
سپتامبر شلوغی برای هیئت ملی عسل بود، زیرا جشن های ماه ملی عسل در سراسر کشور باعث شد که ما با نانوایی ها و آبجوسازی ها شریک شویم تا همه چیز زنبور عسل و عسل را جشن بگیریم. این مشارکت نشان داد که چگونه می توان از عسل در آبجو و غذاهای نانوایی استفاده کرد و همچنین به مردم در مورد اهمیت زنبورهای عسل آموزش داد.
ما جشن ملی ماه عسل خود را در لیکلند، فلوریدا در Born & Bread Bakehouse آغاز کردیم. هر شنبه در ماه سپتامبر، این نانوایی با محصولات عسل، از جمله کروسانت پای لیمو عسل تولید می شد! نانوایی همچنین یک ایستگاه چسبنده با سه نوع عسل راه اندازی کرد. در ایستگاه، مصرف کنندگان می توانند غذاهای نانوایی خود را پر کنند یا چای و قهوه خود را با عسل گندم سیاه، توپلو یا شمال غربی میدوفوم شیرین کنند!
در نیواورلئان، مگان فورمن و تیمش در نانوایی گریسیوس ماه ملی عسل را با یک هفته از غذاهای نانوایی با عسل و یک ایستگاه چسبناک جشن گرفتند. این منو شامل نان های چسبناک گردوی گردوی عسلی، گرانولا عسل و موارد دیگر بود.
بعد از شروع عالی ماه ملی عسل با چند نانوای شگفتانگیز، کمی دندهها را عوض کردیم و با چند آبجوساز شگفتانگیز کار کردیم. ما با شرکت Urban Chestnut Brewing مستقر در سنت لوئیس شروع به کار کردیم، جایی که به راه اندازی جدیدترین آبجو عسل آنها، Honey Grove Rye Lager، کمک کردیم. در این رویداد معرفی آبجو جدید و همچنین ارائه آموزشی در مورد نحوه استفاده از عسل در صنعت آبجو ارائه شد.
ما همچنین با آبجوسازان زیر برای راه اندازی یا تبلیغ آبجوهای عسل جدید و آموزش مصرف کنندگان در مورد اهمیت زنبورهای عسل کار کردیم:
ما جشنهای ماه ملی عسل خود را با یک رویداد برجسته در شیکاگو به پایان رساندیم، جایی که با چند نانوایی و رستوران برتر همکاری کردیم تا غذاهای شگفتانگیز با عسل درست کنیم. اطلاعات بیشتر در مورد آن رویداد را اینجا بخوانید.
ماه ملی عسل شلوغ اما عالی بود و ما نمی توانیم برای سال آینده صبر کنیم!