آیا به عسل حساسیت دارید؟


عسل یک غذای طبیعی است که توسط زنبورها تهیه می شود. برخی افراد آن را مصرف می‌کنند زیرا فکر می‌کنند که در درمان آلرژی‌های فصلی به آنها کمک می‌کند. اما، عسل دوست همه نیست. اگرچه نادر است، اما تعداد کمی از افراد به عسل حساسیت داشته باشید. اکثر آنها خفیف هستند اما واکنش های شدید ممکن است. چطور ممکنه کسی باشه حساسیت به عسل?

واکنش های آلرژیک به عسل

زن علائم عطسه و حساسیت به عسل را نشان می دهد.

وقتی صحبت از آلرژی به میان می آید، باید به یاد داشته باشیم که هر فردی تقریباً به هر چیزی ممکن است آلرژی داشته باشد. آلرژی با واکنش بدن ما به ماده ای که ممکن است برای دیگران بی ضرر باشد تعریف می شود.

ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد. برای اطلاعات بیشتر، خط مشی افشای حریم خصوصی و وابسته من را بخوانید.

معمولاً این واکنش ها خفیف و فقط کمی تحریک کننده هستند. اما برای برخی افراد، آلرژی می تواند تهدید کننده زندگی باشد.

میلیون ها نفر در ایالات متحده با آلرژی غذایی زندگی می کنند. آنها نمی توانند غذاهای خاصی را بدون ایجاد واکنش سیستم ایمنی خود مصرف کنند.

بثورات، تورم و علائم تنفسی شایع هستند. این غذاها به عنوان آلرژن در نظر گرفته می شوند (برای آن فرد) – حتی اگر اکثر مردم هیچ اثر منفی از مصرف نخواهند داشت!

عسل چیست؟

عسل یک غذای طبیعی است ساخته شده توسط زنبورها. آنها شهد گیاهی را از گل های شکوفه جمع آوری کرده و به عسل تبدیل می کنند. سپس در آن ذخیره می شود کندوی عسل برای استفاده در فصل سرد

از نظر شیمیایی، عسل بیشتر از قندها تشکیل شده است، اما حاوی تکه های کوچکی از گرده و سایر پروتئین ها است. از برخی جهات، این محصول بسیار ساده است. اگرچه از جهات دیگر – بسیار پیچیده است.

دنیای گیاهی انواع مختلفی از گرده ها را تولید می کند. این یک چیز عالیست. زنبورداران امیدوارند که کلنی هایشان گرده گیاهان مختلف را جمع آوری کنند.

این یک رژیم غذایی متنوع و سالم را برای کندو تضمین می کند. بنابراین، انواع پروتئین های گرده موجود در شیشه عسل شما می تواند بسیار متفاوت باشد.

شیشه عسل طلایی و کیسه گرده زنبور عسل.

چرا افراد به عسل حساسیت دارند؟?

داشتن یک حساسیت واقعی به عسل نادر است. کمتر از 001/0 درصد جمعیت عمومی نسبت به عسل زنبور عسل واکنش منفی نشان می دهند.

در فرآیند تبدیل شهد آبکی گیاه به غذا برای نگهداری طولانی مدت – زنبورها از آنزیم های ترشح شده از غدد بدن خود استفاده می کنند. اولیه آلرژن های موجود در عسل این پروتئین های غده ای و تکه های گرده هستند.

به انجمن زنبورداری ما بپیوندید

رایگان “رازهای زنبورداری موفق” به همراه خبرنامه هفتگی با اطلاعاتی درباره زنبورها، زنبورداری و موارد دیگر…

این واکنش ها معمولاً با مصرف عسل ایجاد می شود، اما برخی از افراد نیز حساسیت پوستی دارند. اگر نگران هستید، قبل از استفاده از محصولات بدن خانگی مانند: اسکراب نمک عسل یا صابون عسل، ابتدا آن را روی ناحیه کوچکی از پوست امتحان کنید.

علائم رایج – مشابه آلرژی به گرده

  • کهیر
  • کندوها
  • خارش گلو
  • آبریزش بینی
  • عطسه کردن
  • چشمان اشک آلود

آ واکنش آلرژیک شدید به عسل (یا هر عامل حساسیت زا) شامل احتمال شوک آنافیلاکسی است. در صورت مشکوک بودن به این موضوع، فوراً به دنبال کمک اضطراری باشید.

  • تنفس دشوار
  • مشکل در صحبت کردن
  • غش کردن
  • تورم زبان

خطرات عسل

بسیاری از ما از مصرف غذاهای خامی که بیش از حد فیلتر یا پاستوریزه نشده اند، لذت می بریم. ما آن دانه های مغذی گرده (پروتئین) را مستقیماً از کندو می خواهیم، ​​درست همانطور که زنبورها آن را ساخته اند. این برای اکثر افراد کاملاً ایمن است.

با این حال، اگر سیستم ایمنی به خطر افتاده یا سیستم ایمنی دارید آلرژی شناخته شده به عسل – در مورد بهترین راه برای ادامه با پزشک خود مشورت کنید.

نوزاد بوتولیسم

در بسیاری از غذاهای خام، این احتمال وجود دارد که باکتری های تشکیل دهنده هاگ به نام کلستریدیوم بوتولینوم ممکن است وجود داشته باشد.

اگرچه نادر است، اما به همین دلیل است که نوزادان زیر 1 سال (یا طبق دستور پزشک) نباید عسل مصرف کنند.

همانطور که کودکان کمی بزرگتر می شوند، سیستم ایمنی و گوارش آنها بالغ می شود و خوردن طیف وسیع تری از غذاها را بی خطر می کند.

لورل کوهی با خوشه های بزرگ شکوفه سفید که عسل سمی تولید می کند.

زهر عسل

کارگر زنبورها علوفه می خورند روی هر منبع غذایی در دسترس کندو. این شامل جمع آوری شهد از گیاهان است که ممکن است منجر به آن شود عسل سمی.

در حالی که این یک واقعیت واقعی است، به ندرت یک مشکل است. این کلنی از میلیون ها گیاه برای جمع آوری شهد بازدید خواهد کرد. در بیشتر موارد، هر شهد سمی تا حدی رقیق می شود که بی ضرر باشد.

این امر به ویژه در محصولات تجاری که در آن بسیاری از طبل های عسل با هم مخلوط می شوند صادق است. گاهی اوقات زنبورداران محلی در منطقه من نگران جستجوی زنبورها در کوه لورل هستند.

با این حال، این تنها یک نگرانی واقعی در طول است زمان کمبود شهد زمانی که گیاهان دیگر شهد گل تولید نمی کنند. زنبورها به عنوان آخرین چاره از گیاهان سمی علوفه می گیرند.

لوله آزمایش خون برای آزمایش آلرژی.

آزمایش و درمان

برای اکثریت قریب به اتفاق مردم، هیچ نگرانی در مورد وجود ندارد آلرژی به عسل، موم زنبور عسل یا سایر محصولات زنبور عسل. اما، اگر فکر می کنید ممکن است مشکلی داشته باشید – کارهایی وجود دارد که می توانید انجام دهید.

تست‌های مختلفی برای تشخیص آلرژی به‌ویژه آلرژی غذایی استفاده می‌شود. اینها شامل رژیم های غذایی حذفی، آزمایش خون و خارش پوست است.

درمان ممکن است به معنای اجتناب از مصرف تمام غذاهای مشکوک یا مصرف آنتی هیستامین ها برای مشکلات خفیف باشد. اگر باور دارید که ممکن است یک واکنش آلرژیک به عسل، با پزشک یا متخصص آلرژی خود صحبت کنید.

سوالات متداول

آیا عسل می تواند آلرژی ایجاد کند؟

برای چند درصد کوچک از جمعیت، عسل ممکن است باعث واکنش آلرژیک شود.

آیا عسل یک آلرژن محسوب می شود؟

نه، عسل یک آلرژن اصلی نیست. اما، برای برخی افراد ممکن است یکی باشد.

اگر من به زنبورها حساسیت دارم، آیا این بدان معناست که من به عسل حساسیت دارم؟

نه، نه لزوما. زهر زنبور عسل ترکیب شیمیایی بسیار متفاوتی دارد. با این حال، خطر کمی وجود دارد که به عسل حساسیت داشته باشید زیرا در حال حاضر واکنش آلرژن را تجربه کرده اید.

آلرژی به عسل چیست؟

آلرژی به عسل – در درجه اول نوعی حساسیت غذایی است.

منابع:

  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5287071/
  • https://www.jacionline.org/article/S0091-6749(96)70284-1/fulltext
سفارش فوری عسل ♥