اگر عاشق ماست هستید و هوس یک خوراکی خنک دارید، این دستور العمل ساده عسل ممکن است برای شما عالی باشد. همه گاهی اوقات نیاز به خنک شدن دارند. این دستور غذا برای بستنی ماست بلوبری برای تقلید از یخ های خوشمزه (اما ناسالم) دوران کودکی ما ایده آل است.

ماست خانگی با انواع توت ها و عسل
ایجاد دستور العمل های سالم با استفاده از عسل و سایر غذاهای مغذی راهی عالی برای کاهش مقداری از قند فرآوری شده در رژیم غذایی شما است.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
عسل است یک قند طبیعی که توسط زنبورهای عسل ساخته می شود. شهد گیاهی از گلهای شکوفه جمع آوری می شود، زنبورها این شهد را به عسل تبدیل می کنند. یک منبع غذایی پایدار که برای نگهداری در کندو برای زمستان مناسب است.
عسل برای ما نیز یک منبع غذایی فوق العاده است! حاوی قندها، ویتامین ها، مواد معدنی و حتی برخی آنتی اکسیدان ها است. و وقتی که عسل به درستی نگهداری می شود – تقریباً برای همیشه دوام می آورد!
در حال حاضر، هنوز شکر است و عسل کالری دارد، بنابراین از آن در حد اعتدال استفاده کنید. اما، با وجود کالری شماری – احتمالاً برای شما بهتر از نیشکر معمولی است – یا خدای ناکرده – شربت ذرت با فروکتوز بالا!

عناصر:
- بلوبری
- عسل خام
- ماست یونانی ساده
بلوبری: من از بلوبری خارج از فریزر استفاده کردم. زغال اخته یخ زده به اندازه تازه یک ماده مغذی است. چه راه عالی برای استفاده از برداشت سال گذشته. با این حال، پس از ذوب، می توانید ببینید که آنها مقداری مایع اضافی دارند.
قبل از اضافه کردن ماست آنها را به خوبی آبکش کنید وگرنه در بیشتر موارد مخلوط خیلی آبکی می شود. اگر به انواع توت های تازه دسترسی دارید – این یک گزینه عالی است!
عسل خام: برای این دستور العمل ماست پاپ، هر نوع عسل موثر خواهد بود. عسل تهیه شده از منابع مختلف شهد از نظر طعم متفاوت است. نیازی به استفاده از عسل خاصی نیست زیرا ماست و انواع توت ها طعم آن را پنهان می کنند.
با این حال، استفاده از عسل خام ایده خوبی است زیرا بیشترین فواید تغذیه ای را خواهد داشت. در واقع، تعداد زیادی وجود دارد دستور العمل های آسان عسل شما می توانید برای به اشتراک گذاشتن این غذای فوق العاده با دیگران ایجاد کنید.
ماست یونانی: هر نوع ماست یونانی را انتخاب کنید. ساده یا وانیلی ممکن است بهترین ترکیب طعم با زغال اخته باشد. می توانید از انواع دیگر ماست استفاده کنید با ویسکوزیته غلیظ یونانی که آن را کامل می کند و بافت خامه ای مورد نظر ما را به ما می دهد.
دستورالعمل های اساسی:
توت ها، ماست و عسل را به آرامی با هم ترکیب کنید. شما نمی خواهید توت ها را زیاد فشار دهید. با این حال، مقداری از آن رنگ آبی فوقالعاده نشت میکند و اشکالی ندارد. اکنون زمان پر کردن قالب های پاپ فرا رسیده است.

البته لازم نیست از قالب فانتزی استفاده کنید. فنجان های کوچک با میله های چوبی نیز کار می کنند. با این حال، استفاده از این قالبهای پاپ بسیار مفید و سرگرمکننده است – همچنین قابل استفاده مجدد هستند.
پس از مخلوط کردن همه مواد، به آرامی – توت ها را له نکنید، از یک قاشق برای پر کردن هر قسمت از قالب استفاده کنید. فضای کمی در بالا بگذارید تا امکان انبساط و قرار دادن قسمت بالایی فراهم شود.
بعد از چند ساعت در فریزر، همه شما با یک خوراکی خوشمزه، سالم و خنک آماده می شوید.
این یک راه خوشمزه برای قرار دادن کمی عسل در رژیم غذایی شماست و می توانید از انواع مختلف میوه استفاده کنید – نه فقط زغال اخته. دفعه بعد در مورد استفاده از تکه های کوچک هلو چطور؟

طرز تهیه بستنی ماست بلوبری
از ماست یونانی، زغال اخته و عسل برای ایجاد یک خوراکی شیرین استفاده کنید که مطمئنا شما را در تابستان خنک می کند. این پاپ یخ پر از مواد مغذی به شما کمک می کند گرم ترین ماه های سال را پشت سر بگذارید.
- 2 اونس عسل خام حجم
- 2 فنجان ها بلوبری میوه ای را که دوست دارید جایگزین کنید
- 2 فنجان ها ماست ساده یا ماست یونانی وانیلی
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
موادت رو جمع کن به یک قاشق، پیمانه، کاسه بزرگ و یک نوع قالب نیاز دارید. هر اندازه یا سبکی از قالب به خوبی کار می کند.
-
2 فنجان توت را اندازه کنید. مالهای من یخ زده بودند، بنابراین اجازه دادم ذوب شوند و ابتدا آنها را آبکشی کردم. من استفاده از زغال اخته را انتخاب کردم زیرا آنها را در فریزر داشتم. شما می توانید هر نوع میوه ای را که می خواهید انتخاب کنید. توت فرنگی، هندوانه و شاه توت موارد خوبی هستند که باید در نظر بگیرید. توت ها را در یک کاسه بزرگ بریزید.
-
2 اونس عسل خام را اندازه بگیرید. آن را داخل کاسه حاوی توت ها بریزید و به آرامی هم بزنید تا توت ها پوشش داده شوند.
-
2 فنجان ماست یونانی را به مخلوط توت اضافه کنید و با دقت هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. من از ماست وانیلی برای تمجید از طعم زغال اخته استفاده کردم. به آرامی هم بزنید، توت ها مقداری آب نشت می کنند و ماست را آبی می کنند!
-
مخلوط را با قاشق در فنجان های ماست عسلی خود بریزید. فضای کافی برای انبساط و فشار دادن دسته به داخل قالب بگذارید. اطمینان حاصل کنید که مخلوط اضافی را که ممکن است در اطراف لبه وجود داشته باشد تمیز کنید. سپس رویه ها را محکم روی آن قرار دهید.
-
به مدت 2 ساعت در فریزر خنک کنید. وقتی جوش ها سفت شدند از فریزر خارج کنید. در صورت لزوم، قالب را چند ثانیه زیر آب گرم بشویید تا برداشت آسان شود.
خدمت رسانی: 1gکالری: 104کیلو کالریکربوهیدرات ها: 20gپروتئین: 4gچربی: 1gچربی های اشباع شده: 1gکلسترول: 5میلی گرمسدیم: 54میلی گرمفیبر: 1gقند: 18g
اکنون، تنها کاری که باید انجام دهید این است که از این غذای خوشمزه تابستانی و سالم لذت ببرید. با طعمهای مختلف عسل و ماست – یا حتی میوههای انتخابی برای ایجاد تجربههای طعمی خاص، آزمایش کنید.
تابستان های طولانی گرم جنوبی انگیزه ای برای این غذای سریع در خانه من است. یک ترکیب ویژه ایجاد کنید تا به خانواده خود کمک کنید آن روزهای گرم را بدون بحران پشت سر بگذارند.