شکی نیست که همهگیری جهانی پیشبینیهای روند مواد غذایی در سال 2020 را مختل میکند، از تقاضای مصرفکنندگان گرفته تا کمبود سوپرمارکت، کووید، شیوه غذا خوردن آمریکاییها را تغییر داده است.
با این حال، حتی یک بیماری همه گیر تأثیر مثبتی روی چند چیز دارد، از جمله زمان صبحانه. بزرگسالان در طول زندگی ما بیش از هر زمان دیگری از خانه درس می خوانند و از خانه کار می کنند، و این بدان معناست که آنها روزهای خود را با عجله کمتری شروع می کنند و زمان بیشتری را به صبحانه اختصاص می دهند. طبق یک نظرسنجی جدید که به سفارش غلات جنرال میلز بیگ جی انجام شد، طبق گزارش Food Navigator، سه چهارم خانوادههایی که بچههای مدرسهای دارند، میگویند که میتوانند زمان بیشتری را با هم صرف غذا خوردن سر میز صبحانه کنند. این کاملاً تغییری نسبت به اعداد قبل از همهگیری است، زمانی که 70 درصد از والدین میگفتند بزرگترین چالش صبحها صرف صبحانه بهعنوان خانواده است. فقط 48 درصد گفتند که هنوز یک چالش است.
یکی از مواد ثابت صبحانه غلات است و نظرسنجی جنرال میلز بیان کرد که 55 درصد از 1003 والدین مورد بررسی گفتند که غلات بهترین انتخاب برای صبحانه فرزندانشان است. و به دلیل تغییر ساختار صبحانه در طول همهگیری، خانوادههای بیشتری غلات مصرف میکنند.