
در اوایل سال جاری، ما یک پست وبلاگی در مورد دستور العمل های جدید الهام گرفته شده از گرده افشان خود برای بشقاب نوشتیم و قول دادیم با نسخه سرگرم کننده باغ تا شیشه بازگردیم. خوب، اینجا ما با نوشیدنی در دست هستیم!
همانطور که در پست قبلی خود در مورد آن صحبت کردیم (که در اینجا خواهید یافت)، امسال ما اینجا در هیئت ملی عسل (NHB) میخواهیم واقعاً گردهافشان را در توسعه دستور العمل جدید خود جشن بگیریم. به عنوان اعضای حیاتی اکوسیستم ما، زنبورهای عسل بیش از 90 محصول از جمله بسیاری از میوهها، سبزیجات و آجیلهایی را که به طور منظم از آنها لذت میبریم گرده افشانی میکنند. اما علاوه بر غذاهای خوشمزه ای که در بشقاب های خود می بینیم، این مواد گرده افشانی زنبور عسل نوشیدنی های خوش طعمی نیز می سازند.
این هفته هشت نوشیدنی کاملاً جدید را به اشتراک میگذاریم که به طور طبیعی با عسل طعمدار شده و دارای انواع ترکیبات گردهافشانی شده از زنبور عسل است. اما چرا می گوییم «طعم عسل» و نه «شیرین شده با عسل»؟ خوب به سادگی، زیرا عسل در نوشیدنی ها بسیار بیشتر از افزودن شیرینی عمل می کند. در واقع، عسل به پیچیده ترین دستور العمل های کوکتل و ماکتل با متعادل کردن و افزایش طعم سایر مواد به عمق می بخشد. شیرینی و ترش را کمی شیرین تر کنید و طعم تلخ را با عسل بپوشانید!
بنابراین چه در حال خوردن یک فستای مارگاریتا باشید و چه چای سرد مورد علاقه خود را برای آشپزی در حیاط خلوت دم کنید، عسل باعث می شود نوشیدنی های شما مانند طلا بدرخشد!
امیدواریم شما هم مانند ما از این نوشیدنی های الهام گرفته از زنبور عسل لذت ببرید.
ما می خواهیم از تو بشنویم! کدام یک از این نوشیدنیهای عسلی را بیشتر دوست دارید امتحان کنید؟ در قسمت نظرات پایین ما را آگاه کنید.