
جولیا موموس، میکسشناس برنده جایزه، مالک و مدیر بار بار مشهور کومیکو در شیکاگو، یکی دو چیز در مورد ایجاد کوکتلهای دلپذیر و نوشیدنیهای بدون روح که مطمئناً خانواده و دوستان را در طول فصل تعطیلات خوشحال میکنند، میداند. Momose معتقد است که کوکتلسازی باید سرگرمکننده باشد، نه ترسناک، و با هیئت ملی عسل شریک شده است تا چهار دستور غذا را ایجاد کند که نشان میدهد چگونه عسل برای ایجاد نوشیدنیهای متعادل تعطیلات در حالی که در خانه و در Kumiko سرگرم میشود، کلیدی است.
موموس علاوه بر دستور العمل های نوشیدنی خود، نکاتی را برای ایجاد نوشیدنی های دلپذیر در طول فصل تعطیلات و فراتر از آن به اشتراک می گذارد!
- گونههای عسل متمایز و متنوع هستند و میتوانید کل طعم یک نوشیدنی را با تغییر از یک گونه به گونه دیگر تغییر دهید. به عنوان مثال، می توانید از عسل شکوفه پرتقال که نرم، گلدار و میوه ای است، برای ایجاد نوشیدنی های سبک تر و عسل گندم سیاه، با ملاس و نت های مالت، برای نوشیدنی های قوی تر استفاده کنید.
- شربت ساده عسل یک راه عالی برای افزودن آسان عسل به نوشیدنی های خود است. با استفاده از ترازو دو قسمت عسل را با یک قسمت آب داغ با وزن مخلوط کنید و در قابلمه ای روی حرارت متوسط رو به پایین مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند. این می تواند هفته ها در یخچال شما بماند و یک راه آسان برای ترکیب عسل در کوکتل ها و بدون الکل است.
- میتوانید هنگام تهیه شربت ساده عسل، ادویهها اضافه کنید تا طعم بیشتری به کوکتلها و بدون الکل ببخشید. سعی کنید آبی را که برای رقیق کردن عسل استفاده می کنید گرم کنید و یک چوب دارچین یا فلفل قرمز خرد شده اضافه کنید، صاف کنید و از آب تند یا تند برای درست کردن شربت خود استفاده کنید. با استفاده از مقیاس
- هنگامی که عسل رقیق نشده را مستقیماً در یک نوشیدنی قرار می دهید، مهم است که ویسکوزیته عسل را به خاطر بسپارید و قبل از افزودن یخ آن را با سایر مواد مایع مخلوط کنید. این اطمینان حاصل می کند که نوشیدنی شما با تعادل و همگن شدن کامل مواد مخلوط می شود. همانطور که عسل را با چای خود مخلوط می کنید، می خواهید عسل خود را در نوشیدنی های سرد خود هم بزنید – فقط به یاد داشته باشید که کمی بیشتر زمان می برد!
- در یک بار اغلب میبینید که ساقی از بطری از قبل مخلوط شده نوشیدنی درست میکند، که زمان میدهد تا طعمها با هم ترکیب شوند و نرم شوند. برای کوکتل های خانگی و سرگرمی، این یک راه عالی برای سرو نوشیدنی های پیچیده است. پیشاختلاط همچنین تضمین میکند که مواد غنیتر مانند عسل زمان دارند تا به طور کامل در نوشیدنی گنجانده شوند و نوشیدنی متعادل با تمیز کردن کمتر پس از پایان مهمانی ایجاد میکند.
- تهیه یک کوکتل عالی در مورد تعادل سه عنصر مهم است: شیرینی، پر بودن و طعم. در حالی که متعادل کردن شیرینی با تلخ یا شیرین با اسید یک عنصر حیاتی برای تهیه نوشیدنی است، یافتن مواد تشکیل دهنده ای که بافت و گردی دلپذیری را ایجاد می کنند نیز ضروری است.
- آمادهسازی بسیار مهم است، زیرا هرگز نمیدانید چه کسی ممکن است در طول تعطیلات به شما سر بزند. داشتن یک بار در خانه به خوبی تضمین می کند که مواد لازم برای ایجاد یک نوشیدنی متعادل را در اختیار دارید. موارد ضروری برای هر نوار عبارتند از:
- چندین گونه عسل – از جمله گل وحشی، شبدر و زغال اخته – به کاهش شدت عسل و اضافه کردن طعم به کوکتل کمک می کند.
- مشروب فوق العاده مانند ورموت و لیکور پرتقال را می توان با مخلوط کننده هایی مانند نوشابه، آب مقوی و تلخ ترکیب کرد تا نوشیدنی خاصی ایجاد کند.
- مرکبات تازه، انواع توت ها، و گیاهان به راحتی در دسترس هستند و تزئینات عالی را برای قرار دادن یک کوکتل در پایان می دهند.
- هنگام تهیه یک تادی عسل ادویه دار، اگر عسل گندم سیاه ندارید، اشکالی ندارد. به سادگی نوع عسل مورد نظر خود را با روحی متفاوت همراه کنید. عسل میوه ای و شکوفه پرتقال روشن به خوبی با ودکا جفت می شود، و عسل شبدر یک تطابق عالی با ویسکی است. مهمتر از همه، از آن لذت ببرید.
- برای یک برانچ بار جشن، چندین گونه عسل را با مجموعهای از قهوههای سرد دم، جین و تونیک با منشأ تکی تنظیم کنید و به مهمانان اجازه دهید قهوه و عسل خود را برای یک تجربه قهوه سفارشی انتخاب و انتخاب کنند.
- هنگام ساختن یک عطر بدون روح، همه چیز به لایه بندی طعم ها مربوط می شود. به جای استفاده از شکر گرانول بدون طعم، از عسل استفاده کنید. عسل به طور طبیعی شیرین تر از شکر معمولی است، بنابراین می توانید کمی کمتر از آن استفاده کنید، اما بدن و غنای فوق العاده ای در نوشیدنی خود دریافت کنید.