اسپند بو داده عسلی یک میان وعده عالی برای شخصی که در حال حرکت است. آنها به خوبی ذخیره می شوند و سفر می کنند و یک مکمل سالم برای رژیم غذایی شما هستند – زمانی که در حد اعتدال مصرف شوند. من به عنوان یک زنبوردار، از استفاده از عسل خام در صورت امکان لذت می برم – در حالی که استفاده از شکر معمولی را محدود می کنم. لعاب سبک عسل روی این آجیل برشته شده به اندازه کافی شیرینی می بخشد.
طرز تهیه اسپند بو داده عسلی

یکی از نکات کلیدی در تهیه این دستور این است که از خیساندن اسپند در مایع خودداری کنید. شما می خواهید طعم اسپند را تقویت کنید – آن را در یک پوشش شکر غرق نکنید. برشته کردن مختصر آن ها در فر به نشان دادن طعم طبیعی نیز کمک می کند.
ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.
اگر به آجیل آلرژی ندارید، اسپند یک میان وعده خوب است. آنها سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مهم هستند. پتاسیم، کلسیم. اسید فولیک و منیزیم به نام چند. آنها همچنین مقدار مناسبی فیبر در هر وعده دارند.

مواد لازم
گردوی آمریکایی – این دستور پخت اسپند برشته شده عسلی از نیمه استفاده می کند مطمئناً می توانید به جای آن از تکه های گردوی خام استفاده کنید. اما زمان پخت ممکن است متفاوت باشد – من آنها را زودتر بررسی می کنم. مطمئن شوید که آنها به درستی پوسته شده اند و تمام قطعات سخت پوسته برداشته شده اند.
عسل – من از استفاده از عسل خام لذت می برم اما شما می توانید هر کدام را انتخاب کنید نوع عسل شما ترجیح میدهید. عسل معمولی معمولاً به عنوان گل وحشی فروخته می شود. از شهد میلیون ها گیاه شکوفه تهیه می شود.
به جای آن می توانید طعم های متنوعی از عسل را انتخاب کنید. برخی از نمونه ها عبارتند از: شکوفه پرتقال، توپلو، چوب ترش و غیره عسل تیره که می تواند طعمی پررنگ داشته باشد زیرا ممکن است طعم اسپند را بیش از حد تحت تاثیر قرار دهد. عسل شبدر رایج است و در این دستور نیز به خوبی عمل می کند.
همیشه یک شیشه کوچک عسل را در انبار نگه دارید. عسل را می توان به روش های مختلفی استفاده کرد و هرگز بد نمی شود
شکر قهوهای – فقط به مقدار کمی شکر قهوه ای نیاز دارید. در صورت تمایل میتوانید این مرحله را حذف کنید – اما باعث میشود محصول نهایی بهتری داشته باشید.
همه اش را بگذار کنار هم

1. برای شروع – یک یا دو ورقه پخت را با مقداری کاغذ روغنی یا یک ورقه پخت سیلیکونی بپوشانید. این واقعا کل فرآیند را آسان تر می کند. در حالی که فر با دمای 300 درجه فارنهایت گرم می شود، عسل و گردو را با هم مخلوط کنید. به آرامی اما خوب هم بزنید تا عسل پخش شود.
2. به نظر من این زمانبرترین بخش تهیه اسپند بو داده عسلی است. نصف ها (یا تکه ها) را در یک لایه روی کاغذ روغنی بچینید. من سعی میکنم آنها را لمس نکنند، اما اگر کمی لمس کنند – اشکالی ندارد.
حدود 15 دقیقه در فر بپزید. بعد از 10 دقیقه به آنها دقت کنید – فر هر کس ممکن است متفاوت گرم شود. شما باید یک عطر آجیل خوب را استشمام کنید، اما بدون سوزاندن.
3. ماهیتابه اسپند را از فر خارج کنید و بگذارید یک یا دو دقیقه روی پیشخوان خنک شود. سپس، کمی شکر قهوه ای روی سطح بپاشید.
ممکن است وسوسه شوید که این مرحله را برای کاهش شمارش کالری حذف کنید – اما من از شما میخواهم این کار را انجام دهید. هدف از شکر قهوه ای شیرین کردن آجیل نیست. درعوض، به کاهش چسبندگی آجیل های با روکش عسل کمک می کند.
4. بعد از حدود 5 دقیقه کاغذ را از روی مغزها جدا کنید. فقط آنها را ریخته یا در تابه بریزید و به آرامی با چنگال هم بزنید تا از هم جدا شوند. حالا بگذارید 10 دقیقه کامل خنک شود.

ذخیره سازی
اسپند برشته شده عسلی شما (که به آن “اسپند کاراملی شده نیز گفته می شود) تا یک هفته به خوبی روی پیشخوان ذخیره می شود. مهم است که آنها در یک ظرف در بسته باشند. همچنین می توان آنها را تا چند ماه منجمد کرد و نگهداری کرد.
نکات تخصصی
در این دستور من از نیمه اسپند استفاده می کنم. اگر از قطعات استفاده می کنید، ممکن است لازم باشد مقدار عسل استفاده شده را تغییر دهید (به طور متوسط 1 قاشق غذاخوری عسل در هر فنجان اسپند). زمان پخت نیز ممکن است با قطعات به جای نصف، کمی کوتاهتر باشد.
مگر اینکه در محیط بسیار سردی قرار داشته باشید، نیازی به حرارت دادن عسل خام قبل از افزودن آن به گردو نیست. از آنجایی که عسل در دمای سرد اتاق غلیظ تر است، اگر می خواهید به راحتی پخش شود، می توانید آن را کمی گرم کنید.
برای کاهش چسبندگی محصول نهایی حتما از مقدار کمی شکر قهوه ای استفاده کنید. آنها همچنین برای من بهتر کار می کنند در روز با رطوبت بالا نیست.
آنها خوشمزه هستند اما در یک زمان زیاد نخورید وگرنه شکم درد خواهید داشت.
نحوه استفاده از آنها
یکی از بهترین راهها برای لذت بردن از اسپند برشته شده در عسل، یک مشت است. با این حال، در حالی که آنها به تنهایی یک میان وعده خوشمزه درست می کنند – می توان از آنها به روش های دیگری استفاده کرد.
- آنها را روی بلغور جو دوسر بپاشید
- به عنوان رویه برای سالاد استفاده کنید
- آنها را به بستنی اضافه کنید
تغییرات
زیبایی این دستور پخت در سادگی آن است. برای چیدن آنها به یک کابینت پر از مواد خاص نیاز ندارید. با این حال، می توانید برای تغییر طعم، تغییراتی در مواد ایجاد کنید. همین دستور برای گردو جواب می دهد.
اضافه کردن پودر دارچین به عسل قبل از پوشاندن آجیل یکی از روشهاست. یا ممکن است در مرحله خنک شدن مقداری دارچین، نمک دریایی یا حتی تکه های فلفل تند روی آنها بپاشید.
عسل اغلب در دستور العمل ها نادیده گرفته می شود. تا زمانی که به یاد داشته باشید، بله، شکر است و کالری دارد، می توانید آن را به یک مکمل فوق العاده برای رژیم غذایی روزانه خود تبدیل کنید.
سوالات متداول
نه، در دستور العمل های اسپند آب نباتی از سفیده تخم مرغ استفاده می شود و شکر و آجیل لعاب شده از آن استفاده نمی کنند.
در حالی که برخی احساس میکنند خیساندن آب قبل از برشته کردن، طعم اسپند را بیشتر میکند، نه – لازم نیست آنها را خیس کنید.
روش تست اسپند ساده ترین روش است. آنها را با حرارت ملایم در فر برشته کنید، در یک لایه پخش کنید – زیاد نپزید.
لذت میبرم استفاده از عسل در بسیاری از دستور العمل ها. این یک عنصر قابل اعتماد است که هرگز فاسد نمی شود یا بد می شود. حتی نانوایان تجاری هم این را می دانند پخت با عسل تبلیغات رطوبت و از خشکی اجناس آنها جلوگیری می کند.
غذاهای اصلی مانند خردل عسلی خردل خوک طعم عالی با اضافه کردن کمی عسل. شما همچنین می توانید بسیاری از تنقلات و خوراکی ها.
آیا این دستور پخت را دوست داشتید؟ لطفاً یک رتبه 5 ستاره (⭐⭐⭐⭐⭐) در کارت دستور غذای زیر بگذارید. و فراموش نکنید که من را در فیس بوک و دنبال کنید اینستاگرام.

دستور پخت اسپند بو داده عسلی
یک لعاب نازک از عسل مورد علاقه شما طعم غنی را در اسپند سوخاری نشان می دهد. این دستور ساده فقط به چند ماده نیاز دارد.
- 4 فنجان ها نیمه گردو
- 4 قاشق غذاخوری عسل
- 2 قاشق غذاخوری شکر قهوهای
از تاریک شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنید
-
فر را با دمای 300 درجه فارنهایت گرم کنید.
-
یک قالب سینی فر را با کاغذ روغنی یا ورقه پخت سیلیکونی بپوشانید.
-
گردو و عسل را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. به آرامی به خوبی هم بزنید تا اسپند پوشانده شود.
-
گردوها را در یک لایه روی ورقه پخت پخش کنید – سعی کنید آنها را از هم جدا کنید تا با هم تماس نداشته باشند.
-
در دمای 300 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه بپزید.
-
اسپند برشته شده عسلی را از فر خارج کنید و بگذارید یک یا 2 دقیقه خنک شود. سپس روی آنها شکر قهوه ای بپاشید.
-
بگذارید 5 دقیقه دیگر خنک شود. سپس گردوها را از روی کاغذ روغنی روی تابه بریزید. به آرامی هم بزنید تا جدا شود و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.
کالری: 771کیلو کالریکربوهیدرات ها: 37gپروتئین: 9gچربی: 71gچربی های اشباع شده: 6gچربی های چند غیر اشباع: 21gچربی اشباع شده: 40gسدیم: 3میلی گرمپتاسیم: 425میلی گرمفیبر: 10gقند: 27gویتامین A: 55IUویتامین سی: 1میلی گرمکلسیم: 76میلی گرماهن: 3میلی گرم