انواع عسل – [Complete Guide]


همه با آن ماده شیرین ساخته شده توسط زنبورها آشنا هستند. اما، آیا می دانستید که در واقع تعداد زیادی وجود دارد انواع مختلف عسل? جستجو در سراسر جهان تنوع زیادی از رنگ ها، طعم ها و عطرها را نشان می دهد. از روشن تا تیره و ملایم تا تند، چیزی برای لذت بردن همه وجود دارد.

انواع مختلف عسل برای استفاده

بیشتر کوزه هایی که در خواربار فروشی پیدا می کنید «عسل گل وحشی“؟ این یک اصطلاح کلی است که برای توصیف یک محصول ساخته شده از بسیاری از منابع شهد استفاده می شود. به احتمال زیاد از یک قاشق غذاخوری از این خوراکی شیرین لذت برده اید.

تصویر انواع عسل در شیشه های شفاف.

در واقع، مصرف کننده معمولی اغلب از یادگیری طیف گسترده ای از طعم های موجود شگفت زده می شود. طعم‌ها، بافت‌ها و عطرهای بی‌نظیر زیادی وجود دارد.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته را بخوانید.

در دسترس بودن برای بسیاری از انواع به مکان بستگی دارد. این به دلیل گلدهی گیاهان مختلف در مناطق مربوطه است. به عنوان مثال، عسل مانوکا از نیوزلند می آید و از شهد بوته بومی مانوکا (leptospermum scoparium) تهیه می شود. شما آنهایی را که در کارولینای جنوبی رشد می کنند پیدا نخواهید کرد.

هنگامی که تجربه طعم گسترده ای را پیش روی خود دیدید، زمان آن است که بهترین راه برای استفاده از آنها را در نظر بگیرید. برخی از آنها طعم ملایمی دارند و بیشتر برای عسل روی میز مناسب هستند که مستقیماً از شیشه میل شوند.

برخی دیگر طعم خاصی دارند که آنها را می سازد بهترین برای دستور العمل های عسل. به عنوان مثال، عسل ساخته شده از شهد گل گندم سیاه بسیار قوی است و بیشتر مردم به طعم آن اهمیتی نمی دهند.

دسته بندی دسته بندی عسل

در صنایع غذایی، عسل در واقع (مثل گوشت) با توجه به عوامل متعددی از جمله رطوبت، رنگ، طعم و غیره درجه بندی می شود.

اما برای مصرف‌کننده‌های روزمره، دو طبقه‌بندی اصلی منبع شهد منفرد و منبع چندگل هستند. و فراتر از آن، اغلب می شنوید که عسل به دو دسته روشن یا تیره تقسیم می شود.

زنبور کارگر در حال جمع آوری شهد از تصویر گل.

منبع شهد

میلیون ها گل برای جمع آوری شهد مورد نیاز برای تولید عسل بازدید می شود. این شهد معمولاً همه با هم در کندو مخلوط می شود.

زنبورها نیز گرده را جمع آوری می کنند. برخی از گرده ها به شیشه های عسل خام ختم می شود، اما این ماده خامی نیست که زنبورها برای تولید عسل از آن استفاده می کنند. تولید عسل به شهد فراوان و هزاران زنبور کارگر نیاز دارد.

بنابراین، اگر زنبورها تمام شهد را با هم مخلوط کنند، چگونه می‌توانیم عسل از یک منبع اصلی شهد داشته باشیم؟ این به دو عامل امکان پذیر است. ابتدا زنبورها وفاداری گل را تمرین می کنند. این بدان معناست که وقتی یک منبع غذایی عالی پیدا می کنند، زنبورها جمع آوری خواهند کرد شهد از آن منبع تا زمانی که از بین برود.

هنگامی که کندوها در باغی با شکوفه های پرتقال خوش طعم قرار می گیرند، زنبورها آن محصول را تا زمانی که از بین برود هدف قرار می دهند. زنبورداران با دستکاری جعبه های کندو از این تمایل استفاده می کنند.

قرار دادن سوپر جعبه‌های خالی روی کندو در ابتدای شکوفه‌دهی محصول هدف، یک محصول منفرد را قادر می‌سازد. هنگامی که گلدهی محصول هدف به پایان رسید (به عنوان مثال چوب ترش، شبدر و غیره)، عسل برداشت می شود.

عسل چند گل

اکثریت قریب به اتفاق عسل مصرفی در ایالات متحده چند گل است. این اغلب گل وحشی نامیده می شود و ممکن است به این عنوان برچسب زده شود. با این حال، حتی اگر برچسب عسل نمی گوید Wildflower- این اصطلاحی است که برای توصیف آن از نقطه نظر صنعت استفاده می شود.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعات در مورد زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

این بدان معنا نیست که گل‌های وحشی بومی منبع شهد هستند – بلکه عسل از گیاهان مختلف تولید می‌شود.

کلاس ها

علاوه بر طعم و عطر، رنگ عسلی در برخی شرایط مهم است. عسل روشن اغلب طعم ملایمی دارد و عسل تیره به دلیل طعم قوی تر شناخته می شود.

در نمایش های عسل (بله – ما زنبورداران در واقع این کار را انجام می دهیم)، ورودی ها در واقع به کلاس های تاریک و روشن تقسیم می شوند.

اشکال مختلف عسل را امتحان کنید

در ایالات متحده، عسل به شکل مایع بیشترین تعداد فروش را به خود اختصاص داده است. با این حال، این تنها راه برای لذت بردن از آن نیست. معمولی، شلاقی یا در شانه – یک تجربه طعم برای همه وجود دارد.

تصویر انواع روشن و تیره شهد عسل.

انواع منحصر به فرد عسل توسط منبع شهد

در بازار، برخی از گونه ها بیشتر از سایرین مورد توجه قرار می گیرند. اینها انواع فرآورده های عسل در درجه اول از یک منبع اصلی شهد ساخته می شوند.

اگر در آزمایشگاه آزمایش شود، اکثر آنها 100٪ خالص نخواهند بود – اگر فرصت در دسترس باشد، همیشه چند زنبور سرخ وجود دارد. با این حال، زنبورها از یک نوع شهد برای ایجاد چیزی با طعم یا رنگ مورد انتظار استفاده کردند.

عسل اقاقیا – عسل اقاقیا یک نوع سفره محبوب، دارای سطح فروکتوز بالایی است. یک رنگ روشن زیبا با طعمی لطیف است.

یونجه – عسل یونجه در آمریکا و کانادا تولید می شود. زنبورها شهد را از شکوفه های گیاه یونجه در مزارع بزرگ جمع آوری می کنند. به رنگ روشن با طعم ملایم شیرین است.

استر – این عسل روشن رنگی است که از شهد گل آستر تهیه می شود. هزاران گونه آستر در سراسر جهان وجود دارد. در ایالات متحده، آنها در پاییز شکوفا می شوند و منبع غذایی مهمی هستند. عسل آستر غلیظ است و سریعتر از بقیه متبلور می شود.

آووکادو – دوستان زنبوردار من در کالیفرنیا از عسل آووکادو لذت می برند. ساخته شده با شهد از گیاهان آووکادو شکوفا شده، طعمی شبیه میوه ندارد. رنگ آن تیره با طعمی غنی از کره است.

زغال اخته – عسل بلوبری که در مناطق شمال شرقی ایالات متحده تولید می شود، شکوفه های زغال اخته شهد این گونه را تولید می کنند. رنگ آن معمولاً روشن است و طعم کمی زغال اخته دارد.

گندم سیاه – عسل تهیه شده از شهد گندم سیاه به دلیل طعم غنی خود شناخته شده است. سرشار از آنتی اکسیدان است، اما طعم آن برای برخی از متخصصان عسل بسیار پررنگ است. رنگ آن بسیار تیره شبیه ملاس است. مقداری زنبورداران گندم سیاه می کارند برای تغذیه زنبورهای خود

باسوود – تهیه شده از شهد شکوفه های درخت باس وود، عسل باس وود روشن رنگ است. برخلاف اکثر عسل های سبک، طعمی قوی و رایحه چوبی دارد. در آشپزی و چای استفاده می شود.

شبدر – عسل شبدر در بسیاری از نقاط جهان تولید می شود. یکی از محبوب ترین هاست انواع عسل تک منبع. رنگ آن طلایی روشن است و طعم ملایمی دارد. کاربردهای محبوب بسیاری وجود دارد: پخت، شیرین کننده برای نوشیدنی ها، درست روی میز.

قاصدک – بیشتر عسل قاصدک از نیوزلند می آید. رایحه گلی دارد و به رنگ کهربایی تیره است. عطر و طعم تند اغلب درست از شیشه لذت می برد.

اکالیپتوس – عسل اکالیپتوس در اصل از استرالیا تهیه می شد اما اکنون در برخی مناطق کالیفرنیا تولید می شود. رنگ بسته به مکان کمی متفاوت است. همانطور که ممکن است انتظار داشته باشید، طعمی خنک و ملایم دارد.

Firewed – عسل فایرویید از شهد گیاهی در حال رشد بلند در شمال غرب آمریکا تهیه می شود. طعم ملایمی دارد و طعم ملایمی دارد. من از آلاسکا نمونه گرفتم و من را به یاد Sourwood می اندازد.

عسل جنگلی-(درخت کاج) عسل جنگلی اصطلاحی است که برای توصیف عسلی که از شهد گیاهی تهیه نشده است استفاده می شود. صبر کنید – قبلاً به شما گفتم که زنبورها از شهد گیاه عسل درست می کنند! بله، آنها انجام می دهند، اما این یک استثنا است. عسل جنگلی از عسل درست می شود به جای شهد گیاهی

هدر – عسل هدر دارای رایحه گلی و رنگ مایل به قرمز تیره است. به دلیل طعم قوی معمولاً در آشپزی استفاده می شود.

لیندن – عسل نمدار از شهد شکوفه های درخت نمدار تهیه می شود. دانمارک یکی از تولیدکنندگان عمده این رقم است. رنگ آن روشن است و طعمی ملایم و شیرین با رایحه چوبی دارد.

مانوکا – عسل مانوکا در مناطق ساحلی نیوزلند از گل بوته درخت چای تولید می شود. به دلیل استفاده از آن در صنعت پزشکی محبوبیت پیدا کرده است. طعمی قوی دارد.

شکوفه پرتقال – این عسل که از شکوفه خوشبوی درخت پرتقال تهیه شده است، بسیار محبوب است. رنگ آن روشن است و طعم میوه ای ملایمی دارد. وقتی تازه در ظرف را باز می کنید، عطری شبیه به پرتقال خواهید دید.

حکیم – عسل مریم گلی در منطقه جنوب غربی آمریکا. از نظر ویسکوزیته ضخیم و بسیار است دیر متبلور می شود. رنگ روشن و طعم ملایم آن جذاب است.

چوب ترش – این عسل یک نوع محبوب در منطقه کوه های آپالاچی است که از شهد درختان سوروود تهیه می شود. ترش نیست اما مزه ای کره ای دارد. سالی که زنبورهای من الف تولید می کنند برداشت چوب ترش واقعا سال فوق العاده ای است

توپلو – عسل توپلو در باتلاق های جنوب شرقی ایالات متحده تولید می شود. این یک عسل کهربایی رنگ بسیار محبوب با طعم ملایم است. محتوای فروکتوز بالا باعث می شود آن را به آرامی دانه بندی کند.

عسل خام برای انباری شما

تا حد امکان از انواع مختلف عسل لذت ببرید. من از امتحان کردن برخی از آنهایی که از اروپا هستند از منابع شهد که در ایالات متحده موجود نیستند لذت می برم. بسته های متنوع یک راه عالی برای انجام این کار هستند. و فراموش نکنید که در نظر بگیرید عسل به عنوان هدیه – این یک ایده عالی است.

از آنجایی که می توان از آن به طرق مختلف استفاده کرد، عسل خام اصلی ترین غذای انبار است. حتی می توان از آن به عنوان لعاب سبک استفاده کرد میوه های کم آب مانند آناناس. وقتی به درستی ذخیره شود، عسل هیچوقت بد نمیشه. ذخیره کنید و تمام طعم و تنوع ارائه شده توسط زنبورهای ما را تجربه کنید.

سفارش فوری عسل ♥