
اعتبار عکس: Grind City Brewing Co.
آیا سفتزرها – یا هر نوشیدنی الکلی – واقعاً میتوانند ترکیبی از خوشگذرانی و خوشگذرانی باشند؟ به گفته هاپر سیلی، رئیس شرکت آبجوسازی گریند سیتی مستقر در ممفیس، این بستگی به انگیزه مصرف کننده دارد.
خط تولید Viva Honey Seltzers در این کارخانه آبجوسازی در انواع اورجینال، خامه نارنجی، لیمو/لیمو و هلو، نه تنها به مشتریانی که به دنبال محصولی بدون قند و گلوتن هستند اشاره می کند، بلکه سیلی همچنین می گوید. که باید برای Viva قابلیت خرد شدن فراتر از نوشیدن آسان وجود داشته باشد.
سیلی، فارغالتحصیل Brewlab در ساندرلند، انگلستان، میگوید: «من همیشه مجذوب دمکردن با عسل بودهام، و وقتی نوبت به خرد کردن میرسد، در ابتدا به دنبال آبجوی بدون گلوتن بودیم. “این مقدار ظریفی از شیرینی درک شده دارد. جایی که قرار است یک عدد بنوشید و تمام شود، خیلی شیرین نیست، اما به اندازه ای خشک است که آن مقدار ظریف شکر خشک نشده باشد، اما این عسل است. هیچ ترکیبی از شکر ذرت یا نیشکر وجود ندارد – فقط عسل.
ایده یک سلتزر سخت عسل خیلی قبل از اینکه Grind City Brewing یک مکان فیزیکی داشته باشد، شروع شد، زمانی که Seely یک دم نوش خانگی را راه اندازی کرد. «هر بار که میرسیدیم، میخندیدیم! خیلی راحت بود؛ خیلی خوشمزه بود او می گوید: «این پول ساز است».
سپس کارخانه آبجوسازی باز شد و زمان ساخت سلتزر در مقیاس بزرگتر فرا رسید. مطلقاً هیچ چیز طبق برنامه پیش نمی رفت. سیلی میگوید که این محصول آنقدر خشک میشود که جرعه جرعه مینوشد و هر طعمی از بین میرود.
او میگوید: «چگونه میتوان آن را 1000 بار با تجهیزات وحشتناک دم کرد، و عالی است، و سپس تنها کاری که ما انجام دادیم این بود که آن را بزرگتر کنیم و نتوانستیم درستش کنیم.
پس از یک تخلیه 1300 گالن (حدود 40 بشکه) و نفس های عمیق فراوان، تیم Grind City برای حل مشکل وارد کار شد. آنها چرخه تخمیر را به طور کامل تغییر دادند و دیگر به محصول به عنوان آبجو نگاه نکردند. در عوض، آنها شروع به نگاه کردن به آن مانند مید کردند. تحقیقات سیلی را به سوی آبجوسازان دیگری سوق داد که فرآیندهای آزمون و خطا مشابه آنچه را که او تجربه میکرد، یادداشت کردند.
من اینطور گفتم: اوه خوب. کسی قبل از ما آن را فهمید. مردم سالتزر می نوشیدند و عاشق این بودند که جو در آن وجود نداشت. این آبجو نیست، پس بیایید آن را همانطور که هست بنامیم: سلتزر عسل.» او می گوید.
طعم های اولیه سلتزر شامل انواع توت، آناناس، گیلاس سیاه و بوربن بود که به صورت آزمایشی در اتاقک قرار می گرفتند. در آخر هفته افتتاحیه، پرفروشهای شماره 1، 3 و 4 از 17 شیر آب طعمی از آنچه که Viva خواهد بود، بودند. پس از گروه های کانونی غیررسمی بیشتر، چهار گونه نهایی نامگذاری شدند.