
19 مارس روز ملی کوکی بلغور جو دوسر است و ما تصمیم گرفتیم با کوکیهای جو دوسر عسلی خود جشن بگیریم! این دستور غذا برای سالها ثابت کرده است که طرفداران مورد علاقه است، و به راحتی میتوان فهمید که چرا – کاملاً شیرین و تند، این کوکیها با مقدار مناسب بافت جویدنی از فر خارج میشوند.
اما عسل بیش از افزودن شیرینی کامل به این دستور غذا انجام می دهد. آیا می دانستید که عسل نیز یک ماده مرطوب کننده است؟ این بدان معنی است که عسل به طور طبیعی رطوبت را جذب می کند و آن را حفظ می کند، که به این شیرینی ها حس خوبی در دهان می دهد، خرد می شود و – شاید مهمتر از آن – حتی می تواند ماندگاری محصولات پخته شده شما را افزایش دهد.
به عقیده بسیاری از افراد کمکوکی، ما خوشحالیم که میبینیم کوکیهای جو دوسر روز به روز میشود، بنابراین ورقههای پخت خود را آماده کنید و دستهای از کوکیها را آماده کنید. کوکی های جو دوسر عسلی!
عناصر:
- 1/2 فنجان کره یا مارگارین، نرم شده
- شکر دانه ریز 1/2 پیمانه
- 1/2 فنجان عسل
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 قاشق چایخوری. عصاره وانیل
- 1 1/2 فنجان جو دوسر با پخت سریع
- 1 فنجان آرد گندم کامل
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری. دارچین آسیاب شده
- 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 فنجان کشمش، شکلات یا چیپس اسکاچ
جهت ها:
در یک کاسه متوسط، کره را با شکر بزنید تا کاملا مخلوط شوند. با عسل مخلوط کنید. تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
در کاسه ای جداگانه جو دوسر، آرد، نمک، دارچین و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. با مخلوط عسل مخلوط کنید کشمش یا چیپس را با آن مخلوط کنید.
خمیر را با قاشق های گرد شده روی ورقه پخت روغنی بریزید. در دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید تا کوکی ها قهوه ای طلایی شوند.
از فر خارج کنید و اجازه دهید کوکی ها 2 تا 3 دقیقه قبل از بیرون آوردن از ورقه پخت خنک شوند.
کاملا خنک شود سپس در ظرف دربسته نگهداری شود.
نکته: تنظیم ارتفاع بالا: جو را به 2 فنجان افزایش دهید و آرد گندم کامل را به 3/4 فنجان کاهش دهید.
در حال حاضر، هنگام پخت با عسل، بهتر است با دستور العمل های تهیه شده برای عسل شروع کنید، اما اگر می خواهید در برخی از دستور العمل های مورد علاقه خود، عسل را با شکر دانه ریز جایگزین کنید، لطفاً به آن توجه کنید و این مراحل را دنبال کنید:
- به ازای هر فنجان عسل استفاده شده، مایع موجود در دستور غذا را 1/4 فنجان کاهش دهید.
- به ازای هر فنجان عسل استفاده شده حدود 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه کنید.
- دمای فر را 25 درجه کاهش دهید تا زیاد قهوه ای نشود.
ما می خواهیم از تو بشنویم! چه چیزی را در مورد کوکی های جو دوسر بیشتر دوست دارید؟ آیا این سفارشی سازی آنها است یا خاطرات کوکی هایی که با عزیزان به اشتراک گذاشته شده است؟ همه چیز را در نظرات زیر به ما بگویید!