
از زمان پختن اولین قرص نان خمیر شده، عسل و نان یک جفت باشکوه بوده اند. در نان، عسل طعم، عملکرد و رطوبت عالی را فراهم می کند. به طور طبیعی به افزایش عمر مفید کمک می کند و به مصرف کنندگان آنچه می خواهند می دهد: شیرینی کاملاً طبیعی. دلایل بی شماری وجود دارد که چرا نانواها هزاران سال است که از عسل در نان استفاده می کنند. با این حال، بسیاری از روندهای فعلی نان نیز وجود دارد که عسل را به عنوان یک ماده اصلی در سال 2020 معرفی می کند.
روند: برچسب های تمیز و مواد کاملا طبیعی
با توجه به اینکه برچسبهای تمیز در خط مقدم تقاضای مصرفکننده قرار دارند، ماده منحصر به فرد عسل کاملا طبیعی – عسل – یک افزودنی خوشآمد به محصولات موجود در راهروی نان است. عسل علاوه بر فراهم کردن یک عنصر آشنا، عملکردهای متعددی را در نان انجام می دهد، از جمله جلوگیری از تشکیل کپک.
Bakehouse Zingerman’s State St. Wheat را تولید کرده است، یک نان برش خورده در اجاق که تنها با چند ماده تشکیل دهنده از جمله عسل، گندم، روغن زیتون، چاودار، و نمک دریا ساخته شده است. گندم نرم سفید تازه آسیاب شده با آرد گندم سخت بهاره قرمز با عصاره گیری بالا ترکیب می شود. سپس خمیر مایه خمیر شده طبیعی را با مقداری عسل و روغن زیتون برای تخمیر در همان روز مخلوط می کنند. نان ها به آرامی در اجاق های همرفتی پخت می شوند تا پوسته ای نازک و نسبتاً روشن به دست آورند.