آجیل یک میان وعده محبوب است. و چرا که نه، مصرف در حد اعتدال آنها یک مکمل سالم به رژیم غذایی شما هستند و طعم بسیار خوبی دارند. اگر از استفاده از عسل برای درست کردن غذای خوب لذت می برید، این دستور پخت را دوست خواهید داشت بادام هندی برشته شده عسلی برشته شده به کمال.
یک مشت کوچک یک میان وعده سریع است. و بادام هندی برشته شده عسلی به عنوان یک رویه روی ماست مورد علاقه شما عالی است. این غذای ساده را می توان از قبل درست کرد و در یک لحظه به جعبه ناهار اضافه کرد.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.
آیا بادام هندی عسل برای شما مفید است؟

اول، بیایید این موضوع را تمام کنیم – بادام هندی حاوی چربی است. ولی. اینها بیشتر چربی های غیر اشباع هستند. به یاد داشته باشید، همه چیز در حد اعتدال – این نوع چربی ها در واقع می توانند برای شما مفید باشند.
بادام هندی قند کمی دارد و فیبر بالایی دارد. مانند بسیاری از آجیل ها و دانه های دیگر، آنها نیروگاه های آنتی اکسیدانی هستند.
آنها مس، منیزیم و سایر مواد مغذی را فراهم می کنند که برای سیستم ایمنی خوب و سلامت مغز مهم هستند. در هر وعده، بادام هندی تقریباً همان مقدار پروتئین برخی از گوشت های پخته شده را فراهم می کند.
عناصر:
- کاشوبادام هندی
- کره
- عسل
- نمک دریا
کاشوبادام هندی: هر نوع بادام هندی با دستور غذا خوب عمل می کند. من دوست دارم به جای تکه ها از نصف استفاده کنم زیرا خوردن این میان وعده فینگرفود را آسان می کند.
کره: من کره واقعی را ترجیح می دهم، اما اگر می خواهید از مارگارین استفاده کنید – نمی گویم. ایده خوبی است که کره را قبل از ذوب شدن به تکه های کوچکتر برش دهید. این کار باعث می شود که بدون سوختن آن راحت تر ذوب شود.
عسل: عسل معمولی گل وحشی رایج ترین نوع آن است عسل مورد استفاده در دستور العمل ها. هر نوع عسلی برای لعاب دادن بادام هندی بو داده به خوبی عمل می کند. مگر اینکه بخواهید استفاده کنید عسل داغ جالاپینو – ممکن است جالب باشد
در حالی که برخی از انواع طعم های خاصی دارند، دلیلی وجود ندارد که برای استفاده در این دستور العمل مقدار زیادی عسل خاص پرداخت کنید. طعم شیرین عسل فقط یک مزه است – طعم آجیل بیشتر می شود.
نمک دریا: در هر دستور غذايي كه مقداري نمك دريايي ميخواهد، به نظر ميرسد كه زمين درشت بهترين نتيجه را ميدهد و راحتتر بدون قرار دادن مقدار زيادي در يك جا پخش ميشود.
چگونه بادام هندی را با عسل برشته کنیم – مرحله به مرحله
کره و عسل را روی اجاق گاز یا مایکروویو ذوب کنید. این کار را به آرامی انجام دهید، هیچ کدام را نسوزانید. اگر از مایکروویو استفاده می کنید، با هم زدن زیاد، ترک می زند. هم عسل و هم کره میسوزند پس به آرامی حرکت کنید.
از یک کاسه بزرگ برای مخلوط کردن همه چیز استفاده کنید، آجیل و مخلوط کره عسل را اضافه کنید. آجیل ها را آنقدر بریزید تا همه پوشش داده شوند.

در حالی که فر از قبل گرم می شود، بادام هندی روکش شده را روی یک تابه بمالید. سعی کنید یک لایه آجیل را در تابه پخش کنید. نگران هر کدام نباشید – بیایید دیوانه نشویم. اما، از جمع کردن آنها به صورت توده ای خودداری کنید.
اگرچه کمی کار است، من دوست دارم از کاغذ روغنی برای خط کشی تابه استفاده کنم زیرا از تمیز کردن آنها متنفرم. در طول پخت، باید چند بار بادام هندی عسلی را هم بزنید. این را در نظر داشته باشید و ظرف را خیلی پر نکنید.

درست قبل از قرار دادن در فر، کمی نمک دریا خوب است اما اختیاری است. من از آسیاب درشت استفاده می کنم و فقط از مقدار کمی استفاده می کنم. این باعث افزایش سطح سدیم می شود، بنابراین اگر نگران سطح نمک هستید، آن را دور بریزید.
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

دستور پخت بادام هندی برشته شده با عسل
از لذت شیرین نمکی بادام هندی برشته شده با لعاب عسلی خوشمزه لذت ببرید. سرشار از پروتئین و قند کم – آنها یک میان وعده عالی هستند.
- 4 فنجان ها کاشوبادام هندی کامل یا نیمه
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 1/4 فنجان عسل
- 1 قاشق سوپخوری نمک دریا اختیاری
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
کره را در مایکروویو در ظرف مناسب مایکروویو ذوب کرده و در عسل اندازه گیری شده هم بزنید. برای جلوگیری از سوختن کره، می توانید در فواصل کوچک ذوب شوید.
-
بادام هندی را در یک کاسه بزرگ همزن بریزید. قرار است آنها را هم بزنید تا فضای کافی داشته باشید.
-
مخلوط کره عسل را روی بادام هندی بریزید و به آرامی بریزید تا همه قطعات را بپوشاند.
-
آجیل های با روکش عسل را روی یک ورقه پخت صاف که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بمالید. (اگر کاغذ روغنی ندارید می توانید سطح تابه را به خوبی کره بمالید.)
-
در صورت تمایل، کمی نمک دریا روی بادام هندی روکش عسلی بپاشید. اگر می خواهید طعم شور تری داشته باشید، وقتی آنها را از فر خارج کنید، می توانید این کار را تکرار کنید.
-
بادام هندی را در فر از قبل گرم شده با دمای 325 درجه فارنهایت قرار دهید و حدود 12 تا 14 دقیقه بپزید – هر 4 دقیقه یکبار هم بزنید تا پخت یکنواخت شود. اجازه ندهید بسوزند – زمان پخت در فر می تواند متفاوت باشد. از روی آن بردارید و بگذارید 4-5 دقیقه خنک شود. یک کاردک یا قاشق چوبی بردارید و مغزهای خنک کننده را هم بزنید. هنوز آنها را نخورید!! زبانت را می سوزی! این هم زدن در طول فرآیند خنک شدن به جلوگیری از چسبیدن مقداری به هم کمک می کند.
-
وقتی کاملا خنک شد، بادام هندی برشته شده عسلی شما آماده برای لذت بردن است. آنها را به مدت 4 تا 5 روز در یک ظرف در بسته روی پیشخوان نگهداری کنید. اگر اینقدر دوام بیاورند
خدمت رسانی: 1/4 فنجانکالری: 232کیلو کالریکربوهیدرات ها: 16gپروتئین: 5gچربی: 18gچربی های اشباع شده: 5gچربی های چند غیر اشباع: 13gکلسترول: 6میلی گرمسدیم: 633میلی گرمفیبر: 1gقند: 6g
چرا بادام هندی هزینه بیشتری دارد
خوشبختانه، یافتن این آجیل های مغذی آسان است، اما انتظار دارید برای یک شیشه بادام زمینی کمی بیشتر از آنچه که می خواهید بپردازید. بادام هندی به ازای هر پوند گران تر است.
این آجیل بر روی درخت بادام هندی استوایی که بومی برزیل است تولید می شود. فرآیند برداشت نیاز به لایه برداری و پوسته برداری گسترده دستی دارد. این تلاش اضافی به قیمت نهایی که در فروشگاه می پردازید می افزاید.
همانطور که بادام هندی خوشمزه است، به یاد داشته باشید که بادام هندی جزو آجیل های درختی طبقه بندی می شود و کسانی که به آجیل آلرژی دارند باید از آنها اجتناب کنند. همچنین، بادام هندی خام برای خوردن بی خطر است زیرا ممکن است حاوی ماده ای به نام اوروشیول باشد. همیشه قبل از مصرف آنها را به درستی بپزید.
چند عدد بادام هندی در روز انرژی می دهد و به شما کمک می کند مدت طولانی تری احساس سیری کنید. این ترکیب عالی از شیرینی و نمک است دستور پخت بادام هندی بو داده عسلی یک افزودنی عالی برای میان وعده های شماست. اینها خیلی شبیه ما هستند بادام بو داده عسل و آمیخته شدن این دو با هم لذت خاصی دارد.
اینها تنها چند راه برای لذت بردن از استفاده از عسل در تهیه غذا هستند. هر کسی در انباری خود به یک شیشه عسل نیاز دارد. عسل اگر به درستی نگهداری شود هرگز خراب نمی شود و به طرق مختلف قابل استفاده است. آن نیز محبوب است ماده تشکیل دهنده محصولات پخته شده.