسب است. فقط با پنج ماده، این میان وعده به راحتی درست می شود و مطمئناً مورد علاقه خواهد بود!

عناصر:
- 1 کیوی رسیده، پوست کنده و خرد شده
- 1/2 فنجان تمشک یخ زده شیرین نشده
- 1/2 فنجان عسل
- 8 اونس ماست وانیلی کم چرب
- میوه تازه، برای فرو بردن
جهت ها:
در کاسه غذاساز، کیوی، تمشک و عسل را با هم ترکیب کنید. پوره ماست را هم بزنید.
با میوه های تازه خرد شده (توت فرنگی، آناناس، هندوانه، طالبی، خربزه عسلک، انگور، موز و غیره) سرو کنید.
البته، شما نمی توانید در مورد تنقلات تازه بدون گنجاندن سبزیجات ترد باغی و ما صحبت کنید زنبورهای عسل در باغ گیاهان دارویی فقط همراه با مزه برای خدمت با آنها است. این دیپ به قدری پر از طعم است که حتی پرخاشگرترین خورنده هم نمی تواند در برابر آن مقاومت کند!

عناصر:
- خامه ترش 1 پیمانه
- 6 تی عسل
- 2 تن آب پرتقال، ذوب شده، رقیق نشده
- 2 تی خردل دیژون
- 1 T ترب به سبک خامه ای
- 2 قاشق چایخوری رزماری، له شده
- 1 قاشق چایخوری. کرفس، خرد شده
- 1 قاشق چایخوری. ریحان، له شده
- 3/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل سفید
- 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1/2 فنجان پنیر فتا، ریز خرد شده
جهت ها:
همه مواد را با هم ترکیب کنید؛ خوب مخلوط کنید.
حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.
قبل از استفاده هم بزنید و با سبزیجات سرو کنید.
اما ما می خواهیم از شما بشنویم! در این بهار بیشتر منتظر چه چیزی هستید؟ نظرات خود را پایین صفحه با ما درمیان بگذارید.