
در این فصل از سال در روزهای سردتر پاییزی به داخل رانده میشویم، اما این فصل به ما زمان باکیفیتتری را با عزیزانمان نیز میدهد. با سردتر شدن هوا، منتظر شبهایی با خانواده و غذاهای خانگی خوب میشویم، اما پس از یک روز طولانی در اداره یا مدرسه، چه کسی میخواهد به خانه بیاید و غذا درست کند؟ این، دوستان، فصل آرام پز است!
از سوپها و خورشها گرفته تا صبحانههای جو دوسر، آهستهپز کلاسیک انتقال از کبابکردن تابستانی به پخت و پز در خانه را آسانتر کرده است و به شما امکان میدهد تا غذاهای خوشطعم و بدون تلاشی را تهیه کنید. این نوع وعدههای غذایی خانواده را گرد هم میآورد و احساس «خانه» را در ما ایجاد میکند، و عسل از طریق نقشهای همهکارهاش در دستور العملهای شیرین و خوش طعم، این حس را به هر غذایی منتقل میکند. عسل علاوه بر افزودن مقدار مناسبی از شیرینی، طعم بی نظیری را ارائه می دهد و به قفل شدن آب های طبیعی کمک می کند تا گوشت های پخته شده لطیف را تضمین کند.
این هفته ما گرد و خاک لوازم جانبی آشپزخانه مورد علاقه خود (آهسته پز) را پاک می کنیم، دستیار آشپزی قابل اعتمادمان (عسل) را بیرون می آوریم، و شش دستور پخت آهسته پز مورد علاقه خود را با الهام از عسل جمع آوری می کنیم. از یک برانچ آخر هفته برای یک جمعیت گرفته تا شام های آماده و آماده، این دستور العمل های خوشمزه منوی پاییز و زمستان شما را ساده می کند و به شما فرصت بیشتری برای آنچه واقعاً در این فصل از سال دوست دارید، یعنی با هم بودن، می دهد.
ما می خواهیم از تو بشنویم! دستور پخت آرام پز مورد علاقه شما چیست؟ همه آنها را در نظرات زیر به ما بگویید!